Peki sizi ablanıza bıraksa 1 saat sonra alsa , kendisi sıkılmamışta olur sonrada onun istediğini yaparsınız ...Bi şansınızı tekrar deneyin belki ikna olur...Sadece bir saat ugrayalim diyorum kabul etmiyor. Hicbir plan hazırlık yok. Tatil diye sinemaya gidelim dedi. Özel günlerin bi önemi yok onun için. Artık benim de hiç hevesim kalmadı. Sadece ailemi görmek istiyorum hazır herkes toplanmisken. Yilbasi filan umrumda değil aslında.
Bir yıllık evliyim. Simdi soyleki evde çok sık bir masa hazirlasam ne olur biliyor musun. Hızlı hızlı yer tv açar. Kalkar beni masada bırakıp koltuga yatar. Tek kelime konusmaz. Nerden mi biliyorum. Yaptim. o da Aynen boyle yapti.Eğer ikna edebilecek gibiyseniz ikna edip onunla gitmelisiniz ben şahsen imkanım varsa eşimden ayrı olarak yeni yıla girmek istemezdim. İkna edemiyorsanız ikiniz bir plan yapın mesela evinizde biraz özenle hazırlanmış bir yemek yiyebilirsiniz. Ama gelmek istemiyorsa -ki belkide ailenle geçirmek istemiyordur bu da çok doğal bir durum- seni ailene götürüp belli bir saatte almasını teklif edebilirsin. Kaç yıllık evli olduğunuzu bilmiyorum belki sıkılıyordur. Kalabalık ortamlarda olmak onu sıkıyodur.
Evet. Bugün de davetliydik mesela aile yemeği var. Eşime sormadan reddettim. Esimden Hayır cevabı almaktan bıktım çünkü.İkna edin bence de. Ne yapın edin gidin ama. En olmadı tek gidin o da ne hali varsa görsün. Sanırım bu ilk değil çünkü..
Aile yemeklerinde seni tek bırakması hoş değil. Ama ben de sevmem anlıyorum. Yine de uyum sağlasaymış keşke.Evet. Bugün de davetliydik mesela aile yemeği var. Eşime sormadan reddettim. Esimden Hayır cevabı almaktan bıktım çünkü.
Onun gitmek istemem ona kufretmee esdeger. Hem babam ne oluyoruz der. Yalniz gitmem olmaz da keske birlikte bir saatcik ugramaya ikna olsa.Peki sizi ablanıza bıraksa 1 saat sonra alsa , kendisi sıkılmamışta olur sonrada onun istediğini yaparsınız ...Bi şansınızı tekrar deneyin belki ikna olur...
Maşallah. Keske benim de evde kalmama degse. Tv izleyip telefonla oynayıp sonra da yatariz. Hergunki gibi.bence haklı
adam kalabalıktan hoşlanmıyor olabilir
benim gibi.
yarın eşimle başbaşa bi yemek yeriz azıcık da içeriz sonra sarılır yatarız :)
Bu sorunu vurgulamalısınız bence sanırım konu sadece yıılbaşı konusu olarak algılanıyor. Bir tuhaflık var. Empati kurdum da burada kv deden nasıl uzak durabilirim diye konu açılınca bahaneler bul gitme onların evine diyoruz. Eşinin ki de mi o hesap bilemedim...Evet. Bugün de davetliydik mesela aile yemeği var. Eşime sormadan reddettim. Esimden Hayır cevabı almaktan bıktım çünkü.
Bir yıllık evliyim. Simdi soyleki evde çok sık bir masa hazirlasam ne olur biliyor musun. Hızlı hızlı yer tv açar. Kalkar beni masada bırakıp koltuga yatar. Tek kelime konusmaz. Nerden mi biliyorum. Yaptim. o da Aynen boyle yapti.
Gecen sene onun ailesiyle geçirdik yani butun gece annesiyle oturduk sadece. Ben hicbirsey demedim. Ki kalabalik Cümbür Cemaat olsaydi keske.Eşim kayınvalidemlere gitmek istiyor bütün akrabalarımz orda toplanacak diyor dese kıyamet kopardı.
Gitmek istemeyen eş olunca adam suçlu bulunmuş.
Ben de istemem. Yeni yıla düğün evi gibi girmektense evimde sakin huzurla girerim. Benim de hiç kafam ses götürmez. Eşimle olmak varken neden cümbür cemaat olayım? Sevdiğim de gelecek sevmediğim de.
Adamcağıza göbeğini kaşısın diyen, ayı iması yapan bile olmuş. Pes.
O kadat çok oldu ki. Kirmamak için gittim. Ki o mutlu olacaksa zaten giderim. Ben çok aykırılık yapmayı insanlari zora kosmayi sevmem.Esiniz sizi kendi ailesinin toplandigu bi ortama goturmek istese ve siz gitmek istemiyor olsaniz neler hissederdinizBi de boyke dusunun
Ya bir yıllık evliyiz. Sorar mısın başbaşa tek romantik gün geçirdik mi. Yok yok. Yalnız kalcaz da ne olcak. Sikilacagim sadece.Her daveti reddetmesi yanlis
Yilbasi kalabalik guzel olur, sizinle basbasa baska bir gun kalsin ne var bu kadar yabani olacak?
Ailem hicbirseyine karismaz. Hatta sirf tatsizlik olmasin diye saygisizliklarini bile kaç kere alttan aldilar. Tek istedikleri bizi görmek.Bu sorunu vurgulamalısınız bence sanırım konu sadece yıılbaşı konusu olarak algılanıyor. Bir tuhaflık var. Empati kurdum da burada kv deden nasıl uzak durabilirim diye konu açılınca bahaneler bul gitme onların evine diyoruz. Eşinin ki de mi o hesap bilemedim...
Esim de bu şekilde tercih ediyor. Ama ne yapacagiz yatıp tv izleyecegiz. Hizmet edecegim. Ailem çok üzülüyor hiç aralarına karışmıyoruz diye. Ben de çok ihtiyaç duyuyorum insanlarla konusmaya.
Oooo iş sana gelince yalnız kalası oluyo yani. Anladım pardon..Gecen sene onun ailesiyle geçirdik yani butun gece annesiyle oturduk sadece. Ben hicbirsey demedim. Ki kalabalik Cümbür Cemaat olsaydi keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?