Şöyle söyleyim ben çocukları çok seviyorum normalde ve çocuk gelişimi mezunuyum tam olarak anlatamiyorum ama herkes tarafından böyle biliniyo yaşı büyük olduğu için öyle söylüyorum küçük çocuk için zaten söylenemez ne yaptığını bile bilemez ama çok farklı sorunlar varTabiki eşinizle başbaşa geçirmek istemeniz normal.
Normal olmayan küçük bir çocuğa şımarık yaftasını yakıştırmanız. Kaç yaşında bilmiyorum ama çocuk kıskanmış olabilir ve bu oldukça normaldir.
Onlarida anlamaya çalıştım bir tek Gelinleri bir oğlu var yanlarında istiyorlar ama bizim ne düşündüğümüzü istediğimizi önemseyen pek yok bayramda orda yemek yenmesi gerekirmis yilbaslari orda olunurmus peki benim ailem var onlarda istemezmiNeden neden neden ya? Bayramda gel yilbasinda gel ozel gunlerde gel. Bir birakinda aile olabilsin insanlar
Aaa, o zaman hayatimizin icine kim edecek? Cıks olmaz kiNeden neden neden ya? Bayramda gel yilbasinda gel ozel gunlerde gel. Bir birakinda aile olabilsin insanlar
Eşim kesinlikle öyle bir şey söylemez yanlış anlamasinlar kırılmasinlar diye anca o gün gelir annesi aradığında ne soylucem ben şimdi diye düşünür halbuki dediğiniz gibi önceden söylemesi gerekirÇocuk yani yeğen kısmı dışında haklısınız ,üslup biraz sert geldi bana ...
Tabiki tek geçirmek istemeniz normal,ve bu kadar önem arz ediyorsa yılbaşı eşiniz ve ailesi için şimdiden bir program yapın eşinizle eşinizde bu sorumluluğu alsın ve planımız var o güne desin.
Eşim kesinlikle öyle bir şey söylemez yanlış anlamasinlar kırılmasinlar diye anca o gün gelir annesi aradığında ne soylucem ben şimdi diye düşünür halbuki dediğiniz gibi önceden söylemesi gerekir
4. yılımız olucak benim kızdığım şey tamam cagirabilir ama bizim böyle böyle bi planımız var diyince saygı duymalarini beklerim eşimle kötü olmamak için ona tamam oğlum der ama onlarla yalnız olduğum bi gün inceden inceden hesap sorulurberaber kaçıncı yılbaşınız?bir onlarda,bir sizinkiler de,diğerleri başbaşa.evlenmişsiniz artık,arkadaşlarınızla takılın.
Ulkemizde erkeklere yuklenen sorumluluk ve aile beklentileri yavas yavas degismeli bence. Gelininde ailesi var herkes bir ucundan cekistirince ip kopar sonrada oglum sana daha iyisini buluruz der gecerler kenara. Bunlar hep cehaletten iste. Yanlis anlamayin egitimsizlik degil cahillik diyorum..neyse siz esinizle iyi olunda yeterOnlarida anlamaya çalıştım bir tek Gelinleri bir oğlu var yanlarında istiyorlar ama bizim ne düşündüğümüzü istediğimizi önemseyen pek yok bayramda orda yemek yenmesi gerekirmis yilbaslari orda olunurmus peki benim ailem var onlarda istemezmi
Bazı çocuklar gayet şımarık. Insanı hayattan sogutuyolar..Şöyle söyleyim ben çocukları çok seviyorum normalde ve çocuk gelişimi mezunuyum tam olarak anlatamiyorum ama herkes tarafından böyle biliniyo yaşı büyük olduğu için öyle söylüyorum küçük çocuk için zaten söylenemez ne yaptığını bile bilemez ama çok farklı sorunlar var
Benim kv hic oyle degil esimde hic zorlamaz hicbir sey icin. Cok sinirleniyorum ama bu tarz seyleri duyuncaAaa, o zaman hayatimizin icine kim edecek? Cıks olmaz ki
Onu yaptım hatta kayinvalidemle yalnızdık napicaksiniz yılbaşında dedim evdeyiz ablanlar gelcek falan dedi aynı şey ben de biz de böyle plan yaptık falan dedim bişey demedi ama sonradan didikleyerek sorar annemlere kadar çünkü kendi ailemle bişeyler yapmış olabiliriz diye düşünüyorlarO söylemiyorsa birara hep beraber olduğunuzda eşimle yılbaşındada program yaptık azcık gezeceğiz eğleneceğiz diyiverin oolmaz mı
Bu yıl başını sizin evde kutlayın hem kendi ailenizi hem de eşinizin ailesini çağırın orta yolu bulun madem en son 4 yıl önce kutladınız herkes için değişiklik olur.4. yılımız olucak benim kızdığım şey tamam cagirabilir ama bizim böyle böyle bi planımız var diyince saygı duymalarini beklerim eşimle kötü olmamak için ona tamam oğlum der ama onlarla yalnız olduğum bi gün inceden inceden hesap sorulur
Yok kusura bakmıyorum haklısınız gerçekten teşekkür ederimUlkemizde erkeklere yuklenen sorumluluk ve aile beklentileri yavas yavas degismeli bence. Gelininde ailesi var herkes bir ucundan cekistirince ip kopar sonrada oglum sana daha iyisini buluruz der gecerler kenara. Bunlar hep cehaletten iste. Yanlis anlamayin egitimsizlik degil cahillik diyorum..neyse siz esinizle iyi olunda yeter
Onu da düşünmüştüm ama problemler çok farklı eşimin ailesiyle benim aramda bi inatlasma sürtüşme var yani o gece öyle olmasi huzursuzluga yol açar ben bu yüzden tedavi bile gördümBu yıl başını sizin evde kutlayın hem kendi ailenizi hem de eşinizin ailesini çağırın orta yolu bulun madem en son 4 yıl önce kutladınız herkes için değişiklik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?