• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı için kombin

hyr beyaz ayakkabı ve canta asla olmaz bence ben olsam su sekilde kombine ederdim

bu model mat bir siyah ayakkabı

leosho-anitanerot.jpg

şık bir el çantası

christian_louboutin_siyah_canta.jpg

ve siyah bir trenchcoat...

angelina_jolie+black+trench+coat+new+york+city.jpg

&

şöle bişi de olur ama kürklü bişiler...ben üstümde gene bişe olsun istiyorum.inceden de olsa.yelek gibi böyle...trenckotu oraya gidince cıkarıcam cunku.yakın yer.ya dısarda terasta oturursak...orada donarım.trenckotla da oturamam.hem siyah trenckotum oyk :(

canım forum bornovaya git, stradivarius var orda yanılmıyosam bak bu tarz bişey var orda fiyatı 65 lira

eminim forum bornovada daha güzellerini de bulursun altına siyah çizmeyle süper durur ve bukle bukle saçlarla

parlak çoraplardan giy mutlaka canım çok hoş olur.. koyu mavi göz kalemiyle gözlerinin dışından çerçeve yap.. mavi farla boğma. küpelerini de elbisenin tonunda ya da gümüş büyük halka olarak kullanabilirsin..siyah tasma bi kolye ve mavi tonlarında boncuk bileklikler hoş olur,ya da gümüş.. taşlı bi yüzük.. al sana fıstık gibi hatun delikafadulden

elbise üstünde çok güzel durmuş şeker ama altına kesinlikle dizüstü çizmelerden giymelisin süper olurzemuszemus ama valla üstüne bişey al donarsın kaydirigubbakcemile

Back
X