yilbasi derdi. yine esim. bi akıl verin.

Bütün yılbaşlarını ailenizle geçirmek isteseniz evet eşiniz haklı derdim ama bu yaptığı başbaşa geçirmek istemek değil düpedüz yabanilik ve bencillik.Yerinizde olsam kendim giderdim.

siz bu kafayla daha çok ezilirsiniz kocanız olmadan da bi birey olduğunuzu öğrenin

tek başına git de o utansın sen millete hayır hayır dedikçe onun ekmeğine bal sürüyosun o ailesinin yanına çağırdımı da sen gitmiceksin

ya da böyle devam et adamın umrunda bile değil senin sözlerin

evde olsa 11 de yatar kös kös oturur tv izler koltukta uyuklar sinirimi bozar ama ailesine gidince nedense uykusu gelmez varsın gitsin o ben karımla geçiricem gelemem demezse benmi yalvarıcam ona ne olur gitme mi diycem doğrusu sizin yaptığınız tabiyki aile birlikte olmalı ama gidiyo gitmee diye yalvaramam hava soğuk bende gidip oğlumu hasta edemem bende evimde oğlumla geçiririm yeni yılımı ne yapayım. Konu sahibine de madem o sana uymuyor sende onu takma demek istedim tabiki doğru olan birlikte olmaları taraftarıyım

O kendi ailesiyle geçirmeniz konusunda ısrarcı olmuyorsa sen de ısrarcı olmamalısın bence. Sana alternatif sinema fikri sunmuş. Kibar bir adam yani, bence kıymetini bil.

sen yılbaşını kayınvalidenlerde geçirmek ister misin büyük ihtimalle hayır, ben kesinlikle istemem. tabi o da gitmek istemez veya 1 saat durcaz sonra kalkarız de çok da istememzse bence zorlama.

önce onun istediğini yapın sinema falan sonra da ailenize gidin.

hiç bir şekilde bu talebinize evet demezse sizde onun ailesine giderken bolca nazlanın.herşey karşılıklı neticede.

bu arada ben olsam tek başıma giderdim.siz neden gitmiyorsunuz anlayamadım.eşinizde kalsın evde tek başınada aklı başına gelsin.

aynen öyle geçen yıl ben onun ailesiyle otturduysam bu yılda o benim ailemle oturacak yok gelmezse ben tek giderim birdahada onun ailesiyle kutlamam

sen yılbaşını kayınvalidenlerde geçirmek ister misin büyük ihtimalle hayır, ben kesinlikle istemem. tabi o da gitmek istemez veya 1 saat durcaz sonra kalkarız de çok da istememzse bence zorlama.
ama konu sahibi geçen sene yılbaşında tüm gece eşinin ailesiyle oturmuş

Eger ki yabaniliginden yapiyosa bende tepkimi dile getirirdim acikcasi esimle boyle bisey yasasam. Senin ailene gelince kalabaliktsn darlanmiyosunda benim ailemle neden bi arada olamiyosun derdi varsa soylesin sebep gostersin. Kalabaligi sevmeyen adam hic bi curcunaya katilmaz.cifte standart yapmasin ayip daha yeni evlisiniz. Acik acik konusun bence derdi neymis. Bahaneler uretmesin beyfendi. Ayrica alttan alttanda gozunu korkuturdum. Aileme artik bahane sunamiyorum insanlar yanlis anliyolar biraz ozenli davran yoksa bende senin ailene olan tavrimi degistirirm dye tehditte ederdim

Şu an eve geldik. Eşime alışveriş yaptık sonra sinemaya gittik ve binbir türlü stres ve küfürle eve döndük. Her gördüğüne çattı. Simdi mi? Acikir yemek hazırlarim sonra da spor kanalı olmadı baska programlar cay falan filan. Adam konuşma özürlü. Sıkıntıdan patlıyorum.

Keşke keyif olsa. Ne keyfi! Sıkıntıdan patladigim uyusak diye bekledigim hergünki gibi bir gün bu da. O eglenmeyi bilmez. tek bildigi elestirmektir.

Kendi ailesi sehir disina gitti.

Canim sinrmaya da gittik simdi eve geldik. Artık yatana kadar hizmet edip tv izleyeceğim. Yani sikintidan olecegim. Keske özenli olsa ama uyandigimizdan beri türlü türlü bahanelerle azarlıyor beni. Gidelim mi diye sormadım bile korkudan. Hayır cevabını almaktan bıktım. Genel olarak.

Sonra kavga kıyamet. Maalesef karşımda sağlıklı iletişim kurabilecegim birisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…