Yılbaşı

ne yazalim pandemi yokmus gibi mi davranalim? sizin oneriniz ne? akil mi verelim kayinvalidene git veya annenlere git diye. gitmesin cunku pandemi var.

Evet. Yazinda vardi simdi de var. Hep aklimizdaydi da siz niye bu kadar hiddetlendiniz?
Ben burayı hep takip ediyorum temmuz ağustosta herkes gevşedi bunu açılan konularda da yorumlarda da görüyordum.

Ben burayı hep takip ediyorum temmuz ağustosta herkes gevşedi bunu açılan konularda da yorumlarda da görüyordum.
yok tamam o an insanlar gevsedi de su an ne yapmamizi tavsiye edersiniz? yazin insanlar gevsedi (devlet onlemleri gevsetti) diye vakalar artti, tamam peki simdi sirf o yuzden vakalar artti diye kimseye pandemide misafirlige gitmeyin demeyelim mi? herkes bildigini yapsin, nasilsa yazin tatile gitmistik o yuzden simdi de misafirlige gidelim mi diyelim? anlayamadim.

Hiç gevşemedim tatile çıkmadım. Evimde gayet oturdum, hala daha da oturuyorum. marttan beri 1 kere bile alışveriş merkezine gitmedim. Genelleme yapamazsınız. Ayrıca, o zaman gevşeme olmuş olabilir ama şu an her şey yasak farkındaysanız. Yazın olan şey ile şimdi açılan konunun ne alası var? Biz şu andan bahsediyoruz. Ne yapalım ' Amannnn yazında herkes gezdi zaten boşver git kal' mı demeliyiz anlamadım.

Çıldıracağım ya bu her yorumun altına pandemi pandemi yazanlardan. Yazın millet akın akın plajlara inerken yoktu pandemi pandemi şimdi kış geldi eve kapandınız yeniden mi aklınıza geldi.
O zaman da pandemi pandemi yazıyordum. Kendim hiçbir yere gitmeyerek vicdanım çok rahat olduğu için o dönem de yazdım şimdi de yazacağım böyle iç içe yaşadığınız her durumda her konuda. 🤷🏼‍♀️

Çıldıracağım ya bu her yorumun altına pandemi pandemi yazanlardan. Yazın millet akın akın plajlara inerken yoktu pandemi pandemi şimdi kış geldi eve kapandınız yeniden mi aklınıza geldi.
Köşede çıldırın. Kimin kendini ne kadar koruduğunu nerden biliyorsunuz da genelleme yapıyorsunuz? Vakalar kaçlara çıkmış farkında mısınız?

Pandemi hic kimsenin umrunda degil emin olun ki. Biz sadece buz dağınıngörünen yüzünü görüyoruz görünmeyen yüzünde insanlar hep böyle birbirine gidiyor geliyor mac izliyor keyif yapıyor gün yapıyorlar bizim gibi insanlarda evimiz de kalıp pandemi nezaman bitecek diye kara kara düşünüyoruz 😕

Benim nasıl yasadıgımı nereden biliyorsunuz.
Kendinizle celiski bu. Sizin nasıl yaşadığınızı bilmediğim gibi siz de bizlerin yazın plaja, tatile gitmediğimizi hangi dönemde ne önlem aldığımızı bilemezsiniz. Dikkat eden kimsenin pandemiden dem vurulduğunda rahatsız olduğuna şahit olmadım. Ayrıca şuan iş kontrolden çıkmış durumda haberiniz var değil mi?

yok tamam o an insanlar gevsedi de su an ne yapmamizi tavsiye edersiniz? yazin insanlar gevsedi (devlet onlemleri gevsetti) diye vakalar artti, tamam peki simdi sirf o yuzden vakalar artti diye kimseye pandemide misafirlige gitmeyin demeyelim mi? herkes bildigini yapsin, nasilsa yazin tatile gitmistik o yuzden simdi de misafirlige gidelim mi diyelim? anlayamadim.
Kimileri yoruma 'pandemi' yazıp bırakıyor. Sanki bizler bilmiyoruz pandemiyi demek istiyorum. Vakalar arttı gitmeyin demek başka 'pandemi' yazıp bırakmak başka.

