Yılbaşı gecesi ulaşılamayan sevgili ?

Eee siz izin vermişsiniz bi de 12 de çıkmışlar, yarım saat dolaşıp gelir diye mi düşündünüz? Rahatsız olacaksınız izin vermeyeceksiniz ne biliyim bazen bi dönüp kendimize bakmak gerek.

Ben eğlenmeye çıktığımda gereksiz şekilde arayıp soran, mesaj atan birine inadına cevap yazmam.
Zaten söylemiş nereye gideceğini, ne yapacağını. Telefonu açsa ne diyecek, "eğlenmeye devam ediyoruz" deyip kapatacak mı? Bu bilgiyi alınca elinize ne geçecek? Zaten bildiğiniz bir şey.

Sevgilim arkadaşlarıyla beraberken aramam ben. O da beni aramaz rahatsız etmemek için. Oldu da bir sebepten ararsam ve açmazsa bir haltlar karıştırdığını değil, başına bir şey geldiğini düşünürüm, endişelenirim. Güven duymadığım insanla devam ediyor olmam çünkü.
Sevgiliniz daha önce güveninizi sarsacak bir şey yaptıysa çoktan ayrılmanız gerekirdi. Hayat böyle geçmez.

Tabiki de dışarı cıkıp eğlenecek ama ortada sorumsuzluk var bence. Bide ben hassas ve ayrıntıcı bi tipim. Benim erkek arkadaşım 12 de arayıp iyi yıllar dileyip eğlencesine devam etti ha aksi olsaydı cok kırılırdım. Böyle ortamdayken kendini bile unutan erkeklere uyuz oluyorum.

Aradaki zaman aralığı 2 saat.
2 saat için mi trip atıyorsunuz?
Kaç yaşındasınız yahu :KK70:
Hadi bir gece boyunca hiç ulaşılamasa,haber vermese neyse.
Ayrıca bir arkadaş ortamında zırt pırt sevgiliyi arayıp rapor arkadaşlarımı saygısız olarak tanımlıyorum ben. Bizimle mi eğlenecek uoksa sevgilisine mi laf yetiştirecek? Komik.
Sana değil de çocuğa tavsiyem;boşu boşuna yazmasın. Sürekli arayıp darlayan, 2 saat cevap alamayınca trip atıp naz yapan birisiyle sevgili olmasın.

Back
X