Din kardeşim 31 aralığı kutlamanın nesine karşısın?keşke kutlamasak birşeyler yapmasak.. ne desem bilemedim.. neyse kimsenın kalbini asla kırmak istemem görüş meselesidir bu sonucta.. siz bilirsiniz kardeşim sonuc olarak nısanlınız ayırttırmıs hem ayıp olur hemde cokta sart degil illa aile ile olmak o gunde.. ne diyeyim Allahın ıznıyle inşallah seneye normal bi akşam olarak gecirirsiniz 31 Aralığı.. Hakkını helal et asla yadırgamadım kardeşim.. sevgiler ♥
canim zaten calistigi icin biz en erken 22 00 da bulusuruz.bakalim artik ne yapariz ne ederiz acaba yarin bi hediye alsammi ki :) bak bunuda dusunmedim ben hicYılbaşında kalabalık olmayan biyer nere olaki :)
Canın fasıllı dansözlü biyer ayarladıysa kalkamazsınız. Mezeden anayemeğe geçene kadar nerdeyse saat 10 olur.
Sevdiğin bi sanatçı grup falan varsa belki onun sahne aldığı yere götürür benim aklıma bu geldi.
22 ye kadar ailenle vakit geçir o zaman,22 den sonra nişanlı vakit geçirsin,nişanlın sana güzel bir jest yapmış sende ona ufak bir hediye alabilir sin.canim zaten calistigi icin biz en erken 22 00 da bulusuruz.bakalim artik ne yapariz ne ederiz acaba yarin bi hediye alsammi ki :) bak bunuda dusunmedim ben hic
Canım sonucta arkadasın konusu elbette yorum yapmaya musaıt bı konu ıstedıgımız kadar üzerinde konusabılırız ama suan burası bunu konusmanın yeri degil.. Estagfurullah canım niye kırılayım :)Din kardeşim 31 aralığı kutlamanın nesine karşısın?
Yeni bir yılı gorebılecez dıye seviniyoruz biz halbukı..
Hristiyanlara baglıyacaksan onlar 25aralıkta ısanın dogumunu kutluyor..
31aralıkta dunyacek yeni yılı kutluyoruz..
Miladı takvım kullanmıyorsan bılemem tabı..2015e gırmıyor olabılırsın..
Kırılma..anlamadıgım bı seyı soruyorum sadece?
Yemeği aileyle yiyip ,nisanliyla dışarı çıkmak daha mantıklı =) veya nisanliniz size gelsin. Sizin bakarken ailenizle gecireceginiz son yılbaşı. Onlara zaman ayırınarkadaslar merhaba.yine kararsiz kaldim ve size yaziyorum.nisanlim surpriz yapmis ve yarin aksam yemek icin rezervasyon yaptirmis plan yapmis vs.bende ablamlarda olmayi planliyordum hep beraber.cunku bu yaz evleniyorum bu yilbasi hep beraber olalim istemistim.nisanlima da bisey diyemedim evdekilere de ben yilbasini nerde kutlayqcagimm yaaaiki tarafida kirmak istemiyorum
Telefon , tv,bilgisayar kullaniyorsunuz değil miCanım sonucta arkadasın konusu elbette yorum yapmaya musaıt bı konu ıstedıgımız kadar üzerinde konusabılırız ama suan burası bunu konusmanın yeri degil.. Estagfurullah canım niye kırılayım :)
Sadece özetle su sekilde cevap verebilirim. 2015 elbette yenı bir yıl ne guzel yenı bır yıla giriyoruz bunda bırsey yok zaten.. sorun bunu kutlamakta Hristıyanlara benzemekte.. Hakkını helal et Din kardeşim :)
22 ye kadar ailenle vakit geçir o zaman,22 den sonra nişanlı vakit geçirsin,nişanlın sana güzel bir jest yapmış sende ona ufak bir hediye alabilir sin.
Canım sonucta arkadasın konusu elbette yorum yapmaya musaıt bı konu ıstedıgımız kadar üzerinde konusabılırız ama suan burası bunu konusmanın yeri degil.. Estagfurullah canım niye kırılayım :)
Sadece özetle su sekilde cevap verebilirim. 2015 elbette yenı bir yıl ne guzel yenı bır yıla giriyoruz bunda bırsey yok zaten.. sorun bunu kutlamakta Hristıyanlara benzemekte.. Hakkını helal et Din kardeşim :)
Simdiden iyi eglenmeler mutlu yillar canimoyle yapicam canim sonrada beraber aileme katiliriz artik :)
Sanki çok kötü birşey yapılıyormuş gibi -e olsun bu da sizin hatanız napalım artık- demenin mantığını anlayamadım. Biz 31 aralığı normal geçirmiyormuyuz, yadırganacak birşey mi yapıyoruz?keşke kutlamasak birşeyler yapmasak.. ne desem bilemedim.. neyse kimsenın kalbini asla kırmak istemem görüş meselesidir bu sonucta.. siz bilirsiniz kardeşim sonuc olarak nısanlınız ayırttırmıs hem ayıp olur hemde cokta sart degil illa aile ile olmak o gunde.. ne diyeyim Allahın ıznıyle inşallah seneye normal bi akşam olarak gecirirsiniz 31 Aralığı.. Hakkını helal et asla yadırgamadım kardeşim.. sevgiler ♥
Bence iyi okuyun yazdıgımı.. estagfurullah ortada yadırgama ve suclama yok.. Bende sizin mantıgınızı anlayamadım. Ama sorun degil cevap vermeye degecek birşeyde degil.. ben dilara kardeşime yaptım yorumumu.. Hakkınızı helal edin. SevgilerSanki çok kötü birşey yapılıyormuş gibi -e olsun bu da sizin hatanız napalım artık- demenin mantığını anlayamadım. Biz 31 aralığı normal geçirmiyormuyuz, yadırganacak birşey mi yapıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?