Yılbaşı

Ya ayni şehirde yaşayıp birbirinin evinde kalma merakı kadar sacma bir sey duymadım

Oturun işte evinizde yahu. Birlikte girilince ne oluyorsa...
Bir bitmedi şu misafirliktir, kalmadir. Bit bitiremediler. Rakamlar aciklandi, haftasonu bile eve tikandiikkk herbisey kapandi biiii bitmedi milletin kalmasi misafiri.
Bitmediii
Zaten dıycem bı sure iki tarafada gitmiyoruz dıycem

Şahsen eşim bana korona bahane edip annemlere gelmek istemese ama kendi annesine gitse oturur saçmalamasına gülerim.
Eğer pandemiyi bahane edecekseniz sizin de ailenize gitmemeniz gerekiyor.
Evde birlikte geçirmeyi teklif edin.
Yoksa siz de gitmeyin bir yere aksi şekilde tutarsızlık oluyor.

Bişey olur ya da olmaz önemli değil, yeni evlisiniz ilk yılbaşınizi baş başa geçirmek istemeniz gayet normal. Eşinize açık açık bunu söyleyin, eğer sizi bırakıp giderse de büyük saygısızlık etmiş olur

Ben sizin yerinizde olsam gitmem eşimde giderse şikayet ederdim eşimde aileside ayrı ayrı ceza yiyince ailesi bir daha davet etmezdi eşinizde gitmezdi
Valla cok iyi fikir. Sen bence şöyle yap esine annenlere git de ben hastayim de gidince komple adresi sikayet et toplu aktiviteler yasak su an çünkü.
Topluca parayi ödesinler de görsünler.
Ciddiyim ben olsam yapardim valla dinsizin hakkindan imansiz gelir 🤷🏼‍♀️
Bayramlarda kesin kahvaltı şart aileyle. Ama benim ailem de var. Onlara günah degil mı. Bıdaha anneme gıdeyım gelmesin benle. Gıdeyım kalacağım 1gun ama
İyi de sen yeni evli degil miydin? Ben 1 yillik evliyim ramazana bile yemege almadim gitmedim virüs var diye. Ne kendi anneme ne kv e.
1 yildir zaten virüs var bu kadar icli dişli olmaya gerek var mi. Bide bayram kalabaligin ortasi🙄

Zaten dıycem bı sure iki tarafada gitmiyoruz dıycem

Bi de ayni sehirdesiniz yahu. Ben ailemden farkli sehirdeyim gene birbirimizde kalmadik bu sene. Marttan beri ben anami babami 1 kerecik gordum o da disarda.

Biz bunlari yaparken millet ayni sehirde yatiya gider halaaaaa. Valla bugun daraldim evde zaten keske herkes kendi hatasinin bedelini ödese agzimi acmam ama yayiliyor işte...🤯🤯🤯🤯 Boyle davranaar yuzunden herkes çekiyor. Biktim ya

Allah baska dert vermesin ne diyeyim.
Ben mecbur kaldigim icin annemle gorusmek durumunda kaliyoruz.
Mart ayindan beri kayinvalidemleri yuzyuze gormedim, sadece uzaktan (onlar 2. katta oturuyor, biz asagidan ihtiyaclarini sepetle yukari ceksinler diye goturuyoruz sadece) gorebildik.
Esim anne babasini o kadar seviyor ki, onlara birsey olacak diye odu kopuyor, anne-babasinin da kararlarina saygi duyuyor.
Esimin annesinin de babasinin da kronik rahatsizliklari ile beraber, bagisiklik sistemleri cok dusuk.
Yuksek risk altinda olduklari icin, sadece uzaktan gorebiliyoruz.

Bunu anlatma sebebim su, eger sevdiklerinizin olum ile burun buruna gelmesini istemiyorsaniz, yilbasini da mumkunse herkes kendi evinde, kendi cekirdek ailesi ile gecirsin.
Yoksa bu yasaklarda bir fayda etmez.
Bizim gibi kucuk cocuklari olan insanlar da, evde ne yapacaklarini sasirmis durumda, hala buhranlar geciriyor olacak.
Allah akil fikir versin milletimize...

Valla cok iyi fikir. Sen bence şöyle yap esine annenlere git de ben hastayim de gidince komple adresi sikayet et toplu aktiviteler yasak su an çünkü.
Topluca parayi ödesinler de görsünler.
Ciddiyim ben olsam yapardim valla dinsizin hakkindan imansiz gelir 🤷🏼‍♀️

İyi de sen yeni evli degil miydin? Ben 1 yillik evliyim ramazana bile yemege almadim gitmedim virüs var diye. Ne kendi anneme ne kv e.
1 yildir zaten virüs var bu kadar icli dişli olmaya gerek var mi. Bide bayram kalabaligin ortasi🙄
Konu sahibinin içi rahat etmezse adresi versin biz toplu şikayet ederiz 😁

Yine başladık. Arkadaşım sen hazırla yılbaşı yemeğini sizin ben eşinizin ailesini davet et. Takılmışsın o kardeşiyle oturacak oda da ben annesiyle sıkılcam.

Uzlasamiyosaniz isteyen istediği yerde kutlasin ne desem bilemedim. Kocaniza bol sevişmeli bı gece planı yaparsanız bence öyle ikna olabilir ehehe. Ben son bikac yildie hiç kutlayamiyorum böyle talihsizliklerden dolayı benim yerime de kutlayin

Back
X