Yılbaşı için kombin

bana da çok günlük gibi geldi elbisen cnm..güzel bi elbise bence zaten yılbaşı gecesi askılı straples falan giyilmeli inceliine bişey demiorum ama haftasonu baya gezdim inanılmaz güzel şeyler var bisürü de indirim.daha pırıltılı daha tarz bişeyler bulabilirsin bu elbisede ısrar edersen beyaz hırkayla güzel olmuş ama çok günlük..çok fazla aksesuar kullanma daha da basitleştirir sırıtır

Beyaz hırkayla hoş olmuş ama gittiğin yerde çıkar hırkanı.. Son giydiğin ceket çok güzel ama bu elbisenin üstüne olmamış sakın giyme kötü duruyor.

nerede kutlama yapacaksınız gideceğin ortama göre kıyafet seç bence ev ortamımı nasıl bir yer ona göre seç derim ben

canım elbisenin üstüne beyaz çok güzel olmuş ama o hırka gib şey biraz spor kaçmış.. beyaz böle şık bir bolero giymeni öneririm bence daha tatlı durur; çünkü hırka elbise ile nerdeyse aynı boyda ve çok spor dediğim gibi.. incili kolye yerinede başka bir takı düşünülebilir, çantada elinde tutcağın gece çantası tarzında zarf çantalardan fln osa süper olur.. böylece çok şık olursun tatlım zemuszemus

yoookk yoookk sakın bişey giyme üstüne..

Sade oL birde tatlım o elbisenin altına o çizmeleri beğenemedim :S babet çok tatlı olurdu ?

beyazz kolyende çok tatlı canım.. birde inci gibi sade bir küpe..

bileziklerinde çok güzel.. saçlarınıdaa maşala bence..

umarım iyi fikir olmuştur ? :S yalnız ayakkabı konuusnu düşün.. çizmede hoş aslında..

Maix bence beyaz gayet hoş olmuş eğer çantanıda beyaz ayarlayabilirsen süper olur
ve üşümeyeceksen tabi :)))
girili aceket tek başına güzel ama ebiseye gitmemiş
ben siyah düşünme derim elbiseyi iyice kapatmış
beyaz açmış aksesuarlar falan çok güzel olmuş
çanta da aynı renk olursa ben tamamdır derim :lepi:

çantan çok güzel.. canım biraz şıklıktan çok rahatınıda düşün bence. sen çizmelerle git o zmn onlarda hoşş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…