Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

siz içtiniz mi acaba,ben böyle içeceklerden korkuyorum da

canım ben almıştım ama içememiştim tadından dolayı şimdi bim'de 5i 1 yerde var onu içiyorum :))

hani kimsecikler yok bu akşam aklıma gelmişken birde iddaa listesi yapalım kızlar herkes ulaşmak istedigi kiloyu yazsın ona göre bakalım kim yılbaşına kadar en yakın kiloyu verecek ? kendimi motive etmeye çalısıyorum sizde ben gibi motive olmakta zorlanıyorsanız çok işe yarıyor bu iddaa işi :)

siz içtiniz mi acaba,ben böyle içeceklerden korkuyorum da

canım ben almıştım ama içememiştim tadından dolayı şimdi bim'de 5i 1 yerde var onu içiyorum :))

bende içiyorum 5 i aradayı ama korkuyorum ya zararı varsa tek böbrekliyim zaten 9 lu çayı hiç içmem böbregim yorulur:26:

merhaba kendimi de yazıcam ama önce sana yazayım dedim. benim de bağırsaklarım düzenli çalışmıyor. kayısı vs işe yaramadı. en sonunda aktarda form bitkisel toz buldum. istersen özelden marka vs yazarım. yoğurda katıp yedim bende ve annemde işe yaradı hatta sabah akşam diyor ama ben sadece sabah yedim yetti :) yalnız içinde sinemaki ve benzer otların tozu varmış.

takımlara katılarak da kilo vermemiz kolaylaşıyor arkadaşlar..

Son düzenleme:
bende içiyorum 5 i aradayı ama korkuyorum ya zararı varsa tek böbrekliyim zaten 9 lu çayı hiç içmem böbregim yorulur:26:

sana zararı olabilir.bence içme 9lu çayı.aldım ben de ama hala içmeye başlayamadım.

Haklısın paylaşalım ve motıve edelım bırbırımızı bıyerde tıkanıyoruz çünkü 2 ay uzun bır zaman motıvasyon acısından

Bende aksam gıttım aldım 9 hayat çayını ayrı ayrı kendım bölüp yapacağım 1 tanesını de içtim bakalım ne olacak. 10 kılo zor olmasa gerek. Spora da başlasam süper olur

bu tarz ürünler çok uzun süre kullanıldığında bağırsak bu tarz ürünler kullanmadan yapamıyormuş işini,tembelleşiyormuş,sonrası da kolon kanseri gibi bir duruma neden olabiliyormuş(dr.dan duyduğum bu)ne kadar süre ile kullandınız hala devam ediyor musunuz,doğal mı,tadı nasıl...

benim öyküm, 54 kg ile evlendiğimde başladı,hamile kaldığımda 63 kg,doğuma gittiğimde 81 doğum sonrası 75,süt maceraları sonucu 79 kilo ile sirkelendim ve kendime geldim 62 kg idim ama bunalmış,yorulmuş bir bedenle...sonrası yemek içmek tembellik =67.3 bu kiloya çıkıncaya kadar defalarca zayıflamaya karar verdim,dukana bile başladım ama sıkıya gelemedim ve indim çıktım rakamlar arasında...bu kez kararlıyım ama inanın ki,tek başına çok zor..
bu arada benim iddiam 59 kg ( 2 ay için fazla mı iddialı)
bu rakamı tartıda görsem çıldırırım herhalde...

Son düzenleme:

tabi sizin dediğiniz de olabilir. bağırsak alışınca tembelleşir. ama başka çözüm bulamadım kendimce bunu yararlı gördüm. 2 kere falan kullandım ben tadı şaşırdım ama güzeldi. yanlış anlaşılmasın, siz bilirsiniz tabi ki, ben nacizane fikir belirttim

bende hikayemi yazayım hemen :) benimde kilo maceram bu yaz başladı okul yok çogunlukla evde olunca ders çalışırken abur cuburlar derkeen 52 den 60 a çıktımm nasıl oldugunun farkına varmadan aldım kiloları yediklerimin haddi hesabı yoktu tıka basa yedim tüm yaz boyunca sonra okul başladı bu arada son sınıfım :) baktım bol gelen etegim zor kapanıyor o an anladım zayıflamalıyım ama pek başarılı oldugum söylenemez hep yarım yamalak yaptım 10 gün yaptım 11.gün yedim ama şimdi kesinlikle böyle olmayacak yılbasına istedigim kilo ile girmek istiyorum hedme çook işte buda benim hikayem bu arada hedefim 50 kilo olmak umarım 2 ayda 50 olmasada 55 ten aşagı inmek istiyorum işte o kadarr :))

menümüde yazıyım : sabah 1 dil.ekmek az peynir 3 zeytin 1 yumurta öğlen : 1 kase çorba 8 y.k sebze yemegi 4 kasık yogurt

benim kilo verirken yaptığım yanlışları ve bu kiloya nasıl geldiğimi anlatsam herhalde roman olur.hayatım boyunca hiç zayıf olmadım ama hiç bu kilolarada çıkmamıştım.üniversiteyi bitirdikten sonra bir süre evde kaldım ve o zaman kilo almaya başladım boşluga düştüm ve o sıralarda yemek yemek tek zevkimdi.kiloyu pek de umursamıyordum tartıya çıktığımda 85 kilo olmuştum.diyetisyene gittim,güzellik salonunda kavitasyon,regen,ozon,power pilate,vs. vs. her şeye gittim.77lere falan düştüm ama geri aldım.8 eylülde düğünüm vardı ve benim kilo vermem gerekiyordu ancak hiç ciddiye almadım.kilolu gelin olacağımı söyleseler inanmazdım.evlendim ve çocuk istiyorum,bunun için de kilo vermem lazım.işte size kısaca kilo alma hikayem

9lu çayo ben içtim memnun kaldım ama mide ve gaz problemleriniz varsa tavsiye etmem.televizyonda izlemiştim.adamın biri 35 kilo vermiş bu çayla.kilolu olanlar günde 5 bardağa kadar içebilir dediler.bende günde 2 bardak içiyorum

size menumü yazıyım.sabah kahve,öglen bir kase et yedim ve bir armut akşama da çorba ve cacık içmeyi düşünüyorum

canım eğer bu azimle devam edersen yılbaşına kadar verirsin kiloları.ancak tam zamanında dur demişsin,benim kendime geldiğimde 20 kilo almıştım.hale kendime nasıl bu kadar eziyet ettiğimi anlamıyorum

bence o kadarda iddialı değil.haftada bir kilo versen 2 ayda istediğin kiloya inersin.

bende anlatayım kilo alma hikayemi evlendigimde 65 kiloydum buarada 10 yıllık evliyim hızla kilo almaya başladım benim hatam kendime hakim olamıyorum yemeyi çok seviyorum birazda uykucuyum:18: en büyük hatalarım neyse 2009 spora yazıldım 3 ay diyet+spor 92 den 78 düştüm sölemesi ayıp fıstık gibinde olmuştum neyse sonra eşim hasta oldu böbreklerini kaybetti diyalize girdi üzüntüden bişey yiyemedim bide yemek istemedim o acı çekerken ve herşey yasakken ben nasıl yerim 5 ay içinde 69 düştüm ne yemek nede kimseyle konuşuyodum hayata küsmüştüm neyse nakil olmaya karar verdik benim böbregim uydu eşime 2 ayda oldum 92 saolsun eşimle nasılsa nakil olcaz diye yarın ölecek gibi yedik içtik 2 yıl oldu nakil olalı ve ben bu haldeyim ve halen boğazıma dur diyemiyorum tam dayaklığım valla acil de kilo vermem lazım sağlıgıma külliyen zarar şekerim çıkıyo ve bebek te istiyoruz tüp bebek içinde kilo vermem gerekiyo of of of deli olcam nolur yardım edin şu ülüğümü sıkın benim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…