yılbasında gıyecegım kombınlerım:)

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli

bu ceketın sıyahı

nişanlım ozel bıseyler yapıcaz dedı yılbasında bende bole bı kombın yaptım bı tek elbısem eksık onun ıcınde en kısa zamanda ıpekyolun yolunu tutucam sıze derı ceket olmaz mı kızlar baska ne olabılır opuyorum hepınızı

kızın bacak boyuyla benım bacak boyum arasında bı 10 cm vardır heralde 1 66 boyum:) bana okdar kısa olmaz dıye umuyorum nısanlımdan zar zor ızın aldım dızımın 3 parmak yukarsında dıe 2 saat dıl doktum kısa olursa alamam tabı ama cook ıstıyorum

Süper kombin canım bayıldım.............ayakkabının önü açığı kapalısı kalmadı artık kızlar modacılar öyle diyor zaten ....

elbise güzel çok kısa olmayacaksa.ben ayakkabı konusunda modacılar gibi düşünmüyorum.kış günü yazlık ayakkabı olmaz bence.ben genelde kısa giydiğimde uzun çizme giyerim.hem şık olur hemde üşümez bacaklarım.

kızlar bu ayakkabının aynı renkte parlak yıne onu kapalısıda var bende ama topugu metal ondan gymek ıstemedım bıraz..

canım bu elbıseye oyle uzun cızme gıtmez dıye dusunuyorum kapalı mekanda olucaz dıyede usume gıbı problemım olmaz heralde :)

deri ceket olmaz bu elbiseye hoş bi siyah trençkot giyebilirsin ince siyah külotlu çorap ve ayakkabılarla tamamdır kombin...

canım özel bir yer derken gideceğin yere fazla iddialı kaçmasın bu elbise. Ama genel olarak elbise buram buram dişilik kokan bir elbise valla :)

İlk verdiginiz resimdeki elbise super. Bacaklarına guvenıyorsan giy derim. Deri montla birbirini tamamlar baska birsey gitmez zaten onun ustune.
+ bu elbısenin altına cızme turu bırsey gıyersenız guzelım elbıseyı rezıl edersınız. Resimde verdiginiz ayakkabı modelı gayet hos.Zevkli bir secim...

Bu arada ılk resımdekı elbısenın sırt dekoltesı oldugundan fermuar kısmı popo hızasının altından baslıyor.
Deri montun arkasından fermuar ne alaka diye sırıtabılır zira sırtınızı montla kamufle edicegnizi dusunuyorum.

canım son attıgım resıme de bakarımısın

İlk elbide gayet güzel. ama burnu kapalı ve uzun topuklu bir ayakkabı hem seni uzun gösterir hemde elbiseyi tamamlar diye düşünüyorum. deri ceket motorcu tipinden daha farklı bi tarzda olabilir. siyah çorap giyip elbiseyi boğma. ten rengi çorap giy bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…