Sinemaya gidelim ne yapacagiz orda kalabalıkta ne işimiz var diyor.O senin kararlarina saygi duymayi bilmiyorsa sende ayri hareket etmeyi ogreneceksin
Esim de bu şekilde tercih ediyor. Ama ne yapacagiz yatıp tv izleyecegiz. Hizmet edecegim. Ailem çok üzülüyor hiç aralarına karışmıyoruz diye. Ben de çok ihtiyaç duyuyorum insanlarla konusmaya.Ben eşimle yalnız evimde olmayı tercih ederdim
Geçen yilbasinda da onun annesiyle oturmustuk bütun bir gece. Off ya diyorum ki bi saat ugrariz ayıp olmasın. Sonra çıkar geliriz. Ne isimiz var diyor. Oraya gidenlerin ne isi varsa o isimiz var. Anlamıyor.Adam senle olmak istiyor.Sinemeya gidelim demiş kaldı ki neden senin ailenle olsun yılbaşında.Ben olsam bende gelmezdim.
Sadece bir saat ugrayalim programimiz var der çıkarız dedim onu da kabuk etmedi. Artık insanlar bizi davet ettiklerinde yine Hayır diyeceğim diye utanıyorum.Aynı bizim peder.Annem de yıllarca ne çekti bu durumdan...Değişmiyor maalesef
Sadece bir saat ugrayalim diyorum kabul etmiyor. Hicbir plan hazırlık yok. Tatil diye sinemaya gidelim dedi. Özel günlerin bi önemi yok onun için. Artık benim de hiç hevesim kalmadı. Sadece ailemi görmek istiyorum hazır herkes toplanmisken. Yilbasi filan umrumda değil aslında.Ortak karar alın , siz mutlu olacaksınız ablanızda o mutsuz , ikinizde mutlu olabileceğiniz bir parti daha sağlıklı olur sanki ...
bence haklıSinemaya gidelim ne yapacagiz orda kalabalıkta ne işimiz var diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?