- 31 Ağustos 2016
- 1.033
- 749
- 123
- 33
Tavsiyeniz için teşekkürler onlarda daha çok akıl verme var aslında yani o zaman bile yapicaklar ki eşim kendisi soyluyo yani güzelce fikir sunmak yok akıl verip yaptırmak onlara daha uygun geliyo ne desende dediğiniz gibi o dönemde en başta kesinlikle kendi annemi isterim yanımda çok mecbur kalmadikca muhtaç olmak istemiyorum ama eşim bozar bu işi annem gelsin o kalsın falan filan o dönemdede eminim ki yeni tartışma konusu bu olucak ama kesinlikle naz yaparım yaniİnşallah olmaz ama daha ileri gidiyorlar malesef ama size tek tavsiyem olabildiginiz kadar mesafeli olun dogurdum sekiz gun kaldi sadece iki kere yemek pisirdi esim bile begenmedi ertesi gun cope gitti guya yardımcı olmaya kaliyodu bizle biyere tek bi bez surmedi dikisli halimle herseyi tek yaptim bide oglumu benden kiskaniyodu kucagima alinca alma alismasin benden iki dk sonra o aliyodu geceleri salonda yatiyodu yan odamızda yatak olmasına rağmen bi gece bile çocuk aglayinca bakmadi hep tek ilk cocuk zorlandim hep iyikide yapmisim esime mazaretim oldu bi faydasi yok gitsin artik dedim zaten herseyi tek yapiyorum dedim sekiz gun boyunca bi kere eşimle oturup yemek yiyemedim bebegim durmuyodu agliyodi surekli kucakta pispislamak gereliyodu bana direkt sen çocuğa bak biz yiyelim sen sonra ye diyodu sizde bastan tavrinizi koyun cok nazli olun olasiniz yoksa bile olun aglayin durmadan annemi yanımda istiyorum diye anneniz sizinle kalsin o zaman daha çok hassas ve sınırlı oluyorsunuz bide sanki kendileri lohusa olmamis halden anliyomus gibi davraniyolar