yılbaşı ve aile ziyareti...

specific84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
119
0
46
Ankara
kızlar merhaba; yarın yılbaşı ve eşim ailemin yanına gitmek istemiyor. kısaca şöyle anlatayım; geçen sene ilk yılbaşımızdı ve dışarda başbaşa olalım ısrarlarıma rağmen ailesinin yanına gittik. bu sene ise ben yine yaklaşık 1.5 ay öncesinden bir plan yap ve bu sene başbaşa olalım dedim. o da bana ben yılbaşı kutlamayı sevmiyorum, paramız mı var şimdi bi parti nerden baksan 200'e patlayacak gidemeyiz filan dedi. ben de bugün o zaman ailemin yanına gidelim dedim. o da bana nedenmiş madem aile ile kutlayacağız o zaman benim ailemin yanına gdelim dedi. ben de "sen her zaman 4 atanın da hakkı bir demezmisin, geçen sene seninse bu sene de benim ailemin yanına gidelim madem dışarı çıkmıyoruz" dedim. o da gitmiyorum ben, o zaman ben ailemin yanına gidiyorum dedi. sen de nereye gidiyorsan git dedi.
şimdi ben bu bencil insana ne yapayım canım çok sıkkın hep istiyor ki bana bana olsun. benim ailem dış kapının mandalı değil ki...
lütfen önerilerinizi esirgemeyin kızlar çok sıkkınım inanın ki :(((

ikinizde ailelerinizin yanına gitmemelisiniz
evde başbaşa güzel bi sofra kurun eğlenin başbaşa
biz eşimle telefonları da kapatıp,yemekler hazırlayıp başbaşa kalmayı düşünüyoruz
aileler işin içine girerse sıkıntı olur bence...hiç devreye sokmayın aileleri...

Seni çok iyi anlıyorum bende ilk evlendiğimde eşim aynen böyleydi. Habire kendi ailesine gitmek
istiyordu zamanla düzeliyor bu erkekler tabi annesi yönlendirmezse beynini yemezse.
Eşinle evde başbaşa olun derim ben.

bu saatten sonra kendi ailenize gitseniz nolacakki.ya beraber gideceksiniz bütün gece suratını şişirip oturacak,onun ailesine gitseniz o zafer kazanmış olacak siz bütün gece keyifsiz oturacaksınız.bence de evde olun.bi daha aile konusunu açmayın.bakalım napıcak.kalkıp tek başına ailesine giderse de artık orasını bilemicem.:44:

Yeni yıla tartışarak girmeyin bence,
dışarıda yılbaşı kutlamak elbette maliyet ister,
o da yoksa,evinizde güzel bir masa hazırlayıp,yine başbaşa girebilirsiniz.

cnm senı cok ıyı anlıyorum benımde ılk evlendıgım sene basıma geldı yılbasında sofra hazırladım suslendım puslendım esım eve geldı tam yemek yıyecez annesı aradı bıze gelın dıye esım ama hazırlandık falan dedı telefonda ayıldı bayıldı mecbur gıttık gıttıgımızde turp gıbıydı bır dahakı sene asla gıtmem dedım aılemı cagırdım bende kayınvalıdem gelmedı tabı. bu senede evde plan yapmadım onalrıda hıc aramadım cnm ama esın yanlıs davranmıs madem hak hukuk dıyor senın aılene gıtmenız lazım ama gıtmıyorsa da bı yılbası yuzundende esınle cok problem yasama cnm uzulen hep bız oluyoruz onlar analarıyla cok mutlu oluyolar sınır oluyorum yaaa...

evliliklerin bazılarında bunlar yaşanıyor hayatım
bayramlarda eşinin ailesiyle olmalısın,yılbaşında onlarla olmalısın vs vs...
kendi ailenin bunlara hakkı yokmuş gibi

eşime diyorum ki kızımız olsaydı,sürekli eşinin ailesiyle olsaydı
bizde istemez miydik kızım damadım bu özel gündede bizimle olsun

eşin mi istiyor yoksa ailesiyle konuştu da onlar mı çağırdı
eşin arada kaldı

3 yıl eşimin ailesiyle yılbaşına girdik
geçen yıl çekirdek aile olarak geçirdik
bu yılda eşim ve oğlumlayım

eşime diyorum bu sebeplerden rahatsız olup tavır yapıcaklarsa kendi sorunları

evlilikte senin ailen benim ailem mevzuları bitmez
benim fikrim yılbaşına haftalar varken eşine seninle beraber geçirmek istiyorum deyip yılbaşı masası hazırlamak:1:

