- Konu Sahibi Portakalli ordek
Gündüz bulaşmıyor muymuş virusAkşamları sabah 5 e kadar neden sokağa çıkma yasağı ilan ettiler acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündüz bulaşmıyor muymuş virusAkşamları sabah 5 e kadar neden sokağa çıkma yasağı ilan ettiler acaba![]()
Yok kendı kalsın. Ben gıtmıycem cıddıyımYa ayni şehirde yaşayıp birbirinin evinde kalma merakı kadar sacma bir sey duymadım
Ya 3 4gundur basım agrıyor. Degılsın dır dıyor. Ki yarından sonra hastaneye gıdecegım. Belkı korona kapcam. Insan dusunur az
Ya ayni şehirde yaşayıp birbirinin evinde kalma merakı kadar sacma bir sey duymadım
Zaten dıycem bı sure iki tarafada gitmiyoruz dıycemOturun işte evinizde yahu. Birlikte girilince ne oluyorsa...
Bir bitmedi şu misafirliktir, kalmadir. Bit bitiremediler. Rakamlar aciklandi, haftasonu bile eve tikandiikkk herbisey kapandi biiii bitmedi milletin kalmasi misafiri.
Bitmediii
Bana kalsa 14 gün kesintisiz yasak ilan edilsin istiyorum ama böyle uygun görmüşler zat-ı muhteremlerGündüz bulaşmıyor muymuş virus![]()
Valla cok iyi fikir. Sen bence şöyle yap esine annenlere git de ben hastayim de gidince komple adresi sikayet et toplu aktiviteler yasak su an çünkü.Ben sizin yerinizde olsam gitmem eşimde giderse şikayet ederdim eşimde aileside ayrı ayrı ceza yiyince ailesi bir daha davet etmezdi eşinizde gitmezdi
İyi de sen yeni evli degil miydin? Ben 1 yillik evliyim ramazana bile yemege almadim gitmedim virüs var diye. Ne kendi anneme ne kv e.Bayramlarda kesin kahvaltı şart aileyle. Ama benim ailem de var. Onlara günah degil mı. Bıdaha anneme gıdeyım gelmesin benle. Gıdeyım kalacağım 1gun ama
Zaten dıycem bı sure iki tarafada gitmiyoruz dıycem
Korona var koronaaaa sizin çevrenizde hiç bulaş yok galibaAnneanne babaanne ıle mı gireyim yenı yıla
Konu sahibinin içi rahat etmezse adresi versin biz toplu şikayet ederizValla cok iyi fikir. Sen bence şöyle yap esine annenlere git de ben hastayim de gidince komple adresi sikayet et toplu aktiviteler yasak su an çünkü.
Topluca parayi ödesinler de görsünler.
Ciddiyim ben olsam yapardim valla dinsizin hakkindan imansiz gelir
İyi de sen yeni evli degil miydin? Ben 1 yillik evliyim ramazana bile yemege almadim gitmedim virüs var diye. Ne kendi anneme ne kv e.
1 yildir zaten virüs var bu kadar icli dişli olmaya gerek var mi. Bide bayram kalabaligin ortasi![]()