Yılbaşı..

Gündüz git selamını ver,
Akşam eşinle özel plan yap mecbur degilsin onlarla oturmaya onlarda anlayışla karsılarlar bence.
Ama ben ailemle geçirmeyi yeglerim.

Ben olsam içki icemiyorum diye dertlenip kara kara dusunmezdim. Sonucta uzaktan geliyor ablaniz, ailecek kalabalik olmak istemisler ki en dogal haklari. Ama siz ne istiyorsaniz onu yapin. Ben de esimle kendi memleketime ailemin yanina gitmek istiyorum yilbasinda. Kuzenlerim falan da gelecek. Ailecek kalabalik bir sekilde vakit gecirmek istiyoeum, ama onlar disari cikmak isteyecek diye bir yandan da gitmek iatemiyorum. Cunku benim istedigim evde guzel sicak bir ortam. Nedense yabancilarin oldugu kalabalik gurultulu havasiz yerler pek bana gore degil. Oyle yerlerde eğlenmek yerine bas agrisi, sinir, gerginlik gibi seyler hissediyorum. Sanirim gidip kimsenin keyfini kacirmayacam :)

Arkadaşlara katılıyorum. Öğlen veya öğleden snra ziyaret edip daha sonra kendi planınızı uygulayın.

Merhaba..
Yılbaşında bir günlüğüne ablamlar gelickmş istanbuldan izmire. Annmlere.
Annmler için geliyolar neyse beraber geçirmk istiyolar ama bi bçk yaşında yeğenim çocukları var yani yeğenim. Bi de evde oturcaklarmış.
Öyle oturacaklar bi yere çıkamayız diyo ablam. Onlar içki de içmiyor. Biz içeceğiz eşimle içki. Fakat sadece ikimizin içmesi hoş olmaz üstelik annemle babamın karşısında hiç hoş olmaz. Eğlenmek istiyoruz onlarla evde öyle oturup tv izlemek zorunda klcaz onlarla takılırsak ds içki de içemeyiz.
Zaten annemle babam nedense herşeye olumsuz bakan hiçbi yere gitmek hiç kimseyle evlatları dahi bişey yapmak istemeyen eğlenmeyi istemeyen otele gidip yılda bi kere tatil yapanlara bile bi ton laf söyleyip çöpe para atıyorlar diye düşünüyorlar..
Yani çok sıkılırız ama bu seferde bi günlüğüne geliolar ayıp olmaz mı? Bilemedik açıkçası.
Ablama o zmn annmler içnn geliosan sen onlarda otur bz ayrı takılırz dedm bütün teklifleri geri çevirince. Yani elim kolum bağlandı planlar alt üst şuan. Sz olsanZ npardnz? Gündüz gidip akşm ayrı takılırz olmazsa diye düşündüm bilemedim
Ne güzel işte ablan sayesinde haram olsun bişeyi içmemiş olacaksın

İçerken egleniyorsan ve illa içmek için dışarı çıkmak istiyorsan , ailen de içmene karşıysa , kutu kolayı boşalt ,doldur içkini, halinden şüphe eden olursa da ,ailemle geçirdiğim ilk yılbaşı ,mutluluktan sarhoş oldum dersin :))

gunduz aksama kadar yanlarında olup
aksam yemegınde esımle rezervasyon yaptık onceden der cıkardım ısın ıcınden :)

benımde arkadaslar aradı ne yapıyorsunuz ogun bırseyler yapalım bırlıkte eslerde olur bıyerlere aksam yemege gıdelım dedı sonra annemler aynı soruyu sordu annemde buraya uye kesın okuyordur :) kusura bakma anne :) onceden rezervasyon yaptırdık dedım
:) napim

Gündüz onlarla vakit geçirip akşam yanlarında olmazsanız yine ayıp olur. Yılbaşının olayı bu değil mi zaten? Sevdiklerimizle beraber yeni yıla girmek. Sırf bu olay için gelecekler, bence bir sene de yılbaşında alkol tüketmezseniz incileriniz dökülmez.

Yılbaşında içcez içcez ...
Anlamadim ben ne bu?
Ickiye karsi değilim ama illa "koca olucak o da bu gece olucak " kismi bana komik geliyor .
1 ocak akşamı icseniz olmuyor mu mesela ?
Ya da 30 aralık?
Maksat içerek iki muhabbet etmek mi
Yoksa banane herkes egleniyo bende dışarda olup eğlenicem, evde kõs kös oturmayacağım mi ?

Heyyarabbi istemsizce güldüm, ama kalırsak içki içemiyyyycezzzz nedir ya sanki içki içmeyen yıla giremiyor neredeyse o denli takmışsınız o gece içmeye. Yeterince eğlenemicez deyin bari

Akşam yemeğini ailemle ablamla yer 7 8 gibi çıkar eşimle geçirirdim geri kalan vakti.Ayrıca o gece herkesten çok içki içip içemeyeceginizi daha çok sorun etmişsiniz.Çok klişe geliyor böyle şeyler artık.İlle o gün eglenilip bol para harcayıp rahatlamak...Ben olsam o minik yeğenimin yanından ayrılmam içkiyi de ertesi gün içerdim.

Hayır birde konu saçma napalım birolup sizi.nasıl içirecez diye çözümmü arayalım git allasen derdin yok karın ağrın var

Biz önceden programımızı yaptık bize katılın derdim istemezlersede kendileri bilirler gunduz gider ziyaret eder akşam üstü çıkardım

gunduz aksama kadar yanlarında olup
aksam yemegınde esımle rezervasyon yaptık onceden der cıkardım ısın ıcınden :)

benımde arkadaslar aradı ne yapıyorsunuz ogun bırseyler yapalım bırlıkte eslerde olur bıyerlere aksam yemege gıdelım dedı sonra annemler aynı soruyu sordu annemde buraya uye kesın okuyordur :) kusura bakma anne :) onceden rezervasyon yaptırdık dedım
:) napim

İşlr karıştı iyce ablam enişteme gidip turkuazmavi plsnımız yok ama olablr dedi demiş( ablam öyle dedim diyor) eniştem de eşimle telefonda konuşurkn senin eşin bzmle yılbaşını geçrmk istemiyormş demiş. Eşim de öle bişey yok nerden çıktı demş.
Ben de ablama neden öyle söyledin dedim bn öyle demedim dedi. Akşm da bzle takılmak istiyolar iyice karıştı plan

Gündüz onlarla vakit geçirip akşam yanlarında olmazsanız yine ayıp olur. Yılbaşının olayı bu değil mi zaten? Sevdiklerimizle beraber yeni yıla girmek. Sırf bu olay için gelecekler, bence bir sene de yılbaşında alkol tüketmezseniz incileriniz dökülmez.

Görende her yıl içioz sanck ya öle bi yazdınız ki bnde onu belirtnce yanlş anlaşılıyo zaten şuana kadar yılbaşında sadece bir kez içtim

Back
X