• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılan kaynanam

Bu konular çok geçti burada hatta bir çok kişi başlık açmıştı olmadığı yazıyor.
Neyse gitse bize ne kalsa bize ne.
Şu başlık altında bumu sorun oldu şimdi.
Ama yanlış bilgi veriyorsun elbette bu sorun oldu.başından beri konuya inanmadin anladık ancak üyelik silinmiyor demen doğru olmadığı için düzelttim.

Mune Mune abla bi baksın konuya bence.

Nişanlın ile konuş, oda senin arkanda durursa, Oooo zaman, kv şansına küssünki o sevgili oğlu seni seçtiii

Ama yanlış bilgi veriyorsun elbette bu sorun oldu.başından beri konuya inanmadin anladık ancak üyelik silinmiyor demen doğru olmadığı için düzelttim.

Mune Mune abla bi baksın konuya bence.
Oluyorsa silinsin yada iptal edilsin, ben sadece okuduğum konular üzerinden yorum yaptım.
Bu kişinin kalması yada gitmesi önemli değil.ancak üyeliği sildir yeni üyelik al onu iptal ettir yine bir üyelik al milleti oyala durumuna yol açarsa bu,asıl sorun o olur bence.
Neyse zaten film bitti sinema dağıldı :KK66:

Oluyorsa silinsin yada iptal edilsin, ben sadece okuduğum konular üzerinden yorum yaptım.
Bu kişinin kalması yada gitmesi önemli değil.ancak üyeliği sildir yeni üyelik al onu iptal ettir yine bir üyelik al milleti oyala durumuna yol açarsa bu,asıl sorun o olur bence.
Neyse zaten film bitti sinema dağıldı :KK66:

artık orası yöneticilerin bileceği şey.

valla ben neden ayrıldılar merak içindeyim.

Attılar nişanı :) elim ayağım titriyo. Neyse hanımlar hesabı akıl almak için açtım geri kapatıcam. Bi önemide kalmadı zaten hiç bişeyin. Iyi aksamlar
___

Talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilecektir.

Back
X