- 24 Ekim 2019
- 8.046
- 49.082
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bakın gitmem demiyorum. Oturmaya gidiyorum ama bir saatten sonrası beni sıkıyor. Ki eşit gidiyoruz ailelere. Bu sefer senin ailende çok oturduk. Hadi bizimkinde kalalım yılbasında diyor. Eşime bugün dedim ki sen bana alısamadı bu eve alısamadın dedim. Nerden cıktı dedi. Öyle hissettiriyorsun dedım. Ki zaman gecırıyoruz. Mesela dısarı cıkıyoruz gezıyoruz. Hadı bizimkilere ugrayalım dıyor. Ya da ızınlı mesela hadı kahvaltıya gıdelım dıyor. Yanı kopsun demıyorum ama hep orayı arıyor.Arkadaşım sizin derdiniz bitmez. Bugun yılbaşı, yarın bayram, öbür gün yıllık izin dersiniz.
İki şey var:
Birincisi biraz rahatlayın artık.
Sürekli "sıkılırım, patlarım, bunalırım"
Ne bu böyle canım. Evlendiniz işte, hoşgeldiniz evliliğe. Valla kimi haftada bir, kimi ayda bir, kimi yılda... Ama pek çok kişi evlenince eş ailesine ziyarete gidiyor. Bunu bi kanıksayın artık. Sıkılsanız da çatlasanız da, size alenen bir zararları, ayıpları yoksa,gidilir. Siz de iyi tarafları görmeye çalışın azcık ama yaa.
Sevmiyorsunuzdur, daralırsınız ama kendinizi açık ifade edip, bir mesafe koyarsınız ama yine de bu kadar mızmızlanmazsınız.
İkincisi, eşiniz bağımlılıktan, bağlılığa geçiş yapmalı.
İşten güçten fırsat buldukça aile evine depar atarak koşan adam, evliliğini benimsememiş görünüyor. Sizle sadece yatakta mı birlikte afedersiniz ama. Ne bileyim evde yayılmak,evliliğinizin ilk zamanlarının tadına varmak varken sürekli oraya gitmek istemesi enteresan. Hiç mi canı başbaşa program yapmak istemez.
Program demişken... Geldik pandemiye.......
Zaten gitmeyin efendim. Köy yanarken deli taranıyor hesabı, ne işiniz var iç içe.
Birlikte girmek ne yaa, neye girecekler sanki, bence herkes evinde oturup sağlıklı olduğuna şükretsin. Kaldı ki daha 30 gün var kim öle kim kala. Ortalık çok kötü.
Evde kalın.
Lütfen, sağlık çalışanlarımız başta, herkes, hepimiz yorulduk yeter gayrı........
Ya mızmızlanmak degil. Bakın eşit gidiyoruz iki tarafa ama eşime yetmiyor işte. Bak aileni dusun baban sıgara cok ıcıyor gitmeyelım pek dıyorum. Bırsey olmaz dıyor.Bende işime gidemiyorum. Bende yoruldum sıkıldım bu pandemi den. Kı toplanan herkese kızıyorum. Ama eşim ve aılesı anlamıyor. Bız gitmesek kv cagırıyor. Eşime dıycem bı sure gitmeyelım. Ama gitmeden görmeden yapamaz. Bagımlı yanı bıldıgınızArkadaşım sizin derdiniz bitmez. Bugun yılbaşı, yarın bayram, öbür gün yıllık izin dersiniz.
İki şey var:
Birincisi biraz rahatlayın artık.
Sürekli "sıkılırım, patlarım, bunalırım"
Ne bu böyle canım. Evlendiniz işte, hoşgeldiniz evliliğe. Valla kimi haftada bir, kimi ayda bir, kimi yılda... Ama pek çok kişi evlenince eş ailesine ziyarete gidiyor. Bunu bi kanıksayın artık. Sıkılsanız da çatlasanız da, size alenen bir zararları, ayıpları yoksa,gidilir. Siz de iyi tarafları görmeye çalışın azcık ama yaa.
Sevmiyorsunuzdur, daralırsınız ama kendinizi açık ifade edip, bir mesafe koyarsınız ama yine de bu kadar mızmızlanmazsınız.
