siz içtiniz mi acaba,ben böyle içeceklerden korkuyorum da
canım ben almıştım ama içememiştim tadından dolayı şimdi bim'de 5i 1 yerde var onu içiyorum :))
merhaba herkese 06.30 1 bardak süt,
08.10 2 dilim ekmek(tb) arası lor, salatalık.
10:10 ekmek arası lor,salatalık
11:00 havuç.
12.00 3 kaşık kısır,yeşilçay.
13:30 1 elma
15:45 2 kaşık pirinç pilavı , 2 yaprak sarma ,salata ,çorba.
şimdilik 1.5 lt su...
benim bağırsak problemim var ve 2 gündür.......ne yapsam bilemedim,kayısı,erik ya da sinameki dışında tavsiyesi olan var mı ?
bende içiyorum 5 i aradayı ama korkuyorum ya zararı varsa tek böbrekliyim zaten 9 lu çayı hiç içmem böbregim yorulur:26:
buradayımm kilo bildirimi pazartesi olacak birde kızlarr sizden birşey istiyorum herkes kilo alırken yaptıgı yanlısları diyetteyken neler yaptıgını kilo alma hikayesini yada verme maceralarını yazsada motivasyonumuz atsa hem tanışmış oluruz hemde dahada hırslanırız ???
merhabakendimi de yazıcam ama önce sana yazayım dedim. benim de bağırsaklarım düzenli çalışmıyor. kayısı vs işe yaramadı. en sonunda aktarda form bitkisel toz buldum. istersen özelden marka vs yazarım. yoğurda katıp yedim bende ve annemde işe yaradı hatta sabah akşam diyor ama ben sadece sabah yedim yetti :) yalnız içinde sinemaki ve benzer otların tozu varmış.
bu tarz ürünler çok uzun süre kullanıldığında bağırsak bu tarz ürünler kullanmadan yapamıyormuş işini,tembelleşiyormuş,sonrası da kolon kanseri gibi bir duruma neden olabiliyormuş(dr.dan duyduğum bu)ne kadar süre ile kullandınız hala devam ediyor musunuz,doğal mı,tadı nasıl...
buradayımm kilo bildirimi pazartesi olacak birde kızlarr sizden birşey istiyorum herkes kilo alırken yaptıgı yanlısları diyetteyken neler yaptıgını kilo alma hikayesini yada verme maceralarını yazsada motivasyonumuz atsa hem tanışmış oluruz hemde dahada hırslanırız ???
bende hikayemi yazayım hemen :) benimde kilo maceram bu yaz başladı okul yok çogunlukla evde olunca ders çalışırken abur cuburlar derkeen 52 den 60 a çıktımm nasıl oldugunun farkına varmadan aldım kiloları yediklerimin haddi hesabı yoktu tıka basa yedim tüm yaz boyunca sonra okul başladı bu arada son sınıfım :) baktım bol gelen etegim zor kapanıyor o an anladım zayıflamalıyım ama pek başarılı oldugum söylenemez hep yarım yamalak yaptım 10 gün yaptım 11.gün yedim ama şimdi kesinlikle böyle olmayacak yılbasına istedigim kilo ile girmek istiyorum hedme çook işte buda benim hikayembu arada hedefim 50 kilo olmak umarım 2 ayda 50 olmasada 55 ten aşagı inmek istiyorum işte o kadarr :))
benim öyküm, 54 kg ile evlendiğimde başladı,hamile kaldığımda 63 kg,doğuma gittiğimde 81 doğum sonrası 75,süt maceraları sonucu 79 kilo ile sirkelendim ve kendime geldim 62 kg idim ama bunalmış,yorulmuş bir bedenle...sonrası yemek içmek tembellik =67.3 bu kiloya çıkıncaya kadar defalarca zayıflamaya karar verdim,dukana bile başladım ama sıkıya gelemedim ve indim çıktım rakamlar arasında...bu kez kararlıyım ama inanın ki,tek başına çok zor..
bu arada benim iddiam 59 kg ( 2 ay için fazla mı iddialı)
bu rakamı tartıda görsem çıldırırım herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?