Anladım onu bilmiyorum yeni üye olduğum için denk gelmedi dahaBen yaşamadım sadece bu konu çok tanıdık geldi. Burda daha önce açılmış gibi.
O önemsememeyi bir becerebilsem evliligim direk düzelicek zaten çok kafaya takiyorum bu yüzden antidepresan kullandım ama değişen bir şey yok ilaç sadece uyusturuyo bütün is ben de bitiyo aslinda ama yapamiyorumBizde de öyle mutlaka çağırırlar yolbaşında herkes orada....
Yine sen şanslısın eşin sana değer veriyor dinliyor baksana yoksa gidicez diye tuttururdu
Önemli olan bu arkandan kınuşulanları önemseme
Dediğiniz gibi değer veriyo ama damarına basıp inada bindimi iş ne derse o oluyoBizde de öyle mutlaka çağırırlar yolbaşında herkes orada....
Yine sen şanslısın anladığım kadarıyla eşinde gitmek istemiyor
En güzeliAyyy var ya normalde 1-2 de uyurum yılbaşı akşamı 10 da bayılıp uyuyorum yılardır hiç derdim Yok :)
Eşim bu konuda destekçim olsa hiç dile getircek sorun yok ama eşimin ailesi eşimi arayip cagiriyo eşim geliyo bana baskı yapıyo neymiş yanlış anlamasinlarmis eşimin kafa yapısı budur millet yanlış anlamasin git millet yanlış anlamasin hasta olmama rağmen dugunlerde oyna onu yap bunu yap böyle düşünen biri olunca plan yapmakta pek kolay olmuyoBaşbaşa plan yaptık deyin geçin ikinizde, yetişkin insanlarsınız kime hesap verceniz, laf sokanda soksun küsende küssün, yıllarca çekilir mi bu dert, zaten bunun ramazan bayramı kurbanı falanı filanı zaten ailelerle geçiyor, yılbaşınıda rahat bıraksınlar bence, nasılsa dini ya da geleneksel bi anlamıda yok
İşte ben hiç gösteremedim tepkimi hala daha yapamıyorum karşımdaki kim olursa olsun üzmek istemiyorum ama böyle oluncada ezilende hep ben oluyorum sağolsun eşimde hiç gıkını çıkarmaz normalde yigenini seviyorum Terbiyeli saygılı ama o konuda hiç bir şey yapılmamış belki onlara göre normaldir dedim ama doktorum böyle bişeyin yalnis olduğunu söyledi yani her şeyin bi dozu vardır dedi suç tabi ki çocukta değil anne baba ve Anneannenin çocuğu yetiştirme şekli ben şımarık bir şekilde buyumedim o yüzden fazla geliyo banaŞımarık çocuğa şımarık denir. Hiç de haksız değilsiniz o konuda da.
Düzgün çocuk büyütemeyen doğurmasın.
Göze parmak sokmak falan çocuk diye hoş görülmek zorunda değil. Ben olsam tepkimi gosterirdim.
Bayram falan anladık da bari yılbaşında rahat bıraksınlar sizi.
millet yanlış anlamazsa siz karı kocasınız.gayette ewinizde çok özel donla pijamayla kutlamak isteyebilirsiniz. her sene kv anne diye gezince millette derki bunlar nasıl evli?hiçmi başbaşa yılbaşınız eğlenceniz olmayacak?Eşim bu konuda destekçim olsa hiç dile getircek sorun yok ama eşimin ailesi eşimi arayip cagiriyo eşim geliyo bana baskı yapıyo neymiş yanlış anlamasinlarmis eşimin kafa yapısı budur millet yanlış anlamasin git millet yanlış anlamasin hasta olmama rağmen dugunlerde oyna onu yap bunu yap böyle düşünen biri olunca plan yapmakta pek kolay olmuyo
Üzüldüm gerçekten keşke hersey daha güzel olabilseydi. Biz de ara ara boşanma aşamasına geliyoruz ben de 2 seneyi doldurdum. Eğer anlatabilcek durumdaysaniz sorabilirmiyim yani eşinizle boşanma sebebiniz nedirbende son 2 yıl başını ailesiyle geçirdim sizi çok iyi anlıyorum kabus resmen! sürekli hizmet bulaşık.. kimse elini bir şeye sürmez eşim desen halinden memnun eniştesiyle içiyor oh ne ala karısı da hizmet ediyor üstelik 1.5 yıllık evliyiz hadi diyorum sabret kızım evinizde baş başa kalırsınız eve çıkıyoruz adam sızıyor ve film orda başlıyor kadın evdeki rakı şişesinin dibini bulunca ortalığı dağıtıyor adamda gelip keyfimi kaçırma diyince kadın s.........yım senin keyfine diyor... ama galiba bu sene tek başıma geçireceğim çünkü boşanıyoruz .... eşinizi ikna edin ve mutlu olduğunuz yerde geçirin lütfen bu sadece ona özel değil size de özel ! halinizi anlıyorum...