kızlar merhaba; yarın yılbaşı ve eşim ailemin yanına gitmek istemiyor. kısaca şöyle anlatayım; geçen sene ilk yılbaşımızdı ve dışarda başbaşa olalım ısrarlarıma rağmen ailesinin yanına gittik. bu sene ise ben yine yaklaşık 1.5 ay öncesinden bir plan yap ve bu sene başbaşa olalım dedim. o da bana ben yılbaşı kutlamayı sevmiyorum, paramız mı var şimdi bi parti nerden baksan 200'e patlayacak gidemeyiz filan dedi. ben de bugün o zaman ailemin yanına gidelim dedim. o da bana nedenmiş madem aile ile kutlayacağız o zaman benim ailemin yanına gdelim dedi. ben de "sen her zaman 4 atanın da hakkı bir demezmisin, geçen sene seninse bu sene de benim ailemin yanına gidelim madem dışarı çıkmıyoruz" dedim. o da gitmiyorum ben, o zaman ben ailemin yanına gidiyorum dedi. sen de nereye gidiyorsan git dedi.
şimdi ben bu bencil insana ne yapayım canım çok sıkkın hep istiyor ki bana bana olsun. benim ailem dış kapının mandalı değil ki...
lütfen önerilerinizi esirgemeyin kızlar çok sıkkınım inanın ki :(((

aaa ne oluyo bu erkek milletine hata bizde verdik samanı sapı böyle besiye kactilarr...:47:
Ay sinir oluyorum yaa böyle durumlara hak ,adalet hiçbir kavram yok.İnsan önce adil olmayı öğrenecek.
O sanıyor kı gıdemez pesınden annesıne gelırsın onunla.Git annene walla.

cnm senı cok ıyı anlıyorum benımde ılk evlendıgım sene basıma geldı yılbasında sofra hazırladım suslendım puslendım esım eve geldı tam yemek yıyecez annesı aradı bıze gelın dıye esım ama hazırlandık falan dedı telefonda ayıldı bayıldı mecbur gıttık gıttıgımızde turp gıbıydı bır dahakı sene asla gıtmem dedım aılemı cagırdım bende kayınvalıdem gelmedı tabı. bu senede evde plan yapmadım onalrıda hıc aramadım cnm ama esın yanlıs davranmıs madem hak hukuk dıyor senın aılene gıtmenız lazım ama gıtmıyorsa da bı yılbası yuzundende esınle cok problem yasama cnm uzulen hep bız oluyoruz onlar analarıyla cok mutlu oluyolar sınır oluyorum yaaa...

uzulen hep bız oluyoruz onlar analarıyla cok mutlu oluyolar sınır oluyorum yaaa...
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ikinizde ailelerinizin yanına gitmemelisiniz
evde başbaşa güzel bi sofra kurun eğlenin başbaşa
biz eşimle telefonları da kapatıp,yemekler hazırlayıp başbaşa kalmayı düşünüyoruz
aileler işin içine girerse sıkıntı olur bence...hiç devreye sokmayın aileleri...

niltt güzel söylüyorsun ama sizin durumunuzda eşin de seninle hemfikir ben zaten onun başbaşa olma planını bozmadım ki
ayrıca senin dediğini çok denedim istedim ki kendi kendine farkına varsın ve onun da bir ailesi var desin ma yok hep bana diyor ben artık çıldırıcam yani konu yılbaşını nerede kutlayacağımız değil. ben de evde sıraedan bir gün gibi de geçirebilirim. ama onun bu bencil tavırları çığrından çıkıyor artık.

bu saatten sonra kendi ailenize gitseniz nolacakki.ya beraber gideceksiniz bütün gece suratını şişirip oturacak,onun ailesine gitseniz o zafer kazanmış olacak siz bütün gece keyifsiz oturacaksınız.bence de evde olun.bi daha aile konusunu açmayın.bakalım napıcak.kalkıp tek başına ailesine giderse de artık orasını bilemicem.:44:

aynen dediğin gibi olacak. ve hep böyle oluyor onun ailesi komşu şehrimizde arabayla 1.5 saatte gidiliyor. benim ailemle aynı semtteyiz 10 dakikalık araba mesafesinde ben 10 günde bir sadece 2 saat görüyorum insanlar her akşam iş çıkışı uğruyor yeri geliyor eşini ordan arayıp akşam buraya gel diyorlar. bu erkekler insan değil mi onlar da hep sorun çıkarsın o zaman değil mi ama? neyse onun ailesine iki hafta da bir haftasonu gidiyoruz ve iki gün kalıyoruz ki ben uzak değiller gidip görelim döneriz dememe rağmen. ama lafa gelince hak hukuk aileler bir ...... bir sürü zırva yani. :((

Seni çok iyi anlıyorum bende ilk evlendiğimde eşim aynen böyleydi. Habire kendi ailesine gitmek
istiyordu zamanla düzeliyor bu erkekler tabi annesi yönlendirmezse beynini yemezse.
Eşinle evde başbaşa olun derim ben.

kayınvalidem çok politik bi insan gelin aramıza muhabbetine bakın dersiniz ki yeryüzünde senin kadar şanslısı yok böyle kayınvalide dostlar başına. ama gel gör ki kazın ayağı hiç öyle değil. öyle bi işliyor ki oğlunu anlatamam günde 8 defa konuşuyorlar. nedir ya :((

bak senin eşin ikinci yıl aileni çağırmana karşı çıkmamış ve bir daha da iki tarafa da gitmemişsiniz. benim eşime senin yaptığını yapsam sorun çıkarır ve ailem kırılarak erkenden kalkarlar .((

evliliklerin bazılarında bunlar yaşanıyor hayatım
bayramlarda eşinin ailesiyle olmalısın,yılbaşında onlarla olmalısın vs vs...
kendi ailenin bunlara hakkı yokmuş gibi

eşime diyorum ki kızımız olsaydı,sürekli eşinin ailesiyle olsaydı
bizde istemez miydik kızım damadım bu özel gündede bizimle olsun

eşin mi istiyor yoksa ailesiyle konuştu da onlar mı çağırdı
eşin arada kaldı

3 yıl eşimin ailesiyle yılbaşına girdik
geçen yıl çekirdek aile olarak geçirdik
bu yılda eşim ve oğlumlayım

eşime diyorum bu sebeplerden rahatsız olup tavır yapıcaklarsa kendi sorunları

evlilikte senin ailen benim ailem mevzuları bitmez
benim fikrim yılbaşına haftalar varken eşine seninle beraber geçirmek istiyorum deyip yılbaşı masası hazırlamak:1:

canım annesi bildiğim kadarıyla çağırmadı. bugün annesi ile konuştuk bi şey demedi. zaten eşim telefonda o zaman bizimkilere gidelim deyince ya öyle mi "BEN DE" bizimkilere giderim o zaman dedi

cnm butun hepsı aynı ıste ne yapıcan hayır ben sunu anlamıyorum evlenmeden once aman o evden cıkayımda modundalar evlenıncede ben annemı ısterım bu ne ya cocuk gıbı ozamn evlenme kardesım buyumedıysen ama ne yapıcan bu her yerde boyle cocuk gıbı yetıstırılen erkekler (tabı bazıları harıc cnm onları ayrı tutalım yıgıdın hakkını yemeyelım) :19:
cnm sen hıc bozma moralını boyle seyler ıcın kocanada dekı ben senınle ozel yılbası gecırmek ıstıyorum de ve gercektende unutamayacagı bı yılbası gecırın :3: ıste erkekler cocuk gıbı cnm elınden sekerını al bak nasıl aglıyolar :1:

cnm butun hepsı aynı ıste ne yapıcan hayır ben sunu anlamıyorum evlenmeden once aman o evden cıkayımda modundalar evlenıncede ben annemı ısterım bu ne ya cocuk gıbı ozamn evlenme kardesım buyumedıysen ama ne yapıcan bu her yerde boyle cocuk gıbı yetıstırılen erkekler (tabı bazıları harıc cnm onları ayrı tutalım yıgıdın hakkını yemeyelım) :19:
cnm sen hıc bozma moralını boyle seyler ıcın kocanada dekı ben senınle ozel yılbası gecırmek ıstıyorum de ve gercektende unutamayacagı bı yılbası gecırın :3: ıste erkekler cocuk gıbı cnm elınden sekerını al bak nasıl aglıyolar :1:

ben böyle strateji peşinden koşmaktan inanın 1.5 yılda bıktım ama bu forumdan da anladığım kadaruıyla böyle erkek çocukları eğitimini tamamlamamış oluyorlar ve eğitimin asıl ikinci kısmını eşlerinde alıyorlar sanırım...:58:

ben böyle strateji peşinden koşmaktan inanın 1.5 yılda bıktım ama bu forumdan da anladığım kadaruıyla böyle erkek çocukları eğitimini tamamlamamış oluyorlar ve eğitimin asıl ikinci kısmını eşlerinde alıyorlar sanırım...:58:
cnm bosuna demıyorlar ıste erkekelr gec olgunlasır dıye :9:

cnm bosuna demıyorlar ıste erkekelr gec olgunlasır dıye :9:

doğru söylüyorsun canım :9:
ben şu anda ne ailemler ne onunla başbaşa ne de ailesiyle birlikte olmak istiyorum. işte hep böyle yapıyor onun istediği olmasa da bi şekilde benim de istediğim olmuyor çünkü bütün hevesim kaçıyor. :((

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. ama söylediklerinizin çoğunu zaten daha önce farklı konularda yaptım ama işe yaramadı. (ne yazık ki)
başka fikri olan var mı acaba??? :58:

Eşinizin hakettiği açıkta, gideceksiniz ailenize, oda gitsin kendi ailesine.
Her sene erkek ailesiyle kutlanacak yılbaşı diye birşey mi varmış.
Senin ailen benim ailem derler ama lafta.
En iyisi evinizde başbaşa geçirin.
Benim aileme gidelim mevzusu varsa da, gitmeyin bence.

Back
X