Bu sene öyle yapın derim çağırınca gelmezler mi gelirler diye düşünüyorum sonuçta eğlenmek isteyen her yerde eğlenir belkide güzel geçer.Onu da düşünmüştüm ama problemler çok farklı eşimin ailesiyle benim aramda bi inatlasma sürtüşme var yani o gece öyle olmasi huzursuzluga yol açar ben bu yüzden tedavi bile gördüm
Inşallah dilediğin olur suan ben de hamile olmayı isterdim yani onun için deniyoruz zaten bakalım adet dönemine 3 gün kaldı hayırlısıyla. Sorun o yani konuşması gereken eşim o yapmadığı için ben bi şekilde söylemek zorunda kalıyorum ve kötü biri oluyorumvalla aynı seyi benım annemlerde yapıyor her yılbaşı ayrı terane ,
4-5 senedir eşimin iş arkadaşalrıyla geçirdik hatta kızla yılbaşı gecesi tanıştık inannaılmaz uyuştu kafalarımız bir sonraki senenın planını o gece yaptık düşünün , bir sen sonra annem gene başladı diğer kardeşlerimi doldur herkes bana bıçak biliyor ,
neymiş ben ayrı baş çekiyormusum zaten onlarla olmaktan zevk almıyormuşum , hiç ollarla olmaz istemezmişim falan ,
kızlar görseniz bizim kadar sık görüşen birini daha bu kk okumadım düşünün öyle görüşürüm ailemle , yok illa burnumdan getirecekler yaaa , ağlaya ağlaya yılbaşı geçirdim ,
ama ben genede gitmedim bir sonraki senede gitmedim
bu senede gitmezdim ama arkadaşım hamile belki bu sene planımız iptal olabilir şimdilik daha erken inşallah bende hamile kalarım bende gidemem AMİN.
demem o ki yaşlandıkça buyuklerimiz bizim keyfimizi eğlencemizi düşünmüyorlar,
bunu sadece eşin yok biz bu sene gelmiyecez demeyi bilecek , kadınlar diyor ama erkekler diyemiyor.
Malesef bu konuda tum Turkiye cahil.Ulkemizde erkeklere yuklenen sorumluluk ve aile beklentileri yavas yavas degismeli bence. Gelininde ailesi var herkes bir ucundan cekistirince ip kopar sonrada oglum sana daha iyisini buluruz der gecerler kenara. Bunlar hep cehaletten iste. Yanlis anlamayin egitimsizlik degil cahillik diyorum..neyse siz esinizle iyi olunda yeter
Hiç cesaret edemiyorum ki dediğim gibi farklı sorunlar olduğu için de emin olamıyorum iyi geçip gecmiycegindenBu sene öyle yapın derim çağırınca gelmezler mi gelirler diye düşünüyorum sonuçta eğlenmek isteyen her yerde eğlenir belkide güzel geçer.
Sonuçta sizin ailenizde olacak kavga çıkarırlar mı belki daha iyi davranırlar onların gözünde kötü olmamak için .Hiç cesaret edemiyorum ki dediğim gibi farklı sorunlar olduğu için de emin olamıyorum iyi geçip gecmiyceginden
Ona da yanasmazlar yani gorumcem yanasmaz çok titiz falan böyle biraz tuhaftir onun için baya lüks mekana gitmek lazım ayrıyetten eşim hiç sevmez dışarda geçirmeyi içkili nasıl araba kullanicam sorunundan dolayi ve kapalı müzikli yerlerde sıkıntı basıyo ona ama ben çok seviyorumda pek önemide yok galiba benim neyi istedigiminNe yilbasiymis arkadas bu kadar onemsiyorlar madem hep birlikte bir mekana gidip kutlayin eve tikilip kalinca cok mu keyifli oluyormus. Esinizin de sesini cikarmasi lazim sizinle basbasa olmak istemiyorsa sizde kendi ailenize gidin.
Inşallah dilediğin olur suan ben de hamile olmayı isterdim yani onun için deniyoruz zaten bakalım adet dönemine 3 gün kaldı hayırlısıyla. Sorun o yani konuşması gereken eşim o yapmadığı için ben bi şekilde söylemek zorunda kalıyorum ve kötü biri oluyorum
Aslında öyle düşünüyorum ve çokta ihtiyacimiz var böyle bir sakinligeTatil ayarlayın iki günlük ,ailelere gitmemek için bahane olur işte
Gelenekler adetlere bağlı olan ailelerde hiç mümkün olamiyo vallainşallah sende bende hamile kalırız kendi ailemizle geçiririz ,
göya annem bana kızmıştı kusmüştü ertesi günü dogum gunu aldık hediyemizi gittik gayette güzel geçti ha bir gece önce ha birgece sonra ,
herkes kendi ailesyle muhatap olsa ne damatlar nede gelinler kötü olur
Hic bir sey begenmiyor sizinkiler de o zaman cekiceksiniz bu cileyi.Ona da yanasmazlar yani gorumcem yanasmaz çok titiz falan böyle biraz tuhaftir onun için baya lüks mekana gitmek lazım ayrıyetten eşim hiç sevmez dışarda geçirmeyi içkili nasıl araba kullanicam sorunundan dolayi ve kapalı müzikli yerlerde sıkıntı basıyo ona ama ben çok seviyorumda pek önemide yok galiba benim neyi istedigimin
Kavga değilde kayinvalidem oğlunun en ufak üzülmesinde benden dolayi bi kaç kere annemi arayip uyarı veren bi insan o yüzden belli olmuyo sağı soluSonuçta sizin ailenizde olacak kavga çıkarırlar mı belki daha iyi davranırlar onların gözünde kötü olmamak için .
Öyle gözüküyo artık o gün gelince görücezHic bir sey begenmiyor sizinkiler de o zaman cekiceksiniz bu cileyi.
Şu an dejavunun kralını mı yaşıyorum yoksa bu konu daha önce açıldı mı?? Aynı cümleleri hatırlıyorum.Kızlar daha yılbaşına çok var ama hep bu dönemlerde başlar benim stresim. Yaşayan varmıdır bilmiyorum ama sıkıntı sebebim eşimin ailesi ve eşim! Eşimle ilk yılbasini nişanlıyken ailesinin evinde anneleri ve ablası enistesi yigeniyle geçirdik bir şey demedim ama berbat bir gündü ben pek önem vermem aslında yılbaşı gecesine ama o an sadece bi deniz kenarında bile eşimle yalnız olmayı tercih ederdim. O gece kötüydü oturduk hiç bir şey yapmadık sadece şımarık yigeninin şımarıklıklarını çektik ki ben de pek sevmem öyle büyüdüğüm için ama ailede yeniyim diye hiç bir şey söylemedim hatta öyle bir şımarıklık vardı ki dayısının bana sarılıp benimle ilgilendiğini görünce birden üstümüze atladı ve gözümü çıkardı parmağı gözüme girmişti herkes gördü etti hiç bir uyarı falanda yapan olmadı ve daha bir sürü şey. Şimdi her yılbaşında annesi arayip çağırıyor ve ben gitmek istemiyorum haklı olarak çünkü benim ailemde çağırıyor o zamanda cagirmisti ve ben eşimin ailesiyle geçirmiştim çokta pişman oldum bi daha da yılbaslarinda orda olmadık eşime dedim benim ailemde çağırıyor ama sen benimle ailenle geçirmek için tartışmaya kalkiyosun ben orta yolu bulup her iki tarafla değilde sadece ikimiz ve eşimin akrabalarindan bir çiftle kutluyoruz aynı dönem evlendik ve öyle daha huzurlu oluyoruz eglenip gülüyoruz rahat yiyip icebiliyoruz karışan falan yok. Ama tabi ki annesi ve ablasi iyi bir konusma yapiyo arkamizdan saygı pek yok düşüncemize haklı olarak biz de gencler ve yeni evliler olarak nerde huzurluysak orda olmak istiyoruz. Böyle durumda kalanlarınız var mı acaba.
Benim istediğim tek şey bu evde tv karşısında bile kabulümdür yeter ki eşimle başbaşa olayım ya da bizim kafadan başka çiftlerleEsinle başbaşa geçirmek varken değişik bir durum
Böyle bi durum yasadinizmiŞu an dejavunun kralını mı yaşıyorum yoksa bu konu daha önce açıldı mı?? Aynı cümleleri hatırlıyorum.
Ben yaşamadım sadece bu konu çok tanıdık geldi. Burda daha önce açılmış gibi.Böyle bi durum yasadinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?