Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

bende anlatayım kilo alma hikayemi evlendigimde 65 kiloydum buarada 10 yıllık evliyim hızla kilo almaya başladım benim hatam kendime hakim olamıyorum yemeyi çok seviyorum birazda uykucuyum:18: en büyük hatalarım neyse 2009 spora yazıldım 3 ay diyet+spor 92 den 78 düştüm sölemesi ayıp fıstık gibinde olmuştum neyse sonra eşim hasta oldu böbreklerini kaybetti diyalize girdi üzüntüden bişey yiyemedim bide yemek istemedim o acı çekerken ve herşey yasakken ben nasıl yerim 5 ay içinde 69 düştüm ne yemek nede kimseyle konuşuyodum hayata küsmüştüm neyse nakil olmaya karar verdik benim böbregim uydu eşime 2 ayda oldum 92 saolsun eşimle nasılsa nakil olcaz diye yarın ölecek gibi yedik içtik 2 yıl oldu nakil olalı ve ben bu haldeyim ve halen boğazıma dur diyemiyorum tam dayaklığım valla acil de kilo vermem lazım sağlıgıma külliyen zarar şekerim çıkıyo ve bebek te istiyoruz tüp bebek içinde kilo vermem gerekiyo of of of deli olcam nolur yardım edin şu ülüğümü sıkın benim :18:

bende anlatayım kilo alma hikayemi evlendigimde 65 kiloydum buarada 10 yıllık evliyim hızla kilo almaya başladım benim hatam kendime hakim olamıyorum yemeyi çok seviyorum birazda uykucuyum:18: en büyük hatalarım neyse 2009 spora yazıldım 3 ay diyet+spor 92 den 78 düştüm sölemesi ayıp fıstık gibinde olmuştum neyse sonra eşim hasta oldu böbreklerini kaybetti diyalize girdi üzüntüden bişey yiyemedim bide yemek istemedim o acı çekerken ve herşey yasakken ben nasıl yerim 5 ay içinde 69 düştüm ne yemek nede kimseyle konuşuyodum hayata küsmüştüm neyse nakil olmaya karar verdik benim böbregim uydu eşime 2 ayda oldum 92 saolsun eşimle nasılsa nakil olcaz diye yarın ölecek gibi yedik içtik 2 yıl oldu nakil olalı ve ben bu haldeyim ve halen boğazıma dur diyemiyorum tam dayaklığım valla acil de kilo vermem lazım sağlıgıma külliyen zarar şekerim çıkıyo ve bebek te istiyoruz tüp bebek içinde kilo vermem gerekiyo of of of deli olcam nolur yardım edin şu ülüğümü sıkın benim :18:

bu neya 3 kere çıkmış yazım

bende anlatayım kilo alma hikayemi evlendigimde 65 kiloydum buarada 10 yıllık evliyim hızla kilo almaya başladım benim hatam kendime hakim olamıyorum yemeyi çok seviyorum birazda uykucuyum en büyük hatalarım neyse 2009 spora yazıldım 3 ay diyet+spor 92 den 78 düştüm sölemesi ayıp fıstık gibinde olmuştum neyse sonra eşim hasta oldu böbreklerini kaybetti diyalize girdi üzüntüden bişey yiyemedim bide yemek istemedim o acı çekerken ve herşey yasakken ben nasıl yerim 5 ay içinde 69 düştüm ne yemek nede kimseyle konuşuyodum hayata küsmüştüm neyse nakil olmaya karar verdik benim böbregim uydu eşime 2 ayda oldum 92 saolsun eşimle nasılsa nakil olcaz diye yarın ölecek gibi yedik içtik 2 yıl oldu nakil olalı ve ben bu haldeyim ve halen boğazıma dur diyemiyorum tam dayaklığım valla acil de kilo vermem lazım sağlıgıma külliyen zarar şekerim çıkıyo ve bebek te istiyoruz tüp bebek içinde kilo vermem gerekiyo of of of deli olcam nolur yardım edin şu ülüğümü sıkın benim

canım öncelikle çok geçmiş olsun evet haklısın insanın boğazını tutması çok zor ama unutmayalımki ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR :)

Benım de kılo maceram uzun . Aslında hıç çok zayıf olmadım. Hep balık etlı. 68 ile hamıle kaldım ve 95 ile. Doğum yaptım. Sonra en son 86 idi gördüğüm rakam ve ben kafayı yedım. Benımle bır doğum yapan arkadas zapzayıf ben hala hamıle gıbıydım ki 5 ay olmuştu doğum yapalı. Neyse yedıklerıme dıkkat ederek ve yürüyüşle önce 68 e düştüm sonra tekrar çalışmaya başlayarak 60 a kadar indim 2 yıl önce. 2 yıldır da hep 62 ıdım ama bu yaz yemeye başladım hem de ne yemek cheesekek hastası oldum resmen neyse 3 kılo aldım bu bayramda da aılemın yanında abartarak 10 günde 2 kılo ve oldum 67. Hedefım 57 olmak. 2 ay dışımı sıkarsam kesın olurum benım sorunum devam edememek.ama umarım bu sefer BASARACAĞIM

evet haklısın canım farketmeden eşimin ismini yazmışsın valla gülüyorum burda

bugün biraz saçmaladım ama ;
sabah ,1 dilim ekmek lor peyniri (6.30)
10:10 1 simit
11.20 yarım havuç
12.40 1 patatesli sıkma
16.00 2 tane karnıyarık (patlıcanlar kızartılmadı),yoğurt
yeşilçay+su
şekersiz türk kahvesi+bayram çikolatası(1 tanecik :)) )

kızlar bakın ben ne yaptım kocaman bir kartona kasımın 1 inden başlayıp 30 una kadar yazdım sonrada aynısını aralık içinde yaptım her başarılı diyet gününün ardından bir çentik atmak için vede başarısız gün için fazladan bir diyet günü daha ekliyicem maksat devamlılık kazandırmak bu arada yarından itibaren yılbaşına tam 2 ay kalıyor umarım veririzz yaa çok sabırsızım ve buda beni kötü etkiliyor :))

kızlar bakın ben ne yaptım kocaman bir kartona kasımın 1 inden başlayıp 30 una kadar yazdım sonrada aynısını aralık içinde yaptım her başarılı diyet gününün ardından bir çentik atmak için vede başarısız gün için fazladan bir diyet günü daha ekliyicem maksat devamlılık kazandırmak bu arada yarından itibaren yılbaşına tam 2 ay kalıyor umarım veririzz yaa çok sabırsızım ve buda beni kötü etkiliyor :))

inanamıyorum yaa bayramda kilo aldıgımı biliyordumda bu kadarını tahmin etmemiştim kızlar 2 kilo almışım başladıgım yere dönmüşüm resmen 59.4 olmuşum halbuki çokta yemedim bünyem o kadar degismişki eskiden yediğim gün tartı fazla gösterir ertesi gün eski kiloma dönerdim off off

Ben de anlatayim hikayemii :))

Universite sinavina hazirlanirken surekli yemek yerdim. Sinav endisesini tatlilarla, cikolatalarla gideriyordum. Sinavlardan iyi notlar alinca kendimi yiyeceklerle odullendriyordum falan. Sonra amacima da ulastim cok guzel bir universite kazandim, derece yaptim. Universiteye baslamadn once artik kilo vermem gerektiginin farkindaydim. 68 kiloydum ve oldukca buyuk gosteriyordum. Neyse o yaz sadece 3 kilo verebildim ve 65 ile ilk seneye basladim. Sene icerisinde de 62 lere kadar indim. Ve 2011 yazinda zayiflamaya kesin karar verdim. 3 ayda tam 12 kilo vererek universite ikinci sinifa 52 kilo ile basladim. Arkadaslarim taniyamadi bile... Nasil verdigime gelirsek sabah aksam yuzdum, yediklerime dikkat ettim, yuruyus yaptim. Aksam 7 den sonra sadece meyve yedim. Tatli duskunu olmama ragmen tatiyi hayatimdan cikardim. Sonra o sene icinde en fazla 57 oldum ama ideal kilom bu zaten halimden memnundum. Amaaaa 2012 yazini Amerika`da gecirince olanlar oldu. Her gun fast food yemekten, spor yapmamaktan kilolari aldim da aldim. Ee Turkiye ye donuncede memleketimin yemekleri deyip yine yedim. Simdi de dur deme zamani geldi. Yilbasina kadar 55 kilo olmak istiyorum. Umarim hep birlikte hedeflerimize ulasabiliriz.

