Yılbaşı

Yine başladık. Arkadaşım sen hazırla yılbaşı yemeğini sizin ben eşinizin ailesini davet et. Takılmışsın o kardeşiyle oturacak oda da ben annesiyle sıkılcam.
Tamamda gelemezler. Babaannesi yatalak. Ayrıca bızım evde o kadar insanın kalacağı yer yok. Tamamda gunduz fen gıdıp 1bucuk gun tabıkı sıkılırım normal degıl mı

Eşim şöyle dusunuyo. Bızde bırsey yok. Onlar zaten evden cıkmıyor. Bırsey olmaz dıyor

Off öyle. Yaa bı de benım bagısıklıgım felaket dusuk. Yanı zor atlatırım. Ama eşime anlatamıyorum

Şaka gibi insanlarımız devlet özellikle altını çiziyor size bak maşallah
İşte çözüm olarak yasak baslamadın önce gıdıp kalmayı dusunuyor beyefendi. Tek gıtsın. Ben de evımde tek gırerım. Bı de daha 3 aylık evlıyız. Ayrıca yaa yaslı insanlara bırsey olur Allah korusun. Bızde bırsey yok kafasındalar

Dıyo ki senın ailenle cok zaman gecırdı. Yılbasındada burda kalalım. Kı gecen hafta 3 saat gıttık

Aılesı evden cıkmıyor. Bırsey olmaz dıyor. Bana kalsa hıc gıtmem bır yere ama

Eşin çıkıyor sen çıkıyorsun

Sizden onlara bulaşacak

Cumhurbaşkanı dahi ev oturması yapmayın yasak diyor

Buna rağmen ilk yılbaşısında ille de annem diyorsa güle güle

Eşin çıkıyor sen çıkıyorsun

Sizden onlara bulaşacak

Cumhurbaşkanı dahi ev oturması yapmayın yasak diyor

Buna rağmen ilk yılbaşısında ille de annem diyorsa güle güle
Eşim işe gidiyor. İnsanlarla ıc ıce. Evlerinde 2 yaşlı ınsan var. Hadı onlara bulassa. Ben dıycem bı sure iki tarafada gitmeyelım. En azından azalan kadar

Eşim işe gidiyor. İnsanlarla ıc ıce. Evlerinde 2 yaşlı ınsan var. Hadı onlara bulassa. Ben dıycem bı sure iki tarafada gitmeyelım. En azından azalan kadar

Ama bunu çoktandır yapmalıydınız

Her gitme konuna yazdık bunu

Okumuş etmiş insanlarsınız

Sonra günlük 30 bin vaka oluyor

Yıl başı akşamı oraya giderseniz 2 gece kalmak zprunfa kalacaksınız çünkü ertesi gün 24 saat sokağa çıkma yasağı olacaktır. 2 gece başka yerde uyumak istemiyorum deyin. 2 gün evde onunla olmak istediğinizi de söyleyin. İçibizden konuşarak bir yere varamazsınız

Zaten söyledım ses etmedi. Sımdıden yerını yapıyor o. Tabıkı kafayı yerim ve cıkar gıderım evıme herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…