yilbasi derdi. yine esim. bi akıl verin.

Ablam benden de sonra evlendi daha bir kac aylik evliler. O kadar çok imreniyorum ki. Onlarda toplanacak herkes. Yeni evlendigimizde isterdi eşim gitmek ama simdi sıkılıyor. Inşallah zamanla düzene girer ama daha da uzaklasmasindan korkuyorum.

Gecen sene onun ailesiyle geçirdik yani butun gece annesiyle oturduk sadece. Ben hicbirsey demedim. Ki kalabalik Cümbür Cemaat olsaydi keske.

O kadat çok oldu ki. Kirmamak için gittim. Ki o mutlu olacaksa zaten giderim. Ben çok aykırılık yapmayı insanlari zora kosmayi sevmem.
Onun ailesine gelince gidiliyor senin ailene gelince gidilmiyor sizinde bir aileniz var sadece onun ailesi yok kalabalık sevmeyen adam kendi ailesinede gitmez. Resmen ayrımcılık yapıyor. Geçen yılbaşı onun ailesinde ise bu sene sıra senin ailende.

Gelmek istemiyorsa gitmesin ama siz gidin ailenizin yanına eğlenmek ailenizle bir arada olmak sizinde hakkınız.

Benimki de öyle Canm hiç bi yere gitmez kendi ailesinden de benm ailemdende surekli evde otralm biri cagrnca surekli onlar gelsn der biz.gdelm demez

Of benim de kp'in doğum günü yılbaşı kocam tutturdu onlara gidelim sen-ben/annem-babam eşli okey oynarız diye ben de oraya gitmel istemiyorum

sen git oda tek takilsin

hıcte ugrasmazsım tek gıderdım sıkıcı kocada hıc cekılmeZ

Çocuğun varsa al çocuğunu git oda istersen peşinden gelsin istemezse kendi bilir

bence biraz bencil düşünüyorsunuz
böyle davetlere gitmeyi ben de pek sevmem
herkesin zevkleri farklıdır siz kalabalıgı seviyor olabilirsiniz ama belli ki eşiniz sevmiyor

he tabi eşiniz sizi kendi tarafının kalabalıgına götürüyorsa, sizin tarafınıza gelmiyorsa orası ayrı

Senin isteklerine cevap vermiyorsa sen de onun isteklerine karar verme.. tek git. O da evde ya tek kalsın yada kendi ailesine gitsin..

Reactions: anu
iyide senin önüne niye taş koyuyo sanki çok ilgiliymiş die sen git o evi beklesin o zaman

Bir yere gitmeyi sevmiyosa sen bi davet yapsaydın aileni cagirsaydin yilbasini bu sekilde kutlardin yani ailen gelmesin demezdi heralde

Ya millet bir türlü anlamamış , konu sahibi kocasıyla evde romantizm yapıcak falan sanıyorlar heralde..kadın yazmış zaten kocası kendine hizmet bekleyen,sırf karı kısmının ailesine gidilmez,ben ne dersem o olur mantığında bir adam..yarında şarap açıp müzik eşliğinde dans etmicekler.Kadın herzamanki gibi adama hizmet edicek.Adamda koltuğa yatıp göbeğini kaşıya kaşıya tv izleyecek..Bazı arkadaşlar tüm ilişkiler ve tüm erkekler aynı sanıyor sanırım.Yok eşimle başbaşa geçirmek isterdim sen nasıl istemezsin falan..

Ben olsam bende gitmem bas basa kutlayin daha iyi degil mi. Yaslaninca zaten bir yere gidilmiyor ben hep goruyorum. Asil o zama akraba coluk cocuk takilacaksiniz. Yapabiliyorken keyfini cikarin bence herkes aileyle vakit gecirmeyi sevmez cunku. Bizde kari koca oyleyiz ondan biliyorum

öyle olacağına annesine gitsin dimi eşi evde yokkende göbeğiğni kaşıyıp tv izleyebilir beyfendi

Geçen yilbasinda da onun annesiyle oturmustuk bütun bir gece. Off ya diyorum ki bi saat ugrariz ayıp olmasın. Sonra çıkar geliriz. Ne isimiz var diyor. Oraya gidenlerin ne isi varsa o isimiz var. Anlamıyor.
Senin annende ne işimiz vardı da gittik deyin.

Sinemaya gidelim ne yapacagiz orda kalabalıkta ne işimiz var diyor.
Allahtan kendi ailesine gidelim demiuor adam yine guzel bir fikir sunmus ben esinden yanayimcunku esimse bana yalvarir toplanmislar bizde orda olalim diye ve ben napacaz o kalabalikta mahfolirum ben diyorum cogu zaman gitmiyoruz benim yuzumden ,sen git diyorum gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…