Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YENİ yıle evde aılemle gırdım ve saat 12 oldugunda sözlum mesajlasarak gırdım.. butun yıll sevdıceğimle msjlasıcaz heraldee her saat oldugu gıbı.. yılbası kutlaması neymısss :))
kuzenlerle okeye dönüyodum dedemlerin evinde...valla hic sevmiyom bende öyle yilbasini falani filani birde yilbasi icin hristiyanlar gibi agac süsleyenler yokmu tv lerde bile gördükce sinir oluyordum ya
bende arkadaslarla girdim yeni yila daha dogrusu saate hic bakamdik sohbet ettik cig köfte yedik arkadasimin eline saglik cok guzel olmustu sabah altida eve geldim
kutlayanlara da saygı duyarım ama bizde yılbaşı eğlencesi olmadı ,sevmiyorum da...keşke kendi bayramlarımızı bu kadar anlamlı kutlayabilsek:26:her yer süslense,herkes birbirine gelse gitse...yemekler daha çok düşünülse falan....
Eşimle evimizde geçirdik yılbaşını...Çoookk Güzell Çookk keyifli huzur dolu geçti gece..ve saat tam 12 de eşimin kollarında girdim cici yılımıza...biraz özel oldu ama napim yazmam gerek,sormuşsunuz:)))
esimle gecirdim yeniyili, cok eglendik ama saat 2 civari alkolunde etkisi olsa gerek, huysuzlastik birbirimize girdik azicik, 2012nin ilk savasi :))) sonra neyseki tatliya baglayip sarilip uykuya daldik.
hiç sevmıyorum yılbasını... cocukken daha cok mutlu oluyordum ama artık kendı bayramlarımızı daha deger vererek kutlamak lazım. yıgenlerımle oyun hamurundan bebek yapıyorduk )))
Eşim aralık ayının 17'sinde oğlum ve beni memleketime gezmeye gönderdi.yılbaşında annem,ben ve oğlumla beraber evde cips,kola,kek yiyip televizyon seyrederek geçti.