kızlar yılbaşında ne yaparsınız?eşinizin ailesiyle mi kendi ailenizle m geçirirsiniz yoksa başka türlü bi plan mı yaparsınız açıkcası fikirlerinize ihtiyacım var belki çok önemli değil yılbaşı gecesi ama yinede sorun oluyor geçen sene eşimle tartıştık bu konudan dolayı ilk sene k.vnin annesi hastaydı onun için bize gittik geçen sene eşime evde başbaşa kutlayalım dedim ama boşa eşim ailesine söz vermiş orayada gidebilirdik ama eşimin bana danışmadan plan yapması(ben ona danışarak yaparım)beni kızdırdı evde tartıştık sonra tamam hiç bi yere gitmiyoruz dedi ama akşama 1 saat kala annemleride çağırdım dedi ben şok geçirdim acele bi şekilde yemek yaptım hem yoruldum hem üzüldüm bu senede annem bi planınız yoksa gelin dedi bende daha eşimle konuşmadığımı söyledim sonra eşime sordum olabilir dedi(aslında dışarı çıkacaktık ama maddi olarak bu ara müsait değiliz)ama dün eşim annem sevdiğim yemekleri yapcak bizi çağrıyor ne yapalım dedi açıkcası bozuldum sanki annem yemek yapmayacak bahaneye bak:)bende bişey demedim konu halen belirsiz ama bozuldum yardım edermisinz