- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
çok doğru söylüyosun ama en son geçen sene plan yaptığımda 1 saat kala kendimi mutfakta hengamenin içinde buldum (eşimin hatası)ayrıca dediğin gibi eşimin rızasını alarak kabul ettim ama şimdi mırın kırın ediyor eşim direk annesine yemeğe gideceğini söylese sorun yok ama böyle işte yoruldum walla.k.v de çok bencildir geçen sene onlarlaydı bu senede olalım istiyor sadece onlar aile sanki
Sizi anlıyorum fakat eşiniz denge kurmayı beceremiyor ise teslim olmak yerine dengeyi siz kurun.Aksi halde istemediğiniz planlar yaşayarak ömür boyu mutsuz ve keyifisiz olabilirsiniz.
Daha kararlı cümleler kurun mesela ; tarafmış gibi de konuşmayın ailenizden yana , unutmayın ki artık aile olan siz ve eşiniz.
Aslında yılbaşında beraber olmak istediğinizi belirtin eşinize bundan sonra ki senelerde.
Bu sene verilmiş bir söz var , annemlere o yüzden gidiyoruz , şimdi onu iptal ettim diğer daveti kabul etmek çok yanlış olur deyin.
Hani bir sene onlara bir sene diğerlerine gibi bir ritüelin içine de sokmayın kendinizi şimdiden , böyle bir zorunluluk yok pek tabiii