yılbaşında neler yaptınız ??

prenses006

Nirvana
Pro Üye
27 Ekim 2008
5.989
2.460
723
evet kızlar, evliler bekarlar 31.12.2010 yılbaşı geceniz nasıl geçti 2011e girerken neler yaptınız hadi paylaşalım :79:
ilk ben başlıyımm kös kös evde oturdum aslında yalnız da sayılmazdım çünkü hiç ummadığım birisiyle netten konuşarak girdim yeni yıla gene de güzeldi :93:
ya sizler?? :3:

okuldan geldim bebeklerimle ilgilendim. hastayım biraz yattım uyudum sonra eşim geldi bana kazk ve makyaj seti almış çok sevindim. bebeklerimiz çok küçük ve biraz da hasta oldukları için hiç özel birşey yapmadık. eşim yorgun olduğu için erkenden uyudu. ben de gece 11 e kadar bebeklerl ilgilendim. sonra yeni yıla makyaj setimi deneyerek makyaj yaparak girdim. o anda evde herkes uyuyordu...

Uludağa gittik biz eşim ve arkadaşlarla çok eğlendik ama çok üşüdük:52:
ne güzel bi gece olmuş, ortamın sıcaklığı havanın soğukluğunu unutturmuştur eminim :87:
okuldan geldim bebeklerimle ilgilendim. hastayım biraz yattım uyudum sonra eşim geldi bana kazk ve makyaj seti almış çok sevindim. bebeklerimiz çok küçük ve biraz da hasta oldukları için hiç özel birşey yapmadık. eşim yorgun olduğu için erkenden uyudu. ben de gece 11 e kadar bebeklerl ilgilendim. sonra yeni yıla makyaj setimi deneyerek makyaj yaparak girdim. o anda evde herkes uyuyordu...

ayy yeni yıla makyaj yaparak girdin yani, bu yıl süslü püslü gezicen demektir canım :12:

Eşimle eve girdik kayınvaldeme gitmedim bu sefer evimizde rahatöa oturalım dedik. Sabahtan hem bize hem kaynanamlara pasta aldık kayınpederim geldi aldı pastasını öğleden sonra hazırlıklara başladım. Mercimek çorbası, peynirli börek, fırında nar gibi kızarmış tavuk but ve patates, iç pilav, yoğurtlı mayonezli havuç salatai, közlenmiş kırmızı biber salatası ve yeşil salata yaptım. Yemeğimiz yedik sonra da çerez ve kuruyemişeri hazırladım içecekleri aldım ve tv önüne kurulduk. Genel olarak kanal d izledik. Zaten pek fazla güzel prgram yoktu başka yerlerde. Çok güzel hareketler bunlar ve beyaz show güzeldi arada starda komedi dükkanı ve kanaltürkte Ferhat Göçer Özcan Deniz dinledim..Gece de pastamızı kestik ailelerimizi aradık. Öyle geçti. Güzeldi sakin bir yılbaşıydı..

Son düzenleme:
sevdiğimle msjlaşarak girdik :69:
ve tam saatler 00:00 iken 'bitanem BENİMLE EVLENİR MİSİN????' msjı geldi.. :123:
tabi ben o sıra böyle oldum :27: :53: :52: :86: :111:
msjı belki 20 defa okudum :89:
baktı benden cevap yok,aşkım noldu bayıldın mı bi cevap versen diye msj attıda biraz kendime geldim :78:
değişik ve çok güzel bi yılbaşıydı yani :66:

Gündüz hayatımla beraberdik dolaştık baya alışveriş filan yaptım ben o sırada o da iş görüşmesine gitti güzel geçmiş baya morali düzeldi sonra da sinemaya gittik beraber. Akşam 9 gibi de ben eve döndüm gece de 12'ye doğru arkadaşlarımla konuştum telefonda ve msnde 12'de de hayatımla telefonda konuşarak girdik yeni yıla evde pek bir faaliyet olmadı babam zaten 10 da geldi işten ben de dışarda hayatımla yemek yiyip gelmiştim annem de günlük bir şeyler hazırlamıştı.

Akşam yemeğini ailelerimizle birlikte yedikten sonra onları dünürler olarak evde bıraktık ve dışarda arkadaşlarımızlaydık :7:

Viyana sokaklarında canım ve arkadaşlarımızla havai fişek gösterisi ve keman eşliğinde...

ablalarim esim ve ailemle beraber gecirdim yilbasimi
babamin saray pilaviyla nar gibi kizarmis hindisi
annemin lahana sarmasi ve o guzelim yesil salatasi
ziyafet yapti midem.. hamile oldugum sakin bir yilbasi gerekti ickisiz aksiyonsuz :)
ve ailemle kutlamayali uzun zaman olmustu oyle gecirdik
babam 12 olmadan uyudu ablalarim 22 h' gibi kactilar
esim ben ve annem oturup sohbet ettik :)

eşimle dışarıda başbaşa yemek yedik. sonra mağazalara gidip alışveriş yaptık. bana hedilyeler aldı. sonra eve gelidk. ikimizin ailesini de aradık davet ettik. hep beraber tombola oynadık eğlendik ,.:)
12 de sonra dşarı çıktık :)

yabancılar bizim kurban bayramımızda kurban kesip sevinmediklerine göre bizde normal insanlar gibi kutlamadık başkalarının gününü..:72:

Yılbaşını cafcaflı kutlarız biz.Yılbaşı ağacımızı hazırlarız 2 hafta öncesinden.Eşimle yılbaşı balosuna katıldık.Atlı spor kulübünde 2 gün kaldık.At bindim bol bol.:24:

yilbasi benim icin siradan bir gün, kutlanmaya deger bir seyin olmadigini düsünüyorum.

yurtdisinda yilbasi geceleri saat 12 de kilise canlari calmaya basliyor bu nedemek oluyor hristiyan gelenegi.

Konu bu degil ama laf buraya gelmisken söylemek istiyorum "yilbasi agci" diye bir sey yok aslinda.. türkiyede görüyorum süslenmis cam agcinin yilbasiyla alakasi yok.. bu süslenmis agiclar 24 Aralik Hz. Isa nin dogumunu kutlamak icin yapar hiristiyan alemi. Bi cogu 6 ocak tarihine kadar noel süslemelerini kaldirmaz.. Noel baba da yilbasi "gelmez" 6 Aralikta gelir.

Back
X