Merhaba bende genelde bu hayatta hep yanlizim şimdi ise boşandım bambaşka bir yanlızligin içine düştüm.bu günün yılbaşı olmasi belkide beni düşündüren..ama her ne kadar korkmadan bunu yapıcam heraldeNeden rezil olasınız??Ben her yere tek giderdim.Daha memnun olurdum.Ben geçen sene yeni yıla ağlayarak girmiştim...Bu sene her şey çoook farklı...Ben lisedeki mezuniyete tek gittim...hastayken bile hastaneye tek gittim hep...acile bile...
Anladım seni..bir tuhaf hallerdeyim bu sanatçıda tam ruhuma hitap edicek biliyorum..10da başlıca toparlanicamEvliyim ve mutlu bir evliliğim var ama yalnızım. Hatta bir süredir sürüyor bu yalnızlık vede yine uzun bir sürece devam edecek. Hayatın mecburi istikametleri oluyor bazen başka seçeneğimiz kalmıyor malesef. Ama asıl yaşam bizim içimizde. Kendini mutlu hissettiğin kadar mutlusundur. Kalk silkelen ve imkanın varsa konsere git. Derin bir nefes al ve üzerindeki ölü toprağını at
Hayat böyle geliyor İşte bana kalbimde sanatçı kimliğiyle bir yerlere oturmuş kişi gele gele yılbaşında geliyorİlk atandığım yıl. Epey yalnızım. Bir sürüde sıkıntım var. Bunalıyorum öyle böyle değil. Tek başına bırak dışarı çıkmayı nefes bile almak istemiyorum. Öyle bi zaman. Candan erçetin geliyormuş. Halk konseri verecekmiş. Yeri uzak ve ters. Bi anda karar alıp kalkıp gitmiştim. İki saat konser o kadar iyi gelmişti ki bana. Çoğu zaman hala tek başıma bişey yapamam. Ama onu da hiç unutamam. Kendini güçlü hissediyorsun böyle yapınca. İlk üzülüyorsun tekim diye ama aradan zaman geçip düşündüğünde ben yalnızda dik durabilirim diyorsun. O yüzden bir denemelisin.
Burası bir mekan olsa masalar olsa herkes birbirinini net görüyor olsada tek gidersinBen hep tek giderim hiç öyle kimseyi çağırmakla uğraşamam. Git eğlen keyfine bak belki yepyeni insanlarla karşılaşırsın..
Anladım seni..bir tuhaf hallerdeyim bu sanatçıda tam ruhuma hitap edicek biliyorum..10da başlıca toparlanicam
Anladım seni..bir tuhaf hallerdeyim bu sanatçıda tam ruhuma hitap edicek biliyorum..10da başlıca toparlanicam
Ben her zaman tek bir şeyler yapanları takdir etmişimdir. Medeni cesaret olan insanlar bambaşkadır benim için. Ben de senin gibiyim. Çok zordur tek başıma bişey yapmak. Bir yere gitmek bir faaliyet yapmak. Ama farkettim ki hep yalnızmışım. Hep tek yaparmışım.Hayat böyle geliyor İşte bana kalbimde sanatçı kimliğiyle bir yerlere oturmuş kişi gele gele yılbaşında geliyorhalk konseri filan olsa gene iyi bu bir mekan az sayıda masa falan filannnn
Ben her zaman tek bir şeyler yapanları takdir etmişimdir. Medeni cesaret olan insanlar bambaşkadır benim için. Ben de senin gibiyim. Çok zordur tek başıma bişey yapmak. Bir yere gitmek bir faaliyet yapmak. Ama farkettim ki hep yalnızmışım. Hep tek yaparmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?