Yılbaşı kombinlerimiz

Mat_MazeL

toz pembee
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
1.083
1
66
İzmir
:80:KK'nın güzel hoş bakımlı şık bayanları:79: Bundan sonra yılbaşı kombinlerimizi burada paylaşıyoruz birbirimize fikir vermek adına

Kızlar bu elbisenin altına siyah çorap topuklu ayakkabımı hoş olur yoksa siyah çorap siyah kısa botmu :26:

Farklı bi önerisi olan varsa buyursun lütfen:76:

Eklentiler

• $2010-gucci-çizme-bot-modelleri-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 118
Hadi kızlar kimse yokmu paylaşıcak :87: ben bi çok erken kombinlemişim:78:

Son düzenleme:
çıkacağımdan emin olsam koyardım,planım bozuldu ama bu elbise şirin ve sade çorapta siyah olursa ağır kaçar.biraz seksilik kat ve bu topuklu ayakkabıyla ten rengi çorap ikilisinin hakkını ver

Herkes pijamalarıylamı giriyo yeni yıla:26: şşş yokmu kombinlenen kimse:87:

Son düzenleme:
PTT pijema terlik televizyon !!!
ama kırmızı çamaşır giymeyi düşünüyorum hihi :)))
ben hep evdeyim yılbaşında. hayatımda sadece 2000i gece kulübünde karşıladım. o da üniversitede başka şehirdeydi.. (

Kızlar bu elbisenin altına siyah çorap topuklu ayakkabımı hoş olur yoksa siyah çorap siyah kısa botmu :26:

Farklı bi önerisi olan varsa buyursun lütfen:76:

bence canım bu elbisenin altına bikere siyah çorap giymeyi unut,onun yerine ten çorap ve altınada topuku ayakkabı çok güzel olur bence.sakın bot falan giyeyim deme,iğrenç olur.

işte kızlar bunlarda benim yılbaşı kıyafetlerim,ama ayakkabılar değişecek büyük ihtimalle çükü yazlıklar...otele gidcez,o kalabalıkta kaynarmıyım acaba
bu arada resimlerin üstüne tıklayınca büyüyorlar.

Son düzenleme:
yanlışlık yaptım kızlar birkaç harf düzelteyim derken,başka şeyler oldu,boş kalmasın diye yazıyorum,kusura bakmayın.

Son düzenleme:
canımm, elbise ve çantanın uyumuna bittim çok süperrr sende matmazelin koyduğu ayakkabıya yakın bişey alablrsn,bu sene bunlar modaa
teşekkürederim canım.matmazelin koyduğu ayakkabılar çok güzel ama benim bu elbisenin altına gitmezler,hem ben pullu mullu bişey olsun istiyorum yada parlak bişey olmalı,bakalım uydurcaz bişeyler artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…