yilbasi yemegi ve ailem

ilyada84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
303
177
63
41
arkadaslar merhaba.yine kararsiz kaldim ve size yaziyorum.nisanlim surpriz yapmis ve yarin aksam yemek icin rezervasyon yaptirmis plan yapmis vs.bende ablamlarda olmayi planliyordum hep beraber.cunku bu yaz evleniyorum bu yilbasi hep beraber olalim istemistim.nisanlima da bisey diyemedim evdekilere de ben yilbasini nerde kutlayqcagimm yaaa :( iki tarafida kirmak istemiyorum

Evlenince ne oluyor birdaha o aileye giremiyormusunuz ki son yılbaşı gibi bakıyorsunuz? Nişanlınız ne güzel sürpriz yapmış, ben böyle düşündüğünüzü bilsem ömür billah plan yapmam birdaha. Ona bakarsanız nişanlı olarakta son yılbaşınız.
nasil bi yargilama sekli bu fikrinizi daha sakin yazsaniz.bir daha giremiyor degilim.sadece niyetim o yonde idi.boyle oluncada kararsiz kaldim.biraz daha saygili yaklasin ya da yorum yapmayin lutfen

nasil bi yargilama sekli bu fikrinizi daha sakin yazsaniz.bir daha giremiyor degilim.sadece niyetim o yonde idi.boyle oluncada kararsiz kaldim.biraz daha saygili yaklasin ya da yorum yapmayin lutfen
Sakin yazıp yazmadığım konusunda siz nasıl bir yargıya varabiliyorsunuz peki? Konu tüm üyelere açık, dilediğim gibide fikrimi belirttim. Hoşunuza gitmeyen yorumları saygısız diye yaftalamak hoş olmuyor bana görede.

arkadaslar merhaba.yine kararsiz kaldim ve size yaziyorum.nisanlim surpriz yapmis ve yarin aksam yemek icin rezervasyon yaptirmis plan yapmis vs.bende ablamlarda olmayi planliyordum hep beraber.cunku bu yaz evleniyorum bu yilbasi hep beraber olalim istemistim.nisanlima da bisey diyemedim evdekilere de ben yilbasini nerde kutlayqcagimm yaaa :KK43: iki tarafida kirmak istemiyorum
Nişanlınız iptal etmez mi eğer ederse nişanlınızıda size davet edin hatta ailesi ile davet edin daha çok memnun kalır uygun bir dille anlatırsan iptal ettirir bence yapacağınız yemeklerden falan bahsedin hayır diyemez erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer hesabı.:KK45:

iki yerde tabiki nişanlınla yemeğinizi dışarda yiyip gecenin ilerleyen saatlerinde annenlerin yanına geçersiniz

Nişanlınız iptal etmez mi eğer ederse nişanlınızıda size davet edin hatta ailesi ile davet edin daha çok memnun kalır uygun bir dille anlatırsan iptal ettirir bence yapacağınız yemeklerden falan bahsedin hayır diyemez erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer hesabı.:KK45:
zaten dusundugum programa nisanlimda dahildi canim :) ailesinife cagirmak isterdim ama yilbasi niyetiyle toplanmaya sicak bakmiyorlar.

zaten dusundugum programa nisanlimda dahildi canim :) ailesinife cagirmak isterdim ama yilbasi niyetiyle toplanmaya sicak bakmiyorlar.
Sen de nişanlına teklif et bakalım erkekler genelde ev ortamına hayır demez ev yemeklerini düşününce.:KK53:

iki yerde tabiki nişanlınla yemeğinizi dışarda yiyip gecenin ilerleyen saatlerinde annenlerin yanına geçersiniz
evet canim ya en pratik ve makul yol bu.birdrn panikliyorum ve saglikli dusunemiyorum :) is yogunluguda eklenince beyin duruyor.birden nisanlim arayip soyleyince panikledim dusunemedim aynende boyle yapicam elbette :)

Bu durumda onceliği nişanlıma veririm..

Ablan çok bozulursa da kı bozulamaz..seni nişanlınla davet etmeliydi zaten..sız artık bi çiftsiniz..
canim ablama beraber gidecektik ben plani yaptim ama nisanlima soylemeyi unutunca oda sagolsun duunmus plan yapmis :)bira benim yogunlugimdan kaynaklandi

:(:( keşke kutlamasak birşeyler yapmasak.. ne desem bilemedim.. neyse kimsenın kalbini asla kırmak istemem görüş meselesidir bu sonucta.. siz bilirsiniz kardeşim sonuc olarak nısanlınız ayırttırmıs hem ayıp olur hemde cokta sart degil illa aile ile olmak o gunde.. ne diyeyim Allahın ıznıyle inşallah seneye normal bi akşam olarak gecirirsiniz 31 Aralığı.. Hakkını helal et asla yadırgamadım kardeşim.. sevgiler ♥

tamda bilmiyorum ki cnm surpriz dedi ama nosanlim pek.sevmez klabaligi gurultuyu.bakalim gorcez yarin :)

Yılbaşında kalabalık olmayan biyer nere olaki :)
Canın fasıllı dansözlü biyer ayarladıysa kalkamazsınız. Mezeden anayemeğe geçene kadar nerdeyse saat 10 olur.

Sevdiğin bi sanatçı grup falan varsa belki onun sahne aldığı yere götürür benim aklıma bu geldi.

:(:( keşke kutlamasak birşeyler yapmasak.. ne desem bilemedim.. neyse kimsenın kalbini asla kırmak istemem görüş meselesidir bu sonucta.. siz bilirsiniz kardeşim sonuc olarak nısanlınız ayırttırmıs hem ayıp olur hemde cokta sart degil illa aile ile olmak o gunde.. ne diyeyim Allahın ıznıyle inşallah seneye normal bi akşam olarak gecirirsiniz 31 Aralığı.. Hakkını helal et asla yadırgamadım kardeşim.. sevgiler ♥
aslinda cok haklisin :( maksat bir arada olmak diyelim ama stres yogunluk vs hrpsi ustuste gelince sanirim insan bi sebep ariyor onuda bu gunlerde degerlendiriyoruz iste

Back
X