• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılan kaynanam

Bu konuyu ve yorumları okudum ve dedim ki içimden, admin;bizimle sırf eğlenmek için konu açıp oturup yorumlara gülene engel yokta biz bu kişinin eğlencesine gereken cevabı verince neden engelleme var?
Sadece bunu düşündüm mesela bu saatte.
Hayat ne güzel derdi olmayanlar dertlilere özenip nasıl dertlensem diye senaryo bile kuruyor!
Neyse uyuyayım bari belki sabahın altısında bu bir kabustur.

Bu konuyu ve yorumları okudum ve dedim ki içimden, admin;bizimle sırf eğlenmek için konu açıp oturup yorumlara gülene engel yokta biz bu kişinin eğlencesine gereken cevabı verince neden engelleme var?
Sadece bunu düşündüm mesela bu saatte.
Hayat ne güzel derdi olmayanlar dertlilere özenip nasıl dertlensem diye senaryo bile kuruyor!
Neyse uyuyayım bari belki sabahın altısında bu bir kabustur.
Bence de uyu...
Yazdıklarından anladığım kadarıyla sana uykusuzluk yaramamış :KK16:

Sende uyumalısın sakin bir kafayla daha yaratıcı fikirler bulabilirsin.
Inan bana seninle uğraşacak vaktim yok tatlım. Saatin 8 olmasını bekliyorum senin gözün de olmayan nişanlımla buluşmak için. Boş kalınca neden insanlara sarıyosun ki ? Yoksa yapında mı var bulaşkanlık ? Insan gibi konu açtım ve yardım istedim. Sana yalvardım mı gelde yorum yap diye ? Hayır. Kalabalık yapma bence.

Adam 6 sene Tıp okumuş,o bölümü kazanacak ve bitirecek zekaya sahip belki şu anda uzmanligini yapıyor yani tus'u da kazanmış ama evleneceği kadını annesi,babası ve iki erkek kardeşinin olduğu bir evde koloni halinde yaşamaya zorluyor.ya da böyle abes bir şeye evet diyor.

Valla böyle okumus ama cahil kalmış bir adım ilerleyemeyen doktor, hipokrat'ı bile mezarında ters döndürür :eek:

Hadi nişanlınin aklı yok annesine uymus bla bla, peki güzel kardeşim seni deli misin divane misin?cidden soruyorum aşktan gözün gormez mi olmuş acaba?

K.Valide değil bence senin sorunun.daha büyük bir sorunun var.

saka mi bu konu hangi devirde yasiyoruz yahu hatayi basinda yapmissin sen bu kadar icli disli olmicaktin madem oldun nisanlina bu durumu anlaticaktin en basindan adam suphelenecek simdi...

hem isterse dunya iisi olsun kayinvaliden koskoca doktor ve hemsire ayri ev tutuamiyo musunuz ki beraber oturasiniz hayatinin yanlisi olur bu sakin kabul etme bence..

Anası fırsat vermiyor ki en fazla bi cafeye gidip otursak kırk kez laf ediyo boşa para harcıyosunuz diye. Ben de gidip "sen doktorsun bi ev tutamıyon mu" demek isterdim ama utanıyorum işte :KK43:
siz sevdiğinize emin misiniz ? çünkü hiç sevgi belirtisi yok cümlelerinizde . ne nişanlınıza karşı ne de ailesine . belki hissediyordur annesi bunu . sizin evlenme k isteme sebebiniz gerçekten sevmeniz ise bu kadar sivri Cümleler düşünüp arkasından dahi söylememelisiniz. utanmanız ise tek söylememe sebebiniz bu işi bir kez daha düşünün derim .

Tamam herşeyi geçtim herseye olur da senin ailen nasıl he diyo bu duruma yazarken bile korkunç yani 1 kaynana 1 Kayın peder 2de kaynın ? Tuhaf

Bende sunu anlamiyorum siz okumus kulturlu kadinlar neden koca secemiyorsunuz yada bu sans isimi diye ..
ablamda sizin gibi ama benim ablam doktor esi bos gezenin bos kalfasi kari parasi yiyor k.v desen ayri bi cins. Size boyle seyler cektirecek adamlarla evlenmeyin bence be. Ekonomik ozgurlugunuz var.
bie k.v konusuna deginmek istiyorum. Ayni evde yasanmaz guzelim. Ben ki k.v le o kadar iyiydik anlatamam bi sure ayni evde yasamak zorunda kaldik. Inan o kadar sogudum ki arayasim dahi gelmiyor.

Sabahın nurunda kabus gibi konu. Gerçekse biz hangi garip doktorların hemşirelerin ellerindeyiz. Siz bu okulu bu kafayla nasıl bitirdiniz?
Konu sahibi geldinmi kendine biraz böyle saçma sapan bir durumun içinden çıkılacak kapıyı hala bulamıyormusun hayret.

Kaynanadan daha önemli sorunların var bence.
Nişanlının evlenince kardeşlerininde olduğu evde oturmak gibi.
Bir kafeye bile giderken annesinin hesap yapması gibi.
Koskoca adam doktor olmuş parasının muhasebesini annesi yapıyorsa vardır orda bir sorun.
Gerçi 8'de buluşacaktınız değil mi? Söylemişsinizdir herşeyi, tabi utanmadıysanız yine.

