Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

boy ve kilo süper bence çok kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmm

bakıyorum da kimse kilo bildiriminde bulunmamış,
ben en son tartıldığımda 55,5 çıkmıştım,
bayram geçmesine rağmen aradan 54.9 gördüm bu sabah:)))
o kadar et, sakatat,çikolata, baklava ve gece yemesinden sonra benim için rekor bu rakamlar:)))
yarından itibaren aynen devam,
hepinize şans diliyorum ))

ben bugün kilo bildirimi yapmadım çünkü biliyorum fazla çıkacagım yarına sakladım bugünüm kötü geçmesin diye yarın sabah tartılıp aynen devaam edecegim :)

günaydınn herkese bugünkü menümü yazayım hemeen :) sabah:1 dil.ekmek 3 zeytin 1 yumurta çok çok az peynir yedim öğlende 5 y.k falan fasulye yogurt 1 dil.ekmek yemeyi düşünüyorum sizler neler yaptınız bakalımm ::))

kızlar tatil bitti hemen geldim aranıza.tatilde kilo aldım(farkındayım.ancak şu an itibariyle çok sıkı bir şekilde diyetteyim.akşama yediklerimi yazarım,kilomuda yarın bildiririm.hedef ilk etapta 80 olacak

kızlar tatil bitti hemen geldim aranıza.tatilde kilo aldım(farkındayım.ancak şu an itibariyle çok sıkı bir şekilde diyetteyim.akşama yediklerimi yazarım,kilomuda yarın bildiririm.hedef ilk etapta 80 olacak

hoşgeldiin canım bende bayramda aldım ama şu iki ayda verecegim artık bıktım biran önce bitsin istiyorum :)

merhaba bende yazayim bugunku menumu :

kahvalti: 1 adet etimek
1 yumurta
3 minik parca sucuk
2 adet ceviz ve 1 tatli kasigi visne receli
1 fincan yesilcay + 1 fincan siyah cay ( sekersiz)

ara: sade turk kahvesi ve 1 parca cezerye

ogle : 8 tane yesil biberden biraz zeytinyagi ile kavurup yogurtlu biber yapip yedim + 2 adet etimek

su ana kadar bunlari yedim aksam yemegine kadar 2 fincan daha yesilcay icerim.

Aksam yemeginde balik ve salata var menumde ekmeksiz. en gec & de yemeyi dusunuyorum. Ama asil sorun gece basliyor zaten o zaman acikirsam da 1 tane yesil elma yiyip gunu kapatirim. Bugun spor yapmadim ama carsida dolastim yurudum biraz hafif hareketli bir gun oldu. :)) veee 2,5 litre de su...

kızlar ben de aranıza katılabilir miyim?
boy:1.58
kilo:62.4
ama diyet yapamam, sadece sağlıklı beslenebilirim, çünkü çalışma ortamında mümkün değil..
şu andan itibaren başlıyorummm

merhaba herkese 06.30 1 bardak süt,
08.10 2 dilim ekmek(tb) arası lor, salatalık.
10:10 ekmek arası lor,salatalık
11:00 havuç.
12.00 3 kaşık kısır,yeşilçay.
13:30 1 elma
15:45 2 kaşık pirinç pilavı , 2 yaprak sarma ,salata ,çorba.
şimdilik 1.5 lt su...
benim bağırsak problemim var ve 2 gündür.......ne yapsam bilemedim,kayısı,erik ya da sinameki dışında tavsiyesi olan var mı ?

canım 9 otlu çay diye bişey var hazır olanlarda var sende ordaki otları alıp karıştırabiliyorsun baya işe yarıyor tavsiye ederim

Selam arkadaslar bende dün hesapladım yılbaşına kadar 2 ay var 2 ayda 10 kılo vereydim dedım bügünde bır baktım bu topıc açılmış sevındım bende katılayım dedım sıze. Bende son 2 ayda 5 kılo aldım ama 10 kılo vermem gerek. Boy 165 kılo 67 olmuş(( bugün dıkkat etmeye basladım

Selam arkadaslar bende dün hesapladım yılbaşına kadar 2 ay var 2 ayda 10 kılo vereydim dedım bügünde bır baktım bu topıc açılmış sevındım bende katılayım dedım sıze. Bende son 2 ayda 5 kılo aldım ama 10 kılo vermem gerek. Boy 165 kılo 67 olmuş(( bugün dıkkat etmeye basladım

hoşgeldinn umarım verirsin canım 2 ayda 10 kilo zor degil azmedersek :)

kızlar bende katılmak istiyorum başka dopiklerede katıldım ama 1 gün geldiler kayboldular yarından itibaren bütün yediklerimi yazıcam bende yılbaşına kadar 88 görmek istiyorum :13:

merhaba kızlar.ben de katılıyorum aranıza.1.69 boy-67.1 kg. 60 a inmek istiyorum.umarım birbirimize destek vererek istediğimiz kilolara ulaşırız.hangi gün kilo bildirimi yapılacak?

buradayımm kilo bildirimi pazartesi olacak birde kızlarr sizden birşey istiyorum herkes kilo alırken yaptıgı yanlısları diyetteyken neler yaptıgını kilo alma hikayesini yada verme maceralarını yazsada motivasyonumuz atsa hem tanışmış oluruz hemde dahada hırslanırız ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…