Yılbaşı..

Az o gün içmeyin ne olacak ben anlamadım.
Tamam o şekilde günü geçirmek istiyorsunuz,planlarınızın bozulması kötü de sonra yaparsınız,gelecek yılbaşında baş başa olursunuz.

Caniniz ne istiyorsa onu yapin.kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz.
İyice işler karıştı ya.
Eniştem eşimi aramış senin eşin bizimle geçirmek istemiyormuş demiş eşime
Ablama ben öyle bişey demediğim halde neden öyle dedin diyorum
Ablam öyle demedim planları olabilir belki dedim diyor
Eniştem böle böle demiş eşime diyorum
Eşin yanlış anlamış enişten turkuazmavinin başka planı vardır belki demiş eşine diyor
Eşim de açık açık senin eşin bizi istemiyor dedi öyle demedi diyor
Bn de ablama ben annemlerle bütün gün vakit geçir madem akşam çıkalım dedim çıkamayız dedi o zmn gündüzz otururuz akşm sen annmle oturursun dedim sana başka napAbilirim dedim sizi istemiyorum mu dedim ben ayrıca senin kocan öyle demiş eşim yanlış anlamamış artık istemiyorsan açıkça söyle bana suç atma insanlar hakkımda yanlış düşünecek konudan çekiliyorum aranızda halledin dedim.
Bu nedrya anlamadm gtti

Kaç yıldır aynı sorun bende de var. Ablam yurt dışında yaşıyor. Yeni yılda mutlaka eşiyle gelir.. İnanın eşimle asla plan yapamayız çünkü zaten plan yapılmış olur. Mecburen biz de eşimle annemde oluruz yılbaşı gecesi. Sağolsun geldi mi elini bir şeye de sürmez. Yemek, bulaşık tertip temizlik annemle bana kalır. Geçen yıl kayınvalidesi de geldi. Tatil yapıp gittiler resmen. Biz annemle yorulduğumuzla kaldık. Üstelik te sorunlu geçen br hamilelik yaşıyordum. Çok canım sıkıldı inanın. Kimse elini kıpırdatmadı çünkü. Bir gün telefonda konuşurken; beni artık katmayın yeni yıl planlarınıza dedim, ben eşimle, çocuğumla plan yapacağım dedim. Bu sene ablam ve eşi gelmeme kararı aldıklarını söylediler. Hoş, gelecek olsalar da onlarla kutlamama kararındaydım.. 7 yılbaşıdır hep aynı oluyordu. artık isyan ettim..

İyice işler karıştı ya.
Eniştem eşimi aramış senin eşin bizimle geçirmek istemiyormuş demiş eşime
Ablama ben öyle bişey demediğim halde neden öyle dedin diyorum
Ablam öyle demedim planları olabilir belki dedim diyor
Eniştem böle böle demiş eşime diyorum
Eşin yanlış anlamış enişten turkuazmavinin başka planı vardır belki demiş eşine diyor
Eşim de açık açık senin eşin bizi istemiyor dedi öyle demedi diyor
Bn de ablama ben annemlerle bütün gün vakit geçir madem akşam çıkalım dedim çıkamayız dedi o zmn gündüzz otururuz akşm sen annmle oturursun dedim sana başka napAbilirim dedim sizi istemiyorum mu dedim ben ayrıca senin kocan öyle demiş eşim yanlış anlamamış artık istemiyorsan açıkça söyle bana suç atma insanlar hakkımda yanlış düşünecek konudan çekiliyorum aranızda halledin dedim.
Bu nedrya anlamadm gtti
Gereksiz bir muhabbet içine dusmussunuz.
Ayrica esin neden evet planimiz var kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz dememis.
Vallahi anlamiyorum ben bu isleri. İnsanları bu kadar karistirmayin hayatiniza kim.olursa olsun..

Tuhafsın o zaman ne diye yazıyorsun buraya.. Kimlerin ilgileneceğini not et konularının altına... Halbuki ben Kaç gündür kafayı yedim bu kız nasıl içcek diye:KK76::KK12::KK12:

Back
X