- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Ben artık siyasete girmemeye karar verecegim cunku esimi soru yagmuruna tutuyorum hahayt:)))ama bizim turkıyede hristiyanlar vardı yaa yanlış hatırlamıyorsam..canım bu tartışmalar bitmez bizde ramazan ayı geldiğinde neler konu oluyor bilmiyormusun:)
diğer bölümler var tatlım onlara bakarsın..Ben artık siyasete girmemeye karar verecegim cunku esimi soru yagmuruna tutuyorum hahayt:)))ama bizim turkıyede hristiyanlar vardı yaa yanlış hatırlamıyorsam..
Çok alakasız gelebilir ama misal v yerine w, k yerine q, ç yerine ch falan kullanınca insanlar işte dilimizi koruyalım dil elden gidiyor dediklerinde (her ne kadar bu tarz konuşmalara uyuz olsam ve ağızlarına bir tane patlatma isteği gelse de) bana abartı geliyor. Koskoca dil bunlarla mı yozlaşacak diyorum. Ama bu tip şeyler zarar veriyor. O yüzden ben yeni yıl kutlamasına karşı değilim tabiki de ama bunu Christmas tadında kutlamaya hoş bakmıyorum. Ha insanlara bir şey dikta edemem. Hani kimseye qanka ne ya adam gibi yazın şunu diyemeyeceğim ya da silah zoruyla düzgün yazdıramayacağım gibi ne diye ağaç süslüyorsunuz deme lüksüm yok. Ama dilin ya da kültürün yozlaşması üzerine bir iki şey söyleyebilirim diye düşünüyorum. Ha milli eğitim bakanı bu konuda bir şey deme lüksüne sahip mi? Bilmem. Milli eğitim bakanı v yerine w kullanmayalım. Adam gibi kendi harflerimizi kullanalım deme lüksüne sahip mi? Ya da kültür bakanı mı sahip çıksaydı kültürel değerlere.
Açıkçası benim de hoşuma gidiyor demiştim süslemeler. Benim amacım sadece başka bir açıdan bakmaya çalışmaktı. Beyin fırtınasıydı.
Hahahahahaha koptum resmennnn getirinnnnnnn leeeeeeennn o babayı sunnet olacak :)))Noel babayı sünnet ederiz taksimin ortasında olur biter
Hahahahahaha koptum resmennnn getirinnnnnnn leeeeeeennn o babayı sunnet olacak :)))
Hahhahahahah cidden mi?bunu geçen yıl gerçekten yapmışlardı
Kih kih :)))kovalamışlar galiba noel babayı
Onun neresini kestiler yavvmalesef
hem de şişme noel babaydı
T.c de noel baba olmak akıl karı değil bana göre..bende ilk defa burada gördüm..milli piyango bileti satan noel babaKih kih :)))
T.C de hep yeni gelen yıl kutlanır..noel değil..milli piyango ile ilgili şener şenin filmi vadrı..oradada tv karşısında kutlarlardı..30 sene önce bile vardı bu..ortalığı karıştırmanın alemi yok..noelle yeni yılı ayırt edemeyecek kadar cahil değiliz..noelde ecnebilerin dini bayramı sanırım onlarda onu kutluyorlar..ülkenin başka derdi kalmadı ya bu mevzu oldu..of yine laf olsun diye konuşmuş birileri, haddi olmayan açıklamalar.
Sanırsın noel kutluyoruz, istavroz çıkarıp hediyeleri veriyoruz ağacın dibinde
Ayrıca tombala da bize ait değil onu da yasaklasınlar, İtalyan icadı yani HRİSTİYAN İCADIoynaya oynaya yozlaştık mı acaba tombala oynadığımız için de ağaç süslemeyi hoşgörüyoruz yoksa eyvaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?