- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Iyide bunlar senin düsüncelerin. Mesela bir ebeveyn olarak çoçuklarini istedigin sekilde yetistirebilirsin fakat bir milli-egitim müdürü bu sekilde konusamaz. Hiristiyanlik propaganda lafi bile çok yalnis birsey. Sanki ülkede hiristiyan yok mu bi sefer?
Avrupa ülkelerindede milli egitim müdürü "artik kurban bayramlarinda çoçuklara ile bu gün üzerine birseyler yapilmayacak, bunlar hepsi islam propaganadasi" dese ne olurdu? Herkes hakli olarak küplere binerdi. Milli egitim müdürü, adi üstünde egitim ile ilgilenmesi gerekiyor. Hangi dersler, nasil en iyi bir sekilde çoçuklara verilir,.. düsünmesi lazim. Yani kültürün yozlasmasi üzerine konusmak onun hakki degil.
Söyledigi laflar son derece rencide edici. Herkes istedigi sekilde yasayabilmeli. Ben mesela agaç kuruyorum çünkü o isiklar, süslemeler bu karanlik günlerde bana huzur veriyor. Ayni zamanda ben bayramlarda güzel giyinip kusanip, büyüklerin ellerini öperim. Bu benim seçimim. Baskasina agaç saçma gelebilir, daha baskasina göre büyüklerin el öpmesi saçma gelebilir. Ama hiç kimseye benim seçimlerime, çoçuklarimin egitim sekline laf düsmez! O milli egitim müdürüde benim hiristiyanlik propgandasini takip ettigimi söyleyemez!
Ki Türkiyede noel bile kutlanilmiyor. Sadece süsler var ve yilbasi kutlaniliyor. Türkiyede onca yolsuzluk, fakirlik, diplomali issizler, kadin haklarin olmamasi, egitim sistemin sadece sinavdan ibaret olmasi, özel okul/devlet okulu ayrimciligi,... varken (ki varda var), neden insanlar bi iki süse bu kadar takiliyor anlamadim?
gel öpeyim.Bu ülkenin yüzde 99'u müslüman değil, yüzde 99'unun kimliğinde müslüman yazıyor hepsi bu! Aradaki farkı hiç ayıramıyoruz nedense..
ya 10 yaşındaki erkek çocuğuna ne alınır, okulda çekliş yapmışlar yine, ben de bu olayı sevmiyorum10 yaş ne çok çocuk ne genç ara dönem ne alınır bilemedim
ya 10 yaşındaki erkek çocuğuna ne alınır, okulda çekliş yapmışlar yine, ben de bu olayı sevmiyorum10 yaş ne çok çocuk ne genç ara dönem ne alınır bilemedim
Babam kutlamaz,bizim evde kutlanmaz.
Öğrenciyken 4 yıl kutladık kızlarla yurtta.Müzik,meyve,pasta...
Deli gibi eğlenirdik.
Geçen yüzüne de dedim.Ben kutlayacağım ilerde dedim,kızmadı,kendin bilirsin dedi.Gülüştük.
Bana bi doğum gününden,yıldönümünden farklı gelmiyor.
Ama beni bu yaşa getiren adamı da kıracak değilim bu sebepten.
Kendi evimde bakarım dalgama.
evet ya, kıza kolye al küpe al olur, bu arada imzana bayıldım tam benbizde de çekiliş yapılmış ama bize çıkan kız nispeten daha kolaypuzzle al bence en kolayı..
evet ya, kıza kolye al küpe al olur, bu arada imzana bayıldım tam ben
yok canım ya,bizde kutlanır,noel değilde yeni bir yılın gelişi kutlanır,laf olsun torba dolsun işte..Suriyelileri vs..gündemden çıkartmak amaç..antalyada çadırda yaşanyan 10 bin Suriyeliye antalyayı terk edin tebligatı gelicekmiş..nereye gidecekler..rezilliki ne rezillik..bunları ört bas etmek için gündem yaratıyorlar..Valla suudi arabistana benziyoruz git gide onlarda kutlamaz...
Bizdede kutlanır canım ne guzel yeni bir yıla giriyoruz havai fisek patlatırdık kız arkadaslarımla cok guzel gecerdi onuda bizim elimizden almasalar barii..yok canım ya,bizde kutlanır,noel değilde yeni bir yılın gelişi kutlanır,laf olsun torba dolsun işte..Suriyelileri vs..gündemden çıkartmak amaç..antalyada çadırda yaşanyan 10 bin Suriyeliye antalyayı terk edin tebligatı gelicekmiş..nereye gidecekler..rezilliki ne rezillik..bunları ört bas etmek için gündem yaratıyorlar..
canım bu tartışmalar bitmez bizde ramazan ayı geldiğinde neler konu oluyor bilmiyormusun:)Bizdede kutlanır canım ne guzel yeni bir yıla giriyoruz havai fisek patlatırdık kız arkadaslarımla cok guzel gecerdi onuda bizim elimizden almasalar barii..
bide suriyeliler icin oluyorsa hic hoş degil yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?