Yildim artik

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Slm arkadaşlar şuan okadar bunaldimki anlatamam.31 yaşında erkek kardeşim var kendisi 4. Yılı ıssız.askere gitmek için işinden ayrıldı geldiğinde girecekti tekrar işyeri iflas etti.sigortasiz birkaç yerde çalıştı ama olmadi.hep stresli.annemle evlerimiz çok yakın.annemde yeri geliyor bikiyor ondan.cok sigara içiyor malesef sigara masrafına yetisemiyoruz.inanjn onun yüzünden sigarayı bırakmaya uğraşıyorum iki gündür yatak döşek yatiyorum.annemler yaz oldugundan köyde kalıyor.buda çok sigara içtiği için iki günde verdikleri harçlığı bitiriyor.sonra başlıyor bana musallat olmaya.artik öle biktimki malesef kötü bişey sigara bende içmek istemiyorum.her gelişinde yarım paket sigaramı süpürüp gidiyor.gunde iki paket mutlaka alıyorum.eniyisi bu illeti bırakayım belki ustumden düşer dedim.iki gündür yatıyorum.dun dedim ben böle bı karar verdim lütfen üzerine gelme dedim.bu sabah geldi param yok sigaram yok.ozaman icme bende uetiremedigim için bırakıyorum dedim .işte iş arıyorum stresliyim bilmem ne.sonra akşam vakti yine geldi zaten sinirlerim tepemde.yine sigara sigara .vallahi yildim ben çalışmıyorum.sigarayi bıraktığım için parasını kumbarsys atıyorum iki gündür.okadar insanın canina yapisiyorki bağırdım çağırdım delirdim.firlattim parayi al lanet olsun dedim ona rağmen aldı gitti.annemide aradım bundan sonra istemiyorum dedim.hep sırtımda ama kaldırıyorum artik.simdi yine suçlu ben olucam büyük ihtimalle

Aayy hem asalak, hem yalancı, hem yüzsüz.
3lü kombo.
Bir kere annesine ve size bağlı sırtınızdan geçinip asalak gibi yaşıyor, gerçekten iş arayan insan 4 yılda iş bulurdu. Yalan söylüyor.
Hemde o yere fırlattığınız yerdeki parayı alacak kadar yüzsüz. Ben elimi bile süremem,gıkım dahi çıkