bende anlatayım kilo alma hikayemi evlendigimde 65 kiloydum buarada 10 yıllık evliyim hızla kilo almaya başladım benim hatam kendime hakim olamıyorum yemeyi çok seviyorum birazda uykucuyum en büyük hatalarım neyse 2009 spora yazıldım 3 ay diyet+spor 92 den 78 düştüm sölemesi ayıp fıstık gibinde olmuştum neyse sonra eşim hasta oldu böbreklerini kaybetti diyalize girdi üzüntüden bişey yiyemedim bide yemek istemedim o acı çekerken ve herşey yasakken ben nasıl yerim 5 ay içinde 69 düştüm ne yemek nede kimseyle konuşuyodum hayata küsmüştüm neyse nakil olmaya karar verdik benim böbregim uydu eşime 2 ayda oldum 92 saolsun eşimle nasılsa nakil olcaz diye yarın ölecek gibi yedik içtik 2 yıl oldu nakil olalı ve ben bu haldeyim ve halen boğazıma dur diyemiyorum tam dayaklığım valla acil de kilo vermem lazım sağlıgıma külliyen zarar şekerim çıkıyo ve bebek te istiyoruz tüp bebek içinde kilo vermem gerekiyo of of of deli olcam nolur yardım edin şu ülüğümü sıkın benim
canım öncelikle çok geçmiş olsun evet haklısın insanın boğazını tutması çok zor ama unutmayalımki ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR :)
kızlar bakın ben ne yaptım kocaman bir kartona kasımın 1 inden başlayıp 30 una kadar yazdım sonrada aynısını aralık içinde yaptım her başarılı diyet gününün ardından bir çentik atmak için vede başarısız gün için fazladan bir diyet günü daha ekliyicem maksat devamlılık kazandırmak bu arada yarından itibaren yılbaşına tam 2 ay kalıyor umarım veririzz yaa çok sabırsızım ve buda beni kötü etkiliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?