yilbasi derdi. yine esim. bi akıl verin.

Biliyor musun o kadar haklisin ki. Öyle pistirmis ki beni neden sesim çıkmıyor neyden korkuyorum bilmiyorum. kendimi güçsüz aciz hissediyorum. Çoğu zaman içimden senden nefret ediyorum derken buluyorum kendimi.

Biliyor musun o kadar haklisin ki. Öyle pistirmis ki beni neden sesim çıkmıyor neyden korkuyorum bilmiyorum. kendimi güçsüz aciz hissediyorum. Çoğu zaman içimden senden nefret ediyorum derken buluyorum kendimi.
o zaman yeni yıla kendini aşmış yenilemiş olarak girr ailenin yanına git muhabbet et eğlennn

İnan bana , ayynı kaderi paylaşıyoruz. Ayrıca kaynana , 2 kayın yanındayım 4 yıldır. Benim kızım 2 yaşında ve parka bile götürmez hatta, zorla işte belki. Ve bugün soğuğu bahane ederek annemlere bile götürmedi. Görümce , kaynı, k.pederi ve kocasına hizmetle girdim yeni yıla. Sinemaya gitmek bi kıyamet alameti olurdu heralde. Beterin beteri var demek istedim. Allah ıslah etsin bu cins kocaları..

Valla benim esim de ona kalsa asla disari cikip sosyallesmez.benim ailemle birarada olmaya da pek bayilmaz.her ne kdr onlari seviyor olsa da onlar cagirdiginda veya disarda beraber bir program yapmak soz konusunoldugunda hep ne gerek var der.arkadaslarimizla bulusacagimiz zaman da benzer seyleri diyor.ne gerek varms.evde oturalimmis.veya beraber biseyler yapalimmis.kimi insan sevdigiyle basbasa olmaya hasrettir, ben sosyallesmeye.ha bnm çözümüm ne, gidilecek yer konusunda gayet kararli duruyorum.asla tavizvermiyorum.yoksa bnmkine biraksak terlik pijama tv kumandasi uclusunden asla vazgecmez. (Not: daha 3 aylik evliyiz ama 8 senedir beraberiz)

Arkadaşım ben eşine benzer adamlar tanıdığım ve yaşadığım için yaşadığını çok iyi anladım ancak hiç böyle erkeklerle karşılaşmamış olanlar,ne yazik ki empati yapamamışlar..Hatta seni haksız bulmuşlar ,sanki mum ışığında yemek yiyip,sohbet ediceksiniz de sen ailem diye tutturmuşsun gibi bir algı oluşmuş..valla geçer mi bilmiyorum ama geçmiş olsun..inşallah bu adam ıslah olur ya da sen bu adamdan kurtulursun

Bu durumda çok haklısın.

Tersini düşünelim. Şimdi onun ailesi her yılbaşına davet etse çoğu yorum değişirdi. Evet ailen incelik edip davet etmiş, herkes orda ve için gidiyordur eminim. Ama eşin aynı samimiyeti göstermiyor diye ne kendini ne onu ger, çünkü adam mesafeli olmayı yeğliyor sanırım ve senle başbaşa geçirmek istiyor bugunu... Bir de senin ailenle bi geçmişin var, ama o sadece damat olduğu için ve eşin olduğu için bi yakınlığı var ve çekinmesi normal adam geriliyordur ailen mükemmel olsa dahi... Üstüne gitmemelisin.
Sen de onun ailesine karşı öyle davran kesinlikle, saygından eksilme ama mesafeli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…