Yaa sen ciddi olamazsin?! Para harcarken annesine soruyor, 2 bekar erkek,kv,kp,sen,esin ayni evde yasamayi planliyor ve sen hala utaniyorum diyorsun. Neyden utaniyorsun ya sinirlerim bozuldu cidden. Ayri eve cikmaliydi evlenmeyi planlarken, para harcarken annesinin mudahale etmesine musade etmemeliydi ayrica. Hem sen ve eltin farkinda annesinin yaptiklarinin digerleri degil mi saniyorsun? Goz var nizam var biri sofrada bir sey yemiyoe icmiyorsa dikkat ceker, bu 1 kere olan sey degilmis hep yapiyormus.
Boyle sevgi mi olur kendi kuyunu kaziyorsun resmen.

Bi de soyle dusun evlendiniz. K.v le ayni evde. Kocanla bi yere cikcan karisilacak . En basitinden aekadaslarini bile evine cagiramicaksin . Annen gelecek oturup dertlesemiceksin . Vs. Vs. Bunlari bi dusun bence utanmaktan vazgscirir seni. Ha bide harciycaginiz kurusun dahi hesabini .k.v veriyor sanirim nisanlin bu kadar annesinin dibinde olan erkekten hayir gelmez burda hergun 3-5 tane okuyoruz pek iyi sonuclanmiyor evlilikler

Ne kadar pasifsin? Onu soyleyemem buna korkarim onu diyemem utaniyorum cekiniyorum! Daha 1 sene nisanli kalacaksin ki 2 yildirda nisanliymissiniz madem nisanlin dr ne diye bekliyo evlenmemek icin? Annesi beni aglatacak beni begenmeyecek ben evine gitmem sen neden yaranmaya calisiyosun ki. Ben de nisanliyim. En ufak bisey olsa hemen cat diye soyluyorum nisanlima kendi ugrassin. Sen bir de ayni evde yasamayi dusunuyosun adaminda dr olduguna inaadim ne doktorlara ne hemsirelere kaldik yarabbim. Hem madem biliyosun eltin laf tasiyo niye onla konusuyosun? Sana mutluluklarrr dugun zamani yine konu acarsin okuruz bizde

Sen sen ol askindan olsende gecici sure olsada ayni ev olayini kabul etme cok pisman olursunda is isten gecmis olur ne sevgi kaliyo ne ask o zaman nisanlinla bastan acik acik konus beni seviyosan ayri ev olayini istiyorum de ayrica kimseye yaranmaya calisma sen sessiz kaldikca iyice ustune gelirler iyi bilirim senelerce boyle bi kadinla kalabalik bi evde oturdum bastan soyleyim dayanamazsin bastan tavrini koy seni ezemeyecegini bilsin nisanlinada anlat herseyi seni gercekten seviyosa sana inanir simdi ayni evde oturmamo kaldi bi ev bile acamiyosa neyine evlenmek biraz mantikli ol bu kadar yazmamin sebebi cok yasadim cok zorlandim kimse ayni durumlari yasasin istemiyorum

kadın belli ki sizi istemiyor
ama neden istemiyor aranızda birşey mi yaşandı?

öte yandan nişanlınızın bunları görüyor olması gerekir normal şartlarda

Acaba adam doktor kaçırmayayım diye mi bu kadar alttan alıyorsunuz acaba?
Düşündüm bu kadar pasiflik için başka sebep bulamadım.
Yalnız eşiniz ve siz maaşınızı kvdenizin eline saydığınızda (perşembenin gelişi) pek aşk sevgi kalmayacak.

Böyle hastalıklı ilişkisi olan anne oğul padişah olsa istemem. Ona ne benim harcadığım paradan?!

Merhaba hanımlar :KK3:
2 senedir nişanlıyım. Ve kaynanamdan çok şkayetciyim....
Onlara oturmaya gidince koydugum cayi icmiyor yaptigim yemegi yemiyor. Evde kurabiye yapip goturuyorum ertesi gun copte goruyorum. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum yani zaten sevmiyo simdi adim bide yılan geline cikmasin adım. Kadin yuzume bile bakmiyor neredeyse. Suratini asip oturuyor. Hatta bi keresinde onlara oturmaya gittim hep birlikte sofraya oturduk nişanlım benim karsima oturdu kaynanamin cayi bitince yenisini koydum yemek servis ettim ne yedi ne icti ben de cok kotu oldumkimse fark etmedi ama eltim yeniden koydu. Gozlerim doldu istemeden gozumden bir ikidamla yas akinca nisanlim uzerime titredi hemen ne oldu soyle diye bn de soylemeyincezorladi ve karnim agriyo diye yalan soylemek zorunda kaldim. Ya kendimi cok kotuhissediyorum ben o kadinla ayni evde nasilyasarim ? Biri bi akil versin lutfen. :KK1:

aynı evde sakın yaşama bitersin

Back
X