İkincisi, eşiniz bağımlılıktan, bağlılığa geçiş yapmalı.
İşten güçten fırsat buldukça aile evine depar atarak koşan adam, evliliğini benimsememiş görünüyor. Sizle sadece yatakta mı birlikte afedersiniz ama. Ne bileyim evde yayılmak,evliliğinizin ilk zamanlarının tadına varmak varken sürekli oraya gitmek istemesi enteresan. Hiç mi canı başbaşa program yapmak istemez.
Program demişken... Geldik pandemiye.......
Zaten gitmeyin efendim. Köy yanarken deli taranıyor hesabı, ne işiniz var iç içe.
Birlikte girmek ne yaa, neye girecekler sanki, bence herkes evinde oturup sağlıklı olduğuna şükretsin. Kaldı ki daha 30 gün var kim öle kim kala. Ortalık çok kötü.
Evde kalın.
Lütfen, sağlık çalışanlarımız başta, herkes, hepimiz yorulduk yeter gayrı........
Anlamıyorlar. Maske takıyorum dıkkat edıyorum diyor. Ki iş degıstırdım. Binlerce kişinin calıstıgı bır yerde calısacak artıkAilesi çıkmıyor ama eşiniz çalışıyor riske atmaya degermi
Valla eşiniz bize bile hissettiriyor evliliğe alışamadığını, hiç itiraz etmesin.Bakın gitmem demiyorum. Oturmaya gidiyorum ama bir saatten sonrası beni sıkıyor. Ki eşit gidiyoruz ailelere. Bu sefer senin ailende çok oturduk. Hadi bizimkinde kalalım yılbasında diyor. Eşime bugün dedim ki sen bana alısamadı bu eve alısamadın dedim. Nerden cıktı dedi. Öyle hissettiriyorsun dedım. Ki zaman gecırıyoruz. Mesela dısarı cıkıyoruz gezıyoruz. Hadı bizimkilere ugrayalım dıyor. Ya da ızınlı mesela hadı kahvaltıya gıdelım dıyor. Yanı kopsun demıyorum ama hep orayı arıyor.
Ben onunla konusacagım. Hatta dıyorum yarın bak 2 3gun sen orda kal bir süre. Napayım gıtsın doysun. Gerekırse her ay kalsın 2 3gün.Konusucam ama kesın yarın. Bu durumdan rahatsızım dıycem. Bende annemı özluyorum. Ama anneme gıtsem benım anneme gitmiyorsun dıycek. Kv bugun soruyor. Annen gelıyor mu kardeşın gelıyor mu falan.Valla eşiniz bize bile hissettiriyor evliliğe alışamadığını, hiç itiraz etmesin.
Elbette kopmasın ama zorla evlendirilmiş, gurbete düşmüş gelin kız modundan da çıksın.
Bilemedim..
Ben zaman diyorum sadece. Size zaman lazım. Yıpranmayın bari en azından, zamanla ortada buluşur, olgunlaşırsınız.
Peki siz olsanız ne dersınız böyle eşe. Kv ye falan söylemek mantıklı mı. Alısamadı dıyeValla eşiniz bize bile hissettiriyor evliliğe alışamadığını, hiç itiraz etmesin.
Elbette kopmasın ama zorla evlendirilmiş, gurbete düşmüş gelin kız modundan da çıksın.
Bilemedim..
Ben zaman diyorum sadece. Size zaman lazım. Yıpranmayın bari en azından, zamanla ortada buluşur, olgunlaşırsınız.
Corona var corona vallahi pes ben 5dklik mesafede annemi babamı görmeye korkuyorum bisey bulaştiririm diye bu nee biri sizi ihpar etse misafirlikten ceza yerseniz haber falandami izlemiyorsunuzŞimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Yıl başını yıl sonunu, hafta sonunu, daha neleri neleri lütfen EVDE GEÇİRİN EVDE KALIN. hep bi evden çıkma düşünceleri Salgın var salgın...Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Hayır ben kayınvalideye söylemem.Peki siz olsanız ne dersınız böyle eşe. Kv ye falan söylemek mantıklı mı. Alısamadı dıye
Adresinizi verin şikayet edeceğim. Cezayı öderlerse akılları başına gelirŞimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?