- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
Aaaa olur mu canım ilgi alanı, hayali oYanı o zaman alman arabasına da binmemesi gerek ne saçma şeyler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa olur mu canım ilgi alanı, hayali oYanı o zaman alman arabasına da binmemesi gerek ne saçma şeyler
Yılbaşını o kültürün öğeleri ile kutlamak, o kültürün üstünlüğünü gösterir.Evlilik dışı ilişkinin konuyla alakası ne şu an? Üstün kültür ağaç süslemek mi
konu sahibi nisanlim dedi ya, e bir de ağaç kurmak istiyor, onun akli hemen ayni evde yasiolar zinnaaaaaa yaaasaaaaakkkk olayina gitti ondanEvlilik dışı ilişkinin konuyla alakası ne şu an? Üstün kültür ağaç süslemek mi
Yaşam tarzıyla ürünleri aynı kefeye mi koyuyorsunuz? Biri Ankara biri balık.Hristiyan ülkelerin ürünlerini kullanırken dini düşünmeyip söz konusu Noel olunca bi tuhaflaşıyorlar.
Tüh ya ağaç süsleme öğelerini başta biz kapsaydık keşke görüyor musun günah olduYılbaşını o kültürün öğeleri ile kutlamak, o kültürün üstünlüğünü gösterir.
Yılbaşı haram çok uç nokta, ona kadar islam dininde bir sürü yasak gunah var demek istedim, bir örneği de evlilik dışı sevgililik vs...
Bu yoruma süper like atmak istiyorum ama maalesef yokAllah'ım ya dinimizi de dört dörtlük yerine getiriyormuş gibi hemen her konu da dini bahane ederek istememeleri yok mu.. Hayır kutlamayabilirsin ama dini alet etmeleri saçma. Hristiyan ülkelerin ürünlerini kullanırken dini düşünmeyip söz konusu Noel olunca bi tuhaflaşıyorlar. O zaman komple kessinler bağını diğer ülkelerle. Onların söylediklerinden bu çıkıyor. Siz alın kutlayın canınız nasıl istiyorsa onu yapın.
Off off ben musluman bile değilim, sizin beyniniz gerçekten çok küçük.konu sahibi nisanlim dedi ya, e bir de ağaç kurmak istiyor, onun akli hemen ayni evde yasiolar zinnaaaaaa yaaasaaaaakkkk olayina gitti ondan![]()
Yasak tüm şeyler varmış evetkonu sahibi nisanlim dedi ya, e bir de ağaç kurmak istiyor, onun akli hemen ayni evde yasiolar zinnaaaaaa yaaasaaaaakkkk olayina gitti ondan![]()
Arkadaşlar nişanlımla bi konuda anlaşmazlık yaşadık suan o da okuyacak bu konuyu.Yılbaşı ağacını çok seviyorum o dinimize uygun olmadığını söylüyor bense bununla bi ilgisi olmadığını hristiyanları yılbaşını değil Noeli kutladığını anlatamıyorum ağacı çok seviyorum sırf bu yüzden alma paylaşma diye geri kafalılık yapıyor
Hayır gayette benzerler. İthal ürünleri kullanınca hristiyanlara ait olmuyorda kutlamaları yapınca mı sadece onlara has oluyor? Dini konu olduğu için çok uzatmak istemiyorum ama ne demek istediğimi gayet iyi anladığınızı düşünüyorum. Her şeyi günah, sevap, haram olarak düşünüp aslında çokta alakası olmayanları görüyoruz çoğunlukla. Bunu bir bahane olarak sunacağına ben kutlamak istemiyorum dese yeter bence.Yaşam tarzıyla ürünleri aynı kefeye mi koyuyorsunuz? Biri Ankara biri balık.
Kız onlarda hindi kesiyor bence bize özeniyor olabilirlerNişanlın okuyormuş bunu da okut: ben de ondan tarafım bence de cok özentice geliyor hristiyan kutlamalarıhele cadılar bayramı kutlayanlar var ki şu kurtlar vadisi izleyip takım kıyafet giyip gezenler gibi ıyyy :) onlar bizim kurban bayramınızı kutluyor mu hiççç :)
Cadılar bayramı bana da saçma geliyor sırf gözüme hoş göründüğü için ağaç hahaNişanlın okuyormuş bunu da okut: ben de ondan tarafım bence de cok özentice geliyor hristiyan kutlamalarıhele cadılar bayramı kutlayanlar var ki şu kurtlar vadisi izleyip takım kıyafet giyip gezenler gibi ıyyy :) onlar bizim kurban bayramınızı kutluyor mu hiççç :)
Niye benim doğum günüm ben her sene kutlamak zorundayım cadılar bayramınıCadılar bayramı bana da saçma geliyor sırf gözüme hoş göründüğü için ağaç haha
Bide onların bizim kurban bayramı hakkında ne düşündüklerini sorsakCadılar bayramı bana da saçma geliyor sırf gözüme hoş göründüğü için ağaç haha