• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşına nasıl girdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimle kızlardeşimle keyifli bir yılbaşı geçirdik umarım hep böyle güzel geçer günlerimiz....

biz yeni yıla eşimle hastanede girdik.o nöbetçiydi gece bende yanına gittim gerçi bi iki saat izin alıp yemeğe gidebildik ama cokk güzeldiii...yanında sevdiğin olduktan sonra mekanın bi önemi olmuyooo...ayrıca hepinize sağlıkla mutlulukla dolu bir yıl diliyorumm...:asigim::asigim::asigim:

ne tv izledim ne internet başındaydım odamda tek başıma havai fişeklere bakarak girdim
yeni yıl kutlmalarını hiç sevmem
arkadaşlar her zamanki gibi tam takır parti veriyodu ama hiç havamda olmadığım için gitmedim

evde kardesımle bırlıkte gırdık kanalıfer yanmıyordu buz gıbı pantanıyelerın ıcerısınde...
Donduk...tv...hıc bır sey yoktu..beyaz show takıltık derken uyuduk...
Yanlız ve donarak gırdık 2009..yılına..

valla kk da forum okuyarak gırdımmmm hıcde fena deıldıı benım koca kos kos aytıouuuu

varmısın yokmusuna baktım sonra bırazda komedı dukkanına sonra canım sıkıldı odama gectım odamı felan toplarkene askım aradı mutlu yıllaar dedı ozaman anladım yılbası oldugunu dermısım:))
zaten yılbasının benım ıcın anlamı 8 in 9 olması bı rakam degısıklıgı ıcınde okadar hazırlık yapıp kutlamak sacma gelıyor bana dogrusu

bizim çok keyfli geçti:dance:abimlerdeydik bütün aile:lepi:sabaha kadar okey oynadık güldük eğlendik,çoooooook güzeldi çoooooook:içelim:

çok keyifliydi...ablam ve kardeşim bizdeydiler...
yedik içtik okey oynadık,güldük,film izledik,ve sabah 5 te yattık...
bakalım bu senemiz de böyle güzel geçecek mi....

uyuyrak girdim ben valla
bi onceki gece hic uyumamistim eve gelir gelmez vurdum kafayi yattim valla yatis o yatis ertesi gun uyandim

tum sene uyuyrak gecmez demi simdi :)

herşey çok güzeldi.çok mutlu ve özel bi yılbaşı gecesiydi benim için.istediğim tasarladığım herşey oldu.şükürler olsun:))

evde eşim ve yakın 2 arkadaşımızla geçirdik yedik içtik eğlendik... onlar gidincede.......eşime hazırladığım süprizi gerçekleştirdim .......:utangac: güzeldi:lepi:

nasılmı geçirdim??:roflol:
kk da geçirdimdelikafadulden
cocuk bi tarfatan mamaaaa :ecrin_bebek::emir_bebek:
eşim bi taraftan meyveeeee :delphin:
oo cok dolu gectiii :)))))-tatlicadiarzu-

bizde kayınvalidemlerdeydik
fena sayılmazdı 12 ye nasıl girdiğimizi anlamadık bile kayınvalide canlı yayın arıyodu da tv de

nasılmı geçirdim??:roflol:
kk da geçirdimdelikafadulden
cocuk bi tarfatan mamaaaa :ecrin_bebek::emir_bebek:
eşim bi taraftan meyveeeee :delphin:
oo cok dolu gectiii :)))))-tatlicadiarzu-

allah iyilini versn akşam akşam güldürdün beni :roflol:hihoyyyt

alış veriş yaptık apartmana girerken iç cama kar spreyiyle hoşgeldin 2009 yazdık...
sonra ağacımızı süsledik..
ben hazırlıklar yaptım meyva suyu pasta cerez tv derken baktık 1 dakka kalmış...
sarıldık kutladık birbirimizi...
sonra fotoğraflar çekindik...
böyle geçti..
güzeldi işte herzamanki gibi yeni gelen ve çabucak geçecek olan bir yıl daha...
Umarım ve dilerimki 2009 yılı tüm insanlara hayırlar getirir....

oğlumu avutnakla geçti doğrusu. o gün çok ağladı güzel yavrum.
gözüm yılbaşı filan görmedi zaten

en yakın dostumun evinde eşlerimizle çocuklarla güzel bir gece yaşadık.eğlendik,komik olaylar yaşadık papateslerimiz pişmemişti mesela sırnaşık şeyçocuklarla uğraştık biraz ama güzeldi.benim oğlum uyumadı ama arkadaşı uyuyunca biraz rahatladık.sevdiklerinle olunca insan herşey güzel oluyor.herkese mutlu yıllar...
:nazar:paşalarımız yaramazlarımız...:nazar:
2009047jd5.jpg

bende yılbaşına eğlence mekanında sewgilim ve ablama sarılarak girdim dmekki hiç birbirimizden ayrılmıycazz.herkesin yeni yılını kutlar SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK MUTLULUK VE HUZUR getirmesini dilerimm

Ayyy çok güzeldi çok keyifli girdik valla anlatsam çok gülersiniz valla
Biz bu yılbaşında çok yoğunduk delikafadulden
Önce arkadaşlarımızla yemek yedik sonra diğer arkadaşımıza gittik eğlenmek için gamyoncuiremsu
Offf canım yaa uğraşmış didinmiş neler neler hazırlamışşşşşcokacimcoook
Oofff çok güzel süprizler hazırlamış bize
Neyse başka bi arkadaşımızda vardı Şeniz çoluk çocuk yok bizde zaten arkadaşlar bekar delikafadulden
biz çok eğlendik tam yeni yıla giricez dedik ki makyaj tazeleyelimşutarafagitti
girdik odaya sonra içerde kaldııııııkkk:roflol: kapı açılmıyor hehehehehe çok komiktik yaa
sonra neyse çıkardı bizi arkadaşın erkek kardeşiyle benim koçiş çok uzun kalmadık gerçi ama halimizi görmeliydiniz kapının arkasında elimizde ruj çığlık atıyoruz birde yeni yıla girerken geri sayamadık diye:roflol:
Başı bu kadar eğlenceliydi bütün geceyi anlatsam sayfalar sürer hihoyyyt
O gece arkadaşta kaldık sabah saat 06:00 da yattık öğleden sonra 14:00 gibi kalktık hep beraber kahvaltı yaptık evi toparladık falan gün bitti...
Yalnız ben ve diğer arkadaş bakkala ekmek almaya gidiyoruz yürümek zor geldi atladık taksiye bakkala ekmek almaya taksıyle gittik delikafadulden
Çok güzel ve mutlu bir yıl diliyorum herkese....

Back
X