Yılbaşı gecesi ulaşılamayan sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Dün yılbaşıydı malum . Sevgilim sabah mesaj attı arkadaşlarıyla bir fasıla gideceklerini söyledi bende tamam dedim fazla alkol alıp kendini kaybetme dedim neyse . Gece 12 oldu bunlar 12 den sonra gittiler gidiş o gidiş bidaha arayıp sormadı ben aradım 2 kere açmadı sonra aradı trafikteyim eve dönüyorum ararım dedi gece 2 ydı saat . Ben mesaj attım şuan kimle neredeysen sabah ta öyle devam et açıklamanı dinlemek istemiyorum sen güvenilecek bi adam değilsin dedim . 4 de mesaj atmış lokantada resmini atmış beni suçlamış ben gezerken bişey yokmuş evdeyken onu aklıma getiriyomuşum . Sabah 7de tekrar yazmış ve hala konuşamadık büyük ihtimal uyuyo . Bu adam gece ne halt yedi ne yaptı belli değil ben ne yapıyım şimdi bu yapılacak şey mi ?

ılerde evlenırsenız sehır dısına egıtıme veya iş gezısıne gıderse napacaksınız pesınden mı takılıp gıdeceksınız sureklı resım mı ısteyeceksınız goruntulu mu goruseceksınız mesela
?
merak ettım?

Ben resim istemedim sadece yola çıktıktan sonra canım biz şuradayız sende uyu merak etme gibi bi mesaj atılabilir en azından resimde telefon masada olduğu halde aramama rağmen açılmaması saçma değil mi
ılerde evlenırsenız sehır dısına egıtıme veya iş gezısıne gıderse napacaksınız pesınden mı takılıp gıdeceksınız sureklı resım mı ısteyeceksınız goruntulu mu goruseceksınız mesela
?
merak ettım?

Ben resim istemedim sadece yola çıktıktan sonra canım biz şuradayız sende uyu merak etme gibi bi mesaj atılabilir en azından resimde telefon masada olduğu halde aramama rağmen açılmaması saçma değil mi
yooo sacma degıl
adam eglenmeye gıdıyor eglenen ınsan sohbete dalan ınsan nıye sohbetı bırakıp arada ben surdayım dıye sıze ızahat versın kı
ben olsam zaten beklemem uykum varsa uyurum yazmıssa aramıssa uyandıgımda gorur ararım nasılsa hergun gorusuyoruz derım
zaten lokantada resmını de atmıs atmayadabılırdı

sahsen ben bana guvenmeyen bır ınsana resım bıle atmam bana guvenmıyorsan yanımda ne duruyorsun gıt derım acık soyleyeyım hatta tam aksıne benım guvenım kırılır ınsanın fıkrı neyse zıkrı odur bana bunları yakıstırıyorsun derım

kendınızı onun yerıne koyun sızden ızahat beklese resım beklese rahatsız olmaz mısınız

arkadaslarıyla cıkacagını soylemıs zaten sıze bu yeterlı bence arayarak rahatsız etmemek lazım dıye dusunuyorum coook acıl bırsey olmadıgı surece

Dün yılbaşıydı malum . Sevgilim sabah mesaj attı arkadaşlarıyla bir fasıla gideceklerini söyledi bende tamam dedim fazla alkol alıp kendini kaybetme dedim neyse . Gece 12 oldu bunlar 12 den sonra gittiler gidiş o gidiş bidaha arayıp sormadı ben aradım 2 kere açmadı sonra aradı trafikteyim eve dönüyorum ararım dedi gece 2 ydı saat . Ben mesaj attım şuan kimle neredeysen sabah ta öyle devam et açıklamanı dinlemek istemiyorum sen güvenilecek bi adam değilsin dedim . 4 de mesaj atmış lokantada resmini atmış beni suçlamış ben gezerken bişey yokmuş evdeyken onu aklıma getiriyomuşum . Sabah 7de tekrar yazmış ve hala konuşamadık büyük ihtimal uyuyo . Bu adam gece ne halt yedi ne yaptı belli değil ben ne yapıyım şimdi bu yapılacak şey mi ?

Eşim dışarı çıktığında ne arar ne sorar,dört beş saat sonra zaten döneceği yer evi ve yaptıklarını anlatır,kimseyi darlayamam. Siz kapris yapmışsınız.

Bırakın sevgiliyi, ben eşim arkadaşlarıyla dışarı alkol almaya bir sohbet ortamına gittiyse hayatta aramam neden böleyim? Nerde kimlerle olduğunu biliyorum nereye gidecdğini biliyorum bana bu konuda dürüst oluyor sırf aradım açılmadı diyede yaygara koparmam. Ayrıca dinlemeden etmeden direk yargılamak yafta yapıştırmak çok kötü bir huy. Mesaj döşemek yerine bekleyip dinlemek en güzeli. Bu sayede karşı tarafa aklımda sürekli bişeyler kuruyorum imajıda verilmez.

İnsanlar eğlenmeye gidebilir, başka şehre gidebilir ama bilinçli olarak telefon açmamak sorumsuzluktur.

Benim erkek arkadaşım da bazen 1'e kadar dışarıda olurdu. Ben ararsam açardı ya da o arardı. İnsan merak ediyor sonuçta açılmayınca.

Bu 2 saat boşluk için ne yorum yaptı size?

hayatınız yok mu sizin? adam dışarıda olacağını söylemiş, mesajınızı görünce de cevap vermiş. o ettiğiniz lafları bana birisi etse cevap bile vermem bir daha. güvenilmez olacak ne yapmış bu adam anlamadım ama davranışınız sanki kendi hayatınız yokmuş da o eğlenirken rahatsız olup "ben evdeysem o da evde otursun" diyen kadınlar gibi.

Sanırım ben bu olaylarda anormalim . Evliyim , ne ‘ben evlendim’ modu ne de ‘hamileyim ben premsesim’ moduna girdim .
Eşim gezmeyi seven biri , stresli bir işi var Ayda 1-2 dışarı çıkmak istiyor . Ben de tam tersi , çişimi bile son dakikaya kadar tutan , akşam 21-22’de uyuyup sabah 6-7’de kalkan biriyim (ay çok sıkıcıyım şu anda farkettim :işsiz:) her seferinde bana hadi gel beraber çıkalım der , arada giderim ama çoğu arkadaşlarıyla gider evli ya da bekar . Bir gün bile benim için sorun olacak bir konu değil . Çünkü adam önce bana teklif ediyor gel diye , ben istemiyorum e ama o istiyor ? Ne ararım, ne sorarım ne de hadi eve gel derim.
O bazen yazar , cevap veririm . 0 kavga no problem:)
Birazcık karşı tarafa saygı göstermek gerek .
Konuyu nerden buraya getirdim unuttum :KK22:
Heh okudum hatırladım ;
Demem o ki , bir kişi ; sevgiliniz,kocanız olduğunda onun sahibi olmuyorsunuz . Karşılıklı ilgiler, zevkler farklı olabilir . Siz gitseydiniz madem sevgilinizle ? Gidemediniz çünkü aileniz izin vermezdi büyük ihtimal .. e adam da saat kurup her 2 saate bir rapor mu verecekti ? Bırakın içsin , eğlensin stres atsın olsun pamuk :KK66:
:KK53:

Sorun orda zaten 12 de konuştuğumuzda bende evde değildim eve gidince ararsın biz nereye gitcez belli değil anlatırım somra dedi . Aradım açmadı hala konuşmadık ki uyuyo heralde bende gece yatıp uyudum. Sorun en azından ben lokantadayım canım iyi gecelgeceler diyebilirdi
Gece 2 de eve dönüyorum trafikteyim deyip, 4 te lokantadan fotoğraf atması?
Hım...

İnsanlar eğlenmeye gidebilir, başka şehre gidebilir ama bilinçli olarak telefon açmamak sorumsuzluktur.

Benim erkek arkadaşım da bazen 1'e kadar dışarıda olurdu. Ben ararsam açardı ya da o arardı. İnsan merak ediyor sonuçta açılmayınca.

Bu 2 saat boşluk için ne yorum yaptı size?

Sabah fasıla gitcem dedi . 12 de konuştuğumuzda siz ne yapcaksınız dedim bilmiyorum şuan belli değil söylerim dedi ve hala bilmiyorum ne yaptığını
12 de gitmiş fasıla 2 de bitmez tabi.
neden arayıp durdunuz ki?

Sorun orda zaten 12 de konuştuğumuzda bende evde değildim eve gidince ararsın biz nereye gitcez belli değil anlatırım somra dedi . Aradım açmadı hala konuşmadık ki uyuyo heralde bende gece yatıp uyudum. Sorun en azından ben lokantadayım canım iyi gecelgeceler diyebilirdi
Ben evli bir kadın olarak sizi haklı buldum.
Başıma böyle olaylar da geldi sevgliyken, aynı şekilde davrandım.
Evlilikte iş değişiyor, döneceği yer ev olduğu ve halini gözünüzle gördüğünüz için nerede ya da arama ihtiyacı duymuyorsunuz ama sevgililik farklı.
Her şeyi geçtim, dünyanın binbir türlü hali var.
Bu ulaşılmazlığı, doyumsuzca eğlenmeyi aklım almıyor.
Sizin başınıza bir iş gelebilirdi, onun da öyle.
Meraktan çatlatmak yerine, ben şuraya geldim ve şu insanlarlayım, eve girdiğimde haber vereceğim demek çok zor olmamalı.
Herkes alkol alıyor, trafiğin hali perişan.
Değdi mi sizi merakta bıraktığına, 2 saatlik eğlence?

Akşam yılbaşında ailemle dışarda olduğum halde bana "şimdi beni unutuyorsun gece ben dışarı çıkınca nerdesin nerdesin diye bunaştırsın" dedi kendisi böyle derken benim şüphelenmem anormal olamaz demi ?
Ben evli bir kadın olarak sizi haklı buldum.
Başıma böyle olaylar da geldi sevgliyken, aynı şekilde davrandım.
Evlilikte iş değişiyor, döneceği yer ev olduğu ve halini gözünüzle gördüğünüz için nerede ya da arama ihtiyacı duymuyorsunuz ama sevgililik farklı.
Her şeyi geçtim, dünyanın binbir türlü hali var.
Bu ulaşılmazlığı, doyumsuzca eğlenmeyi aklım almıyor.
Sizin başınıza bir iş gelebilirdi, onun da öyle.
Meraktan çatlatmak yerine, ben şuraya geldim ve şu insanlarlayım, eve girdiğimde haber vereceğim demek çok zor olmamalı.
Herkes alkol alıyor, trafiğin hali perişan.
Değdi mi sizi merakta bıraktığına, 2 saatlik eğlence?

Benim flört de gece 4te yazdi,'nihayet eve geldim' diye, öyle biraz konuştuk yattık. Kavga falan da cikarmak aklıma gelmedi

*Kutladığı yer de Tayland geceleri:duduk::duduk:

Bence siz biraz abartmişsiniz

Benimki de ankara geceleri burda da farklı bi tehlike var :)):halay:
Benim flört de gece 4te yazdi,'nihayet eve geldim' diye, öyle biraz konuştuk yattık. Kavga falan da cikarmak aklıma gelmedi

*Kutladığı yer de Tayland geceleri:duduk::duduk:

Bence siz biraz abartmişsiniz

Back
X