- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Sinemaya gidelim ne yapacagiz orda kalabalıkta ne işimiz var diyor.
evde olsa 11 de yatar kös kös oturur tv izler koltukta uyuklar sinirimi bozar ama ailesine gidince nedense uykusu gelmez varsın gitsin o ben karımla geçiricem gelemem demezse benmi yalvarıcam ona ne olur gitme mi diycem doğrusu sizin yaptığınız tabiyki aile birlikte olmalı ama gidiyo gitmee diye yalvaramam hava soğuk bende gidip oğlumu hasta edemem bende evimde oğlumla geçiririm yeni yılımı ne yapayım. Konu sahibine de madem o sana uymuyor sende onu takma demek istedim tabiki doğru olan birlikte olmaları taraftarıyımAma bu doğru değil ki ailecek beraber olmalısınız. Özel günlerde benim gidemediğim yere eşimde gitmemeli ayrı gayrı takılmanın anlamı yok ki. Biz çok anlam yüklemeyiz yeni yıla ama beraber oluruz ben, eşim ve oğlum, saat 10 da yatıyorsak 11 de yatarız :)
aynen öyle geçen yıl ben onun ailesiyle otturduysam bu yılda o benim ailemle oturacak yok gelmezse ben tek giderim birdahada onun ailesiyle kutlamamsiz bu kafayla daha çok ezilirsiniz kocanız olmadan da bi birey olduğunuzu öğrenin
tek başına git de o utansın sen millete hayır hayır dedikçe onun ekmeğine bal sürüyosun o ailesinin yanına çağırdımı da sen gitmiceksin
ya da böyle devam et adamın umrunda bile değil senin sözlerin
ama konu sahibi geçen sene yılbaşında tüm gece eşinin ailesiyle oturmuşsen yılbaşını kayınvalidenlerde geçirmek ister misin büyük ihtimalle hayır, ben kesinlikle istemem. tabi o da gitmek istemez veya 1 saat durcaz sonra kalkarız de çok da istememzse bence zorlama.
evet ben ilk sayfayı okumuştum sadece, onu sonradan gördüm:)ama konu sahibi geçen sene yılbaşında tüm gece eşinin ailesiyle oturmuş
Şu an eve geldik. Eşime alışveriş yaptık sonra sinemaya gittik ve binbir türlü stres ve küfürle eve döndük. Her gördüğüne çattı. Simdi mi? Acikir yemek hazırlarim sonra da spor kanalı olmadı baska programlar cay falan filan. Adam konuşma özürlü. Sıkıntıdan patlıyorum.Ya millet bir türlü anlamamış , konu sahibi kocasıyla evde romantizm yapıcak falan sanıyorlar heralde..kadın yazmış zaten kocası kendine hizmet bekleyen,sırf karı kısmının ailesine gidilmez,ben ne dersem o olur mantığında bir adam..yarında şarap açıp müzik eşliğinde dans etmicekler.Kadın herzamanki gibi adama hizmet edicek.Adamda koltuğa yatıp göbeğini kaşıya kaşıya tv izleyecek..Bazı arkadaşlar tüm ilişkiler ve tüm erkekler aynı sanıyor sanırım.Yok eşimle başbaşa geçirmek isterdim sen nasıl istemezsin falan..
Keşke keyif olsa. Ne keyfi! Sıkıntıdan patladigim uyusak diye bekledigim hergünki gibi bir gün bu da. O eglenmeyi bilmez. tek bildigi elestirmektir.Ben olsam bende gitmem bas basa kutlayin daha iyi degil mi. Yaslaninca zaten bir yere gidilmiyor ben hep goruyorum. Asil o zama akraba coluk cocuk takilacaksiniz. Yapabiliyorken keyfini cikarin bence herkes aileyle vakit gecirmeyi sevmez cunku. Bizde kari koca oyleyiz ondan biliyorum
Kendi ailesi sehir disina gitti.Allahtan kendi ailesine gidelim demiuor adam yine guzel bir fikir sunmus ben esinden yanayimcunku esimse bana yalvarir toplanmislar bizde orda olalim diye ve ben napacaz o kalabalikta mahfolirum ben diyorum cogu zaman gitmiyoruz benim yuzumden ,sen git diyorum gitmiyor
Canim sinrmaya da gittik simdi eve geldik. Artık yatana kadar hizmet edip tv izleyeceğim. Yani sikintidan olecegim. Keske özenli olsa ama uyandigimizdan beri türlü türlü bahanelerle azarlıyor beni. Gidelim mi diye sormadım bile korkudan. Hayır cevabını almaktan bıktım. Genel olarak.Hiç değilse, otur oturduğun yerde dememiş, birlikte geçirelim demiş. Evet kızıp üzülmeniz normal ama sakin düşünün bence, eşinizin suratı asık bir şekilde o ortamda bulunmaktan mutlu olmazsınız sanırım,o gecenin bir özelliği yok, bence ablanlarla haftasonu falan başka zamanda toplanabilirsiniz, benim 2 ablam 2 Kızkardeşim var, sizin durumuzda olsam hiç eşimi kırmam yeni yıla eşimle dışarda (sinemada değil tabiki) başbaşa girerim yani. Çünkü onlarda bu teklif gelse kırmazlar eşlerini emin olun.
Sonra kavga kıyamet. Maalesef karşımda sağlıklı iletişim kurabilecegim birisi yok.ozaman ;
tamam madem ablamlara gitmek istemiyorsun ozaman beni dışarı çıkaracaksın de
eğer o sana ; ne dışarısı evde oturalım ne işimiz var derseeeee
sende yapışıtır cevabı ; ozaman ben ablama gidiyorum yanlız başıma evde yılbaşı gecesi sıkılamam dersin
nasıl ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?