- Konu Sahibi specific84
kızlar merhaba; yarın yılbaşı ve eşim ailemin yanına gitmek istemiyor. kısaca şöyle anlatayım; geçen sene ilk yılbaşımızdı ve dışarda başbaşa olalım ısrarlarıma rağmen ailesinin yanına gittik. bu sene ise ben yine yaklaşık 1.5 ay öncesinden bir plan yap ve bu sene başbaşa olalım dedim. o da bana ben yılbaşı kutlamayı sevmiyorum, paramız mı var şimdi bi parti nerden baksan 200'e patlayacak gidemeyiz filan dedi. ben de bugün o zaman ailemin yanına gidelim dedim. o da bana nedenmiş madem aile ile kutlayacağız o zaman benim ailemin yanına gdelim dedi. ben de "sen her zaman 4 atanın da hakkı bir demezmisin, geçen sene seninse bu sene de benim ailemin yanına gidelim madem dışarı çıkmıyoruz" dedim. o da gitmiyorum ben, o zaman ben ailemin yanına gidiyorum dedi. sen de nereye gidiyorsan git dedi.
şimdi ben bu bencil insana ne yapayım canım çok sıkkın hep istiyor ki bana bana olsun. benim ailem dış kapının mandalı değil ki...
lütfen önerilerinizi esirgemeyin kızlar çok sıkkınım inanın ki
((
şimdi ben bu bencil insana ne yapayım canım çok sıkkın hep istiyor ki bana bana olsun. benim ailem dış kapının mandalı değil ki...
lütfen önerilerinizi esirgemeyin kızlar çok sıkkınım inanın ki