İlk yılbaşını başbaşa evde geçirebilirsiniz. Romantik bi yemek yersiniz evde hazırlanırsınız dans falan edersiniz romantık bir gece geçirirsiniz.
Su an misafirliğe gitmekte misafir kabul etmekte yasak zaten. Eşiniz her gün bir sürü insanla muhattap oluyormus annesine gecirme korkusu hiç yok sanırım

Kimileri yoruma 'pandemi' yazıp bırakıyor. Sanki bizler bilmiyoruz pandemiyi demek istiyorum. Vakalar arttı gitmeyin demek başka 'pandemi' yazıp bırakmak başka.
İnanılmaz bir lafı çevirme. Şok oldum. 😂
Bal gibi de anlaşılıyordu yazdığınız.

'Pandemi?' yazan benim. Ama sonunda '?' olduğunu görmediniz sanırım. ' Eee pandemi var nereye gidiyorsunuz?' anlamında :KK57: Bunuda açıkladım ya pes yani :KK12:
Size niye koydu öyle yazıp bırakmam ayrıca size ne? Konu sahibi zaten cevap verdi. Ayrıca pandemi ile alakalı yazıları beğenmemişsiniz nedeni nedir acaba?

Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Kusura bakmayında ne sizde nede eşinizde akıl var,bu dönemde oturun evinizde gitmeyin bir yerlere..

Pandemi hic kimsenin umrunda degil emin olun ki. Biz sadece buz dağınıngörünen yüzünü görüyoruz görünmeyen yüzünde insanlar hep böyle birbirine gidiyor geliyor mac izliyor keyif yapıyor gün yapıyorlar bizim gibi insanlarda evimiz de kalıp pandemi nezaman bitecek diye kara kara düşünüyoruz 😕
Maalesef... Uyarınca suçlu oluyorsun sonrada anlamadım ben bu işi gerçekten :KK43:

İnanılmaz bir lafı çevirme. Şok oldum. 😂
Bal gibi de anlaşılıyordu yazdığınız.
Ne yazmıstım neyi çevirmişim yazın görmedim pandemi yazanları şimdi tekrar türediler yazdım ne var bunda. Sanki bizler bilmiyoruz pandemiyi. Ayrıca konu sahibi demiş ki onlar da kimseyle görüşmüyor biz de. Evde ailelerle görüşülmesinde ne var. Ben de işe giderken mecburen aileme götürüyorum çocugu. Onun dışında da sadece market.

Ne yazmıstım neyi çevirmişim yazın görmedim pandemi yazanları şimdi tekrar türediler yazdım ne var bunda. Sanki bizler bilmiyoruz pandemiyi. Ayrıca konu sahibi demiş ki onlar da kimseyle görüşmüyor biz de. Evde ailelerle görüşülmesinde ne var. Ben de işe giderken mecburen aileme götürüyorum çocugu. Onun dışında da sadece market.
Konu sahibi haftasonları, eşi de hafta içi çalışıyor biz ezberledik de bu kısımları.
Virüs aile içinde evde bulaşmıyor çünkü haklısınız. 🤷🏼‍♀️ Biz de hep evdeydik, eşim ise gidip gelirdi sonra izinli olduğu bir dönemde dışarı işlerini halleder gelirdik ve tam evdeyiz artık dediğimiz anda eşim ve ben covid olduk ama ne annem ne de kayinvalidemler olmadı çünkü görüşmekte ne var demiyorduk görüşmüyorduk. 9 aydır aynı mahalledeki annemi öpmedim sarılmadım hala ailelerle görüşenler sinirimi bozuyor.

Aılesı evden cıkmıyor. Bırsey olmaz dıyor. Bana kalsa hıc gıtmem bır yere ama
Yaşlılar çıkmıyor, kendisi çıkıyor ve virüsü taşıyacak olan kendisi, yani dışarıdan gelen. İnsanlardaki bu mantıksızlığı anlayamadığım kadar, yılbaşında neden birlikte olmak gerekiyor onu da anlayamıyorum :/

Back
X