Ben her özel günlerin bayram tatilleri vs kutlamalar hariç herseyi eşimle başbaşa yapmaktan yanayım insan nerde huzurluysa orda olmak istiyor ha yılbaşınin benim için özel olma sebebide eşim o gün işe gitmiyo izinli olduğu için seviyorum o günude o yüzden onunla yalnız geçirmek istiyorum ama dedigim gibi bu düşünceye saygı yokmillet yanlış anlamazsa siz karı kocasınız.gayette ewinizde çok özel donla pijamayla kutlamak isteyebilirsiniz. her sene kv anne diye gezince millette derki bunlar nasıl evli?hiçmi başaşa yılbaşınız eğlenceniz olmayacak?
+1Aaa, o zaman hayatimizin icine kim edecek? Cıks olmaz ki
kısaca özet geçeyim çok tartıstık hiç anlayamadık birbirimizi o da bende idare edemedik ama ben son 7-8 ay ona karsı çok iyi huylu yaklastım çok anlayıs gösterdim.. bekarlıktan kalan borcumdan dolayı bosanmak istedi o da ayrı mesele annem kredi çektirip ödemedi bana kaldı.. güvenim sarsıldı dedi yalvardım yakardım barıstık ama o çok yıprandı tabii kendi borcumu kendim ödüyorum suan.. ailesiyle pek anlasamadım hiç samimi bulmadım kendi doğum günümü bile onlarda kutladık biz onlara pahalı hediyeler alırken onlar bana pazardan üç beş çaput aldı o gün bile dağ kadar bulaşık yıkadım.. tatile tüm sülale gittik eşim durmadan eniştesiyle içer ailesiyle mutludur hep onlara toz kondurmaz ama onlar bana birşey diyince ben yanlıs anlamıs olurum. benim ailemi aramaz sormaz kendi ailesini aramasam gitmesem suçlu olurum.. onun hataları affedilir bu aldatmaya teşebbüs dahi oldu.. ama benim hatalarımın affı olmaz onu her geçen zaman daha da yıpratır... benim tutunacak kolum kanadım oydu sadece derdimi nazımı niyazımı tribimi ona yapayım istedim bozuk psikolojimi beraber üzeltelim istedim ama adam bir bucuk yılda 150 kez bosanalım dedi hepsinde yalvardım (ailesi oğlum mutsuzsa ne diyelim diyolar) ama en son geçen yine sudan bir sebepten boşanalım deyince bende ipler koptu noluyoruz lan? oldum adam özgürlüğünü benliğini aldı senden gerçektn sevse her olayda boşanalım demez dedim kendimce ve aç o zaman davanı dedim son noktayı koydum suan bosanma aşamasındayız.. konularımda var zaten. ay çok uzattım kendi konularım yetmiyor birde burayı ele geçirdim kk beni atacak vallahiÜzüldüm gerçekten keşke hersey daha güzel olabilseydi. Biz de ara ara boşanma aşamasına geliyoruz ben de 2 seneyi doldurdum. Eğer anlatabilcek durumdaysaniz sorabilirmiyim yani eşinizle boşanma sebebiniz nedir
Bana göre hiç uzun değildi yani o kadar süre yaşanan şeyi bu kadarcık bir cümle anlatamam zaten size samimi bir şekilde söylüyorum çoğu şeyi yaşadım yaşıyorum benimde borcum vardı kredi kartında küçük miktardi babam ödücegini söyledi onunda eline para gecemeyince iş ciddiye bindi uyarılar falan eşim hala ben ödeyim demedi sanki yabancının sonra sürekli telefondan aramaya başladı banka eşim actirmadi taa kayinvalidemin cep numarasına kadar o da numara eşimin üstüne kayıtlı diye aramışlar ardından kayinvalidem hemen beni aradı güzelce konuscagina hesap sormalar falan bankadan arayan kisiyede o ev bizim o evdeki şu eşyalarda oğlumun falan diyip herseyi hemen ayırmış bi de bunu bana anlatiyo ben şok geçirdim Susup kaldım ve telefonu kapatirkende dediği şey sakın ha oğlumu üzmeyesin dedi bu durumda napcagimida bilemedim eşime söyledim bankayı arayip bagirdi çağırdı sırf annesini arayip uzdukleri için ama ben sinir krizi geçirdim herseyi parcaladim eşim bi kere gelipte destek olmadı. Hizmet konusundada kalkmadigim zaman orda kulağıma eğilip laf söyler sen hala otur bak falan gibisinden inan bazen hiç kalkasim yok birazda cekingenlikten. Laf yemedede ilk sırada olurum heralde ama eşime göre yalnis anlamissindir sen o öyle konuşmaz öyle söylemek istemez ben bazen düşünmeden konuşurum o zaman annesini ya da başkasını rahatsız edicek en ufak bi laf cikmissa ağzımdan hemen kavgaya tutusuruz ben hala anlayamadım ve bizim bütün kavgalarimiz konusu ailesikısaca özet geçeyim çok tartıstık hiç anlayamadık birbirimizi o da bende idare edemedik ama ben son 7-8 ay ona karsı çok iyi huylu yaklastım çok anlayıs gösterdim.. bekarlıktan kalan borcumdan dolayı bosanmak istedi o da ayrı mesele annem kredi çektirip ödemedi bana kaldı.. güvenim sarsıldı dedi yalvardım yakardım barıstık ama o çok yıprandı tabii kendi borcumu kendim ödüyorum suan.. ailesiyle pek anlasamadım hiç samimi bulmadım kendi doğum günümü bile onlarda kutladık biz onlara pahalı hediyeler alırken onlar bana pazardan üç beş çaput aldı o gün bile dağ kadar bulaşık yıkadım.. tatile tüm sülale gittik eşim durmadan eniştesiyle içer ailesiyle mutludur hep onlara toz kondurmaz ama onlar bana birşey diyince ben yanlıs anlamıs olurum. benim ailemi aramaz sormaz kendi ailesini aramasam gitmesem suçlu olurum.. onun hataları affedilir bu aldatmaya teşebbüs dahi oldu.. ama benim hatalarımın affı olmaz onu her geçen zaman daha da yıpratır... benim tutunacak kolum kanadım oydu sadece derdimi nazımı niyazımı tribimi ona yapayım istedim bozuk psikolojimi beraber üzeltelim istedim ama adam bir bucuk yılda 150 kez bosanalım dedi hepsinde yalvardım (ailesi oğlum mutsuzsa ne diyelim diyolar) ama en son geçen yine sudan bir sebepten boşanalım deyince bende ipler koptu noluyoruz lan? oldum adam özgürlüğünü benliğini aldı senden gerçektn sevse her olayda boşanalım demez dedim kendimce ve aç o zaman davanı dedim son noktayı koydum suan bosanma aşamasındayız.. konularımda var zaten. ay çok uzattım kendi konularım yetmiyor birde burayı ele geçirdim kk beni atacak vallahi
gerçekten inanamıyorum tıpkısının aynısı ya.. tek fark kv min borcumdan dolayı eşimi doldurmaması gerisini inanın ben mi yazdım? diye okudum... laf söylemeleri tavırları davranısları hepsi aynı hatta sinir krizi geçirip bende evi darma duman etmiştim... ne diyeyim umarım sonunuz bizim gibi olmaz. eşinize fazla taviz vermeyin ve sizi birşeylere zorlamasına müsade etmeyin. ya eşiniz sanki eşimin ikizi...Bana göre hiç uzun değildi yani o kadar süre yaşanan şeyi bu kadarcık bir cümle anlatamam zaten size samimi bir şekilde söylüyorum çoğu şeyi yaşadım yaşıyorum benimde borcum vardı kredi kartında küçük miktardi babam ödücegini söyledi onunda eline para gecemeyince iş ciddiye bindi uyarılar falan eşim hala ben ödeyim demedi sanki yabancının sonra sürekli telefondan aramaya başladı banka eşim actirmadi taa kayinvalidemin cep numarasına kadar o da numara eşimin üstüne kayıtlı diye aramışlar ardından kayinvalidem hemen beni aradı güzelce konuscagina hesap sormalar falan bankadan arayan kisiyede o ev bizim o evdeki şu eşyalarda oğlumun falan diyip herseyi hemen ayırmış bi de bunu bana anlatiyo ben şok geçirdim Susup kaldım ve telefonu kapatirkende dediği şey sakın ha oğlumu üzmeyesin dedi bu durumda napcagimida bilemedim eşime söyledim bankayı arayip bagirdi çağırdı sırf annesini arayip uzdukleri için ama ben sinir krizi geçirdim herseyi parcaladim eşim bi kere gelipte destek olmadı. Hizmet konusundada kalkmadigim zaman orda kulağıma eğilip laf söyler sen hala otur bak falan gibisinden inan bazen hiç kalkasim yok birazda cekingenlikten. Laf yemedede ilk sırada olurum heralde ama eşime göre yalnis anlamissindir sen o öyle konuşmaz öyle söylemek istemez ben bazen düşünmeden konuşurum o zaman annesini ya da başkasını rahatsız edicek en ufak bi laf cikmissa ağzımdan hemen kavgaya tutusuruz ben hala anlayamadım ve bizim bütün kavgalarimiz konusu ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?