Yılbaşı..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba..
Yılbaşında bir günlüğüne ablamlar gelickmş istanbuldan izmire. Annmlere.
Annmler için geliyolar neyse beraber geçirmk istiyolar ama bi bçk yaşında yeğenim çocukları var yani yeğenim. Bi de evde oturcaklarmış.
Öyle oturacaklar bi yere çıkamayız diyo ablam. Eğlenmek istiyoruz onlarla evde öyle oturup tv izlemek zorunda klcaz onlarla takılırsak.
Zaten annemle babam nedense herşeye olumsuz bakan hiçbi yere gitmek hiç kimseyle evlatları dahi bişey yapmak istemeyen eğlenmeyi istemeyen otele gidip yılda bi kere tatil yapanlara bile bi ton laf söyleyip çöpe para atıyorlar diye düşünüyorlar..
Yani çok sıkılırız ama bu seferde bi günlüğüne geliolar ayıp olmaz mı? Bilemedik açıkçası.
Ablama o zmn annmler içnn geliosan sen onlarda otur bz ayrı takılırz dedm bütün teklifleri geri çevirince. Yani elim kolum bağlandı planlar alt üst şuan. Sz olsanZ npardnz? Gündüz gidip akşm ayrı takılırz olmazsa diye düşündüm bilemedim

Son düzenleme:
Biz geçen sene önce Kv ye gittik görümcelerle 6 da sofrada idik

Yedik içtik 9 gibi kalktık

Meydan var Oray'a gittik Ateş vs yakmışlar orada takıldık oğlumla

Sonra görümceme gittik içtik vs

Gece 1 gibi de eve geçtik bizde çocuk var onu yatırdık eşimle devam ettik

Eskiden yani çocuk yokken de aile ile takılır sonra arkadaşlarla vs buluşurduk

Sonra veya önce içseniz içkinizi olmaz mı?
Yılbaşı kutlaması da bana saçma geliyor siz kutlamak isteyebilirsiniz ama 1 günlüğüne gelen kişilere ayıp olur bence..

Annmle bbm içki içtiğimizi anlar ayıp yani yılbaşıda yılda bi kere oluyo yani öyle ahım şahım kutlama yapmıyoruz bzde sadece bi canlı müzik olur vs o tarz bi yerde oturmk istyrz ama ablmlar orayada gelemeyz diolar bzde onlar yzünden kös kös oturmuş olcaz

Öneriler gelmiş.
Ben olsam kardeşim geldiği için onlaröa zaman geçirmeyi tercih ederim. Fakat yapılmış planınız var bozmayın. Gündüz ziyaret akşam kafanıza göre. :)

Gün içinde gidin görün hatta kahvaltıya gidin 4 gibi de geçin evinize önceden planımız vardı geleceğinizi bilmiyordum,yer ayırttık kusura bakma de. Birbirinize bağlı olmak zorunda değilsiniz ve plan yapılmış bikere..

Ne kadar eğlenmek cazibelide olsa ailemle ve kardeşimle geçirirdim yeni yılı. Bi daha tekrarı olamıyor bazı şeylerin. Geçen yıl benim evde toplanmıştık,bu senede annemde toplanicaz.İnsanın ailesi gibi güzel birşey yok bu hayatta.Allah başımızdan eksik etmesin onları.

gunduz ailenize gidin ablanizi yegeninizi gorun hesiyelerini verin , aksam da esinizle disari cikin kutlamanizi yapin
yilbasi gunu planiniz varsa kimseye ayip olmaz..
ben senelerce ailemle yemek yiyip sonrasinda arkadaslarimla disari ciktim , boyle olunca herkes tatmin olmus oliyor

Merhaba..
Yılbaşında bir günlüğüne ablamlar gelickmş istanbuldan izmire. Annmlere.
Annmler için geliyolar neyse beraber geçirmk istiyolar ama bi bçk yaşında yeğenim çocukları var yani yeğenim. Bi de evde oturcaklarmış.
Öyle oturacaklar bi yere çıkamayız diyo ablam. Onlar içki de içmiyor. Biz içeceğiz eşimle içki. Fakat sadece ikimizin içmesi hoş olmaz üstelik annemle babamın karşısında hiç hoş olmaz. Eğlenmek istiyoruz onlarla evde öyle oturup tv izlemek zorunda klcaz onlarla takılırsak ds içki de içemeyiz.
Zaten annemle babam nedense herşeye olumsuz bakan hiçbi yere gitmek hiç kimseyle evlatları dahi bişey yapmak istemeyen eğlenmeyi istemeyen otele gidip yılda bi kere tatil yapanlara bile bi ton laf söyleyip çöpe para atıyorlar diye düşünüyorlar..
Yani çok sıkılırız ama bu seferde bi günlüğüne geliolar ayıp olmaz mı? Bilemedik açıkçası.
Ablama o zmn annmler içnn geliosan sen onlarda otur bz ayrı takılırz dedm bütün teklifleri geri çevirince. Yani elim kolum bağlandı planlar alt üst şuan. Sz olsanZ npardnz? Gündüz gidip akşm ayrı takılırz olmazsa diye düşündüm bilemedim
Bence de gündüz beraber olun ve akşam eşinizle birlikte programınızı yapın ve herkes mutlu olsun

Back
X