- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
hiç bir zaman incecik biri olmadım ortaokul lise hep tombul olarak geçti..ama ben aynaya baktığımda hiç şişman bir kız görmüyordum sadece biraz basenlerim biraz göbek falan..aileden gelmiş derdim gitmez diye düşünüyordum..lisede eve gelir azıcık bir yemek yiyip elime bir çikolata alırdım üstüne abur cubur evde ne varsa artık.annemin yaptığı yemekleri pek yemezdim abur cuburla karnım doyardı zaten.az yiyipte kilo almamı sağlayan saçma bir düzenim vardı.sonra lise bitti hayatıma hareket geldi yürüyordum,hareketliydim işlerim vardı sürekli..bir sene içinde farketmeden bir sürü kilo vermişim de haberim yoktu.yolda gören arkadaşlarımın tepkileri çok hoşuma gidiyordu herkes nasıl zayıfladığımı falan soruyordu.gerçi bende bilmiyordum.sadece abur cuburu az yiyordum akşam yemeklerini çok geç kalmadan yiyordum böyle böyle 51 kiloya indim bence ideal kiloma ulaşmıştım çünkü ben boyu pek uzun olmayan biriyim.hiç bir zaman sıfır beden olma derdim olmadı.amacım sağlıklı beslenip bana zarar verecek yiyecekleri hayatıma çok fazla almamak..
neyse..tarih 29 kasım.farkettim ki ben eski kilolarımı alıyorum
çalışmam gereken bir sınavım var.yani hayatıma düzen vermem için çok fazla nedenim var.şu an 6 kilo fazlam var.6 kilo belki az görünebilir ama dikkat etmemeye devam edersem bu rakamın yükselme ihtimali var.o yüzden hayatıma çeki düzen vermek için ilk adımımı atıyorum.
yılbaşına kadar hem dersimdeki konularımı bitirip hem de o 6 kilodan kurtulmam lazım.peki zor mu?görücez.
benimle olcak destek vercek arkadaşlara çok ihtiyacım var.bir yerden başlamak lazımdı.hadi bakalım..
neyse..tarih 29 kasım.farkettim ki ben eski kilolarımı alıyorum

yılbaşına kadar hem dersimdeki konularımı bitirip hem de o 6 kilodan kurtulmam lazım.peki zor mu?görücez.
benimle olcak destek vercek arkadaşlara çok ihtiyacım var.bir yerden başlamak lazımdı.hadi bakalım..