Bugunku menum :

kahvalti: 1 yesil elma

ara: 1 fincan sekersiz cay
1 paket corekotlu form biskuvi
1 mandalina

ogle: 1 kase corba

ara: 1 sade turk kahvesi
1 mandalina

aksam: 1 kase corba
1 tane firinlanmis tavuk but
4 yk pilav

gece de yesilcayimi icerim acikirsam da 3 tane erik yerim. Birazdan cikip 1 saat de tempolu yuruyusumu yapicam.

merhaba, bugün ne yediğimi yazayım:
07.00:birkaç ince dilim pide,bi fincan adaçayı
11.30:bi küçücük poğaça, bi bardak çay(çaya 2 küpşeker atıyorum, bi türlü azaltamıyorum)
13.30:3 adet kepekli bisküvi
15.30:bir büyük kase tarhana çorbası,içinde 5-6 parça kıtır ekmek
195-6 tane fındık..
vayyy eski halime göre bayağı az yemişim
:)

Son düzenleme:

canım bu çok mantıklı bi fikir.bende aynısını yapıcam

Ben de anlatayim hikayemii :))

Universite sinavina hazirlanirken surekli yemek yerdim. Sinav endisesini tatlilarla, cikolatalarla gideriyordum. Sinavlardan iyi notlar alinca kendimi yiyeceklerle odullendriyordum falan. Sonra amacima da ulastim cok guzel bir universite kazandim, derece yaptim. Universiteye baslamadn once artik kilo vermem gerektiginin farkindaydim. 68 kiloydum ve oldukca buyuk gosteriyordum. Neyse o yaz sadece 3 kilo verebildim ve 65 ile ilk seneye basladim. Sene icerisinde de 62 lere kadar indim. Ve 2011 yazinda zayiflamaya kesin karar verdim. 3 ayda tam 12 kilo vererek universite ikinci sinifa 52 kilo ile basladim. Arkadaslarim taniyamadi bile... Nasil verdigime gelirsek sabah aksam yuzdum, yediklerime dikkat ettim, yuruyus yaptim. Aksam 7 den sonra sadece meyve yedim. Tatli duskunu olmama ragmen tatiyi hayatimdan cikardim. Sonra o sene icinde en fazla 57 oldum ama ideal kilom bu zaten halimden memnundum. Amaaaa 2012 yazini Amerika`da gecirince olanlar oldu. Her gun fast food yemekten, spor yapmamaktan kilolari aldim da aldim. Ee Turkiye ye donuncede memleketimin yemekleri deyip yine yedim. Simdi de dur deme zamani geldi. Yilbasina kadar 55 kilo olmak istiyorum. Umarim hep birlikte hedeflerimize ulasabiliriz.

bende üniversiteye hazırlanıyorum şuan ama geç olmadan vermek istiyorum ve almamak istiyorum çünkü biliyorum kendimi tutmazsam kilo alırım hemde çok alırım :)) umarım ulşırız hedefimize ben inanıyorum ulaşıcaz :)

günaydın kızlar şimdilik aç olarak 5 li çay içiyorum biraz kabız oldum da sölemesi ayıp

günaydıın herkese kızlar topikte bir karışıklıktır gidiyor kim liste yapabilir ben pek becerememde :) bu arada sabah zengin bir kahvaltı yaptımm : 1 yumurta 3 zeytin domates 1 dilim çavdar ekmeği aradada 1 elma yemeyi düşünüyorum :)

sabah kavaltımı yaptım 1 kibrit kutusu peynir,6 tane zeytin ,yeşillik ,domates 2 dilim ekmek öglen meyve akşamda balık ve yeşillik

Gunaydınlar bugün evdeyım bıraz geç başlamak ıstedım güne ılk ac karnına 9lu çayımı içtim.sonra ıyı bır kahvaltı yaptım:1 yumurta 3 dılım domates 2 dılım Çavdar ekmeği 2 kasık bal 2 kasık pekmez 1 dılım peynır çok şey mı yetmişim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…