Yılbaşı yaklaşıyor ve eşle tartışma artıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lelya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onu da düşünmüştüm ama problemler çok farklı eşimin ailesiyle benim aramda bi inatlasma sürtüşme var yani o gece öyle olmasi huzursuzluga yol açar ben bu yüzden tedavi bile gördüm
Bu sene öyle yapın derim çağırınca gelmezler mi gelirler diye düşünüyorum sonuçta eğlenmek isteyen her yerde eğlenir belkide güzel geçer.

Inşallah dilediğin olur suan ben de hamile olmayı isterdim yani onun için deniyoruz zaten bakalım adet dönemine 3 gün kaldı hayırlısıyla. Sorun o yani konuşması gereken eşim o yapmadığı için ben bi şekilde söylemek zorunda kalıyorum ve kötü biri oluyorum

Malesef bu konuda tum Turkiye cahil.

Ne yilbasiymis arkadas bu kadar onemsiyorlar madem hep birlikte bir mekana gidip kutlayin eve tikilip kalinca cok mu keyifli oluyormus. Esinizin de sesini cikarmasi lazim sizinle basbasa olmak istemiyorsa sizde kendi ailenize gidin.

Bu sene öyle yapın derim çağırınca gelmezler mi gelirler diye düşünüyorum sonuçta eğlenmek isteyen her yerde eğlenir belkide güzel geçer.
Hiç cesaret edemiyorum ki dediğim gibi farklı sorunlar olduğu için de emin olamıyorum iyi geçip gecmiyceginden

Hiç cesaret edemiyorum ki dediğim gibi farklı sorunlar olduğu için de emin olamıyorum iyi geçip gecmiyceginden
Sonuçta sizin ailenizde olacak kavga çıkarırlar mı belki daha iyi davranırlar onların gözünde kötü olmamak için .

bizde ailemle geçiriyoruz 2 senedir yılbaşını. ama bu sene bi yere gidicez inş. eminim ailemizde gidin gidin diyeceklerdir. sonuçta herkes girecek yeni yıla ya tek tek ya da toplu

Ne yilbasiymis arkadas bu kadar onemsiyorlar madem hep birlikte bir mekana gidip kutlayin eve tikilip kalinca cok mu keyifli oluyormus. Esinizin de sesini cikarmasi lazim sizinle basbasa olmak istemiyorsa sizde kendi ailenize gidin.
Ona da yanasmazlar yani gorumcem yanasmaz çok titiz falan böyle biraz tuhaftir onun için baya lüks mekana gitmek lazım ayrıyetten eşim hiç sevmez dışarda geçirmeyi içkili nasıl araba kullanicam sorunundan dolayi ve kapalı müzikli yerlerde sıkıntı basıyo ona ama ben çok seviyorumda pek önemide yok galiba benim neyi istedigimin

inşallah sende bende hamile kalırız kendi ailemizle geçiririz ,

göya annem bana kızmıştı kusmüştü ertesi günü dogum gunu aldık hediyemizi gittik gayette güzel geçti ha bir gece önce ha birgece sonra ,

herkes kendi ailesyle muhatap olsa ne damatlar nede gelinler kötü olur

Gelenekler adetlere bağlı olan ailelerde hiç mümkün olamiyo valla

Hic bir sey begenmiyor sizinkiler de o zaman cekiceksiniz bu cileyi.

Sonuçta sizin ailenizde olacak kavga çıkarırlar mı belki daha iyi davranırlar onların gözünde kötü olmamak için .
Kavga değilde kayinvalidem oğlunun en ufak üzülmesinde benden dolayi bi kaç kere annemi arayip uyarı veren bi insan o yüzden belli olmuyo sağı solu

Şu an dejavunun kralını mı yaşıyorum yoksa bu konu daha önce açıldı mı?? Aynı cümleleri hatırlıyorum.

Esinle başbaşa geçirmek varken değişik bir durum
Benim istediğim tek şey bu evde tv karşısında bile kabulümdür yeter ki eşimle başbaşa olayım ya da bizim kafadan başka çiftlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…