ewt belki kişiden kişiye farklı etkisi olabilir. ama benim kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun kaldılar. piyasada çok fazla sahte ürün var ona dikkat etmek lazım. ama ben gerçekten çok memnun kaldım. halada kullanıyorum. hem çok hızlı uzattı hem de çok canlandırdı.
yılan yagı asıtlıdır saçta bırakmamak lazım bırde bence susam yagını alıp deneyın çok farkedıyor
slm arkadaşlr siteye yeni üye oldm bugün saçlarımn kırıklarnı aldırmak için kuaföre gittim ve budadı resmen uzatmak için yılan yağı vebiotama adında bütün yağlarn karışımı olan bi saç bakım yağı verdi aranzda kullanan varmı yada uzaması için ne yapabilirm bilen varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden tşk :26:
cnm sinamekili kür de var denemeni öneririm.. 4-5 haftadan sonra haftada 1 cm uzama dio.. yılan yağı da kullandım ilk yıkmdn sonra saclar parlamaya baslıo cok ıyı gelio.. simdide ısırgan otu buldu ona da baslıcam her yıkamadan sonra ısırgan otunu kaynatp sogudktan sonra yüze degdrmeden son durulama suyuna uygulanıoms baya arastrdm
çok tşk ederm canm deniycem mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?