• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılan kaynanam

O zaman ayrı eve çıkacağınız zaman evlenin.
Sevmek yetmiyor.
Biraz mantık da olmalı.

Sakın ynu evde yasama tavrinin koyuyor ve seni istemiyor. Nisanlinada herseyi anlat. Bende nisanliyim vallah nisanlim hatta beni biara kotu bile bildi. Ama simdi bni savunuo goruyor. Erkeklerin bazi seyleri gormesi icin yardima ihtiyaclari olabilio. Hayrlisi olsun uzulme.senden kiymetlisi yok. Uzmesine izin verme sayginida bozma.

Konu başlığı ile iyi niyetin çelişiyor sanki.
Acaba yılan gibi gördüğünün enejisi ona mı geçiyor?

Attılar nişanı :) elim ayağım titriyo. Neyse hanımlar hesabı akıl almak için açtım geri kapatıcam. Bi önemide kalmadı zaten hiç bişeyin. Iyi aksamlar

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için güzel fikirleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Iyi ki de üye olmuşum bu sayfaya :)
Konuştum bu gün beyefendiyle. Hiç uyumadım dünden beri sabah 8'i iple çektim vallahi. Elimden geldiğince doğru seçmeye çalıştım kelimelerimi. Anlattım "annenin benim bir sorunumu var. Düsmanıymışım gibi davranıyo bana fark etmiştirsin belki koyduğum çayı icmiyo. Yaptığım kurabiyeleri çöpte görüyorum ben bişeyler için çabaladıkca annen ya görmezlikten geliyor yada gözüme soka soka yaptığım işi ya bozuyor ya atıyor. Hem hayatım biz ayrı eve çıksak daha iyi olmaz mı ? Tamam senin borcun var zorlamak istemiyorum çok fazla ama ben de kendimize ait bi yasantimiz olsun istiyorum kendimize ait bi duzenimiz olsun. Hem seneye bende baslarim ise yardimci olurum" dedim hatirladigim kadariyla boyle anlattim eksik yerler var ama sadece bunlari hatirliyorum. Once kızdı bana daha once niye soylemedin diye annemle konusurum ben dedi ben onun derdini biliyorum dedi. Ney diye sordum ama soylemedi. Ayrı ev konusuna gelince kredi cekmisti bi miktar onu bitirene kadar kaynanamla oturcaz 1.5 sene falan. Sonra kendimizi toparlayip ev alcaz. Arkadaslar bazilariniz ya yazdigim konuya inanmıyor yada ayrıl gitsin cehenneme adım adım gidiyorsun diyor. Ama seviyoruz. Sevmesem bu kadar katlanmazdım. Her şey nisanlimin hatri icin gerekirse bundan sonra daha az giderim evlerine daha az gorurum yuzunu belki zamanla o da duzelir. Bu gun tüm bu utangacligimi kenara birakip konustum cevabi her ne kadar istedigim gibi olmasada icim rahatladi en azindan. Evet siz ne dusunuyorsunuz ? 1.5 sene ayni evde oturcaz en fazla 2 sene. Duzelirmi sizce kaynanam. ? Konusmakla iyi yapmismiyim ?
Bir kaç saat kaynana gittiğinde neler yaşıyorsun aynı evde olunca ne yapacaksın.sevdiğin belli su an tozpembe geliyor sana hersey.arkadasimda bir sene diye oturcakti sekiz sene oturdu kv ile sekiz sene sonra ayrı eve çıktılar ama kız sinir hastası oldu.madem bir buçuk sene bekle o zaman evlen.ne sen kötü ol ne kv den.naçizane tavsiyem bu sana.

Bir kaç saat kaynana gittiğinde neler yaşıyorsun aynı evde olunca ne yapacaksın.sevdiğin belli su an tozpembe geliyor sana hersey.arkadasimda bir sene diye oturcakti sekiz sene oturdu kv ile sekiz sene sonra ayrı eve çıktılar ama kız sinir hastası oldu.madem bir buçuk sene bekle o zaman evlen.ne sen kötü ol ne kv den.naçizane tavsiyem bu sana.
Attılar nişanı zaten tavsiyen icin sağol yinede

aa nişanlınızla konuşmanız nişan attıracak türden değilmiş ne oldu anlatsanıza, nişanlınızın annesinden mi kaynaklı?

Canınız yanacak ama iyi olmuş işin bitmesi.
Siz her şeyi toz pembe görüyorsunuz herhalde, ya yürek yediniz veya kusura bakmayın ama çok cahilsiniz.

Da niye bitti?
Anası iznini geri mi aldı?

Attılar nişanı :) elim ayağım titriyo. Neyse hanımlar hesabı akıl almak için açtım geri kapatıcam. Bi önemide kalmadı zaten hiç bişeyin. Iyi aksamlar
Buna gülerekmi tepki verdiniz
Part3 te film bitti üzüldüm elim ayağım titriyor şu an.
oysaki ne kadar çok yorum yapacak kişi vardı daha bu konuya.
Üyelik silinmiyor malesef, yarında barışma hikayenizi bekliyorum.

Buna gülerekmi tepki verdiniz
Part3 te film bitti üzüldüm elim ayağım titriyor şu an.
oysaki ne kadar çok yorum yapacak kişi vardı daha bu konuya.
Üyelik silinmiyor malesef, yarında barışma hikayenizi bekliyorum.
Niye silinmesin canım siliniyor tabii ki.admin isteğe bağlı olarak üyeliği iptal eder.sadece konular silinmez.

Niye silinmesin canım siliniyor tabii ki.admin isteğe bağlı olarak üyeliği iptal eder.sadece konular silinmez.
Bu konular çok geçti burada hatta bir çok kişi başlık açmıştı olmadığı yazıyor.
Neyse gitse bize ne kalsa bize ne.
Şu başlık altında bumu sorun oldu şimdi.

ben de kaynana adayıyım.bu yüzden,yorumumu ona göre yapacağım.kayınvalidenizin dedikodusunu yaptınız mı,hiç.?duyacağı veya birilerinin laf götüreceği şekilde,birilerine anlattınız mı?yılan,çıyan gibi sıfatları başkalarının yanında da kullanıyor musunuz ,kayınvalideniz hakkında?

eğer ki bunları duyduysa, asla düzelmez,haberiniz olsun.diğer türlü, bir şansınız var.

kaynanasini hic mi hic sevmeyen biri olarak yakinda sizin faniniz olucam :)
yorumlarinizi ozellikle takip ediyorum.
kv gozunden gibi oluyor

kusura bakma da erkek olsam senin gibi biriyle evleneceğime bekar kalırdım.. gözümün önünde son derece tuhaf (hadi bunu diyeyim, diğerini yazıp banlanmayayım) bir tip olarak göründün..

Back
X