- 30 Kasım 2015
- 251
- 600
- 103
Cok dogru soylemisSinemaya gidelim ne yapacagiz orda kalabalıkta ne işimiz var diyor.
Yılbaşını kutlamak günahtır diye bir şey mi yazıyor Kuran'ı Kerim'de?Eşinizle geçirin derim ben zaten yılbaşı gecesi için bişeyler yapmak günah hem günaha girmekten kurtulun hemde eşinizi memnun edin:) ama eşiniz normalde de ailenizle vakit geçirmek istemiyorsa o başka
Geçen yilbasinda da onun annesiyle oturmustuk bütun bir gece. Off ya diyorum ki bi saat ugrariz ayıp olmasın. Sonra çıkar geliriz. Ne isimiz var diyor. Oraya gidenlerin ne isi varsa o isimiz var. Anlamıyor.
kar yağıyor 2,5 yaşında oğlum bu soğukta kapı dışarı çıkarmam eşimin amcası çağırdı eşim oraya gidecek ben evde oturucam oğlumla ille de beraber girelim yılbaşına demem bütün akrabaları ordayken evde olsa mutsuz olacak zaten saat 11 de yatıp uyuyacak nişanlıyken illede yeni yıla ayrı girmeyelim derdim şimdi amaan diyorum sende git ailene orda kutla eşin evde olsun birlikte olmak zorunda değilsiniz
guzel bır yemek yıyın, ordan sınemaya gıdın sonrada bes dk ugrar ınsanların gonlunu yaparsınız...Sinemaya gidelim ne yapacagiz orda kalabalıkta ne işimiz var diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?