arkadaşlar çam terebentini kesinlikle kullanmayın, bir yerde okumuştum bitkisel şampuanınıza katıp yıkayın diye. Denedim fakat, hem şampuanımı bozdu, sürdüğümde köpürmüyor bile hem de saçımı kuruttu. Tararken kırt kırt ses geliyordu. Bıraktım ben de. Sonra watsons tan aldığım ballı bakım maskesini ve ballı şampuanı kullanmaya başladım. Bunlar saçıma iyi geldi. Gayet yumuşak oldular. Yalnız saçımdaki gölgelerin rengini açtı. Gerçi bu durumdan memnunum. Tatlı, parlak bir renk oldu. Bal rengi gibi. Bu akşam da yılan yağı almayı düşünüyorum. Kullanıp gelişmeleri yazacağım...
mrb arkadaşlarbenimde demir eksikliğinden dolayı saç dökülmem var.yılan yagı ve sarımsak yagı aldım karışrırdım bir süre kullandım pek fayda etmedi.ilk aldıgım yılan yagı şeffaf renkteydi.simdi birtane daha aldım bu kırmızı 15 tlye aldım inş fayda eder.sizinkiler ne renk
mrb arkadaşlarbenimde demir eksikliğinden dolayı saç dökülmem var.yılan yagı ve sarımsak yagı aldım karışrırdım bir süre kullandım pek fayda etmedi.ilk aldıgım yılan yagı şeffaf renkteydi.simdi birtane daha aldım bu kırmızı 15 tlye aldım inş fayda eder.sizinkiler ne renk
Ben tesadufen yilan yagini kullanmaya basladim. Dubaiden bir arkadasim getirdi , yilan yagli sac kremi markasi kemo. Samuandan sonra diplere Masaj yaparak uyguluyorum. Ve sac dokulmem tamamen durdu. UzAtip uzatmadigini henuz bilmiyorum AMA gurlestirdigi kesin
ne kadar süre kullandın bende yagını kullanıyorum ıcıne baska yaglarla beraber uzatıo benmki
Ben henüz 2 haftadır kullanıyorum. Eskiden banyoda krem yaparken elime en az bir avuç saç gelirken şimdi 1-2 tel ancak geliyor. Sonrasında tararken veya kuruturken de sadece bir kaç tane kopan saç geliyor. En son hamileyken böyle olmuştu saçım .... Ama bir süre sonra ara vermek lazım belki de.... Saç alışınca sonra etki göstermez...1 ay kullanıp 1 ay ara vermek şeklinde belki de....
canım ben bölgesel olarak kullanıyorum. bildigim ve kendım yaptıgm kadaryla anlatıyorum.ınternette de genelde boyle yazıyor.
kuru saca parmak ucuyla 5 10 dk masaj yapıyorum. butun siseyı bosaltmana gerek yok bana bı sıse 1 hfta yetıyo 3 gun yaptıgım ıcın. ama bolgesel yapıyorum dedıgım gıbı butun sacına suruceksen yetmeyebılr.
3 saat bekletıyorum. sonra yıkıyorum. yenı basladım bende 2. haftama gırıcem. umarım ısıne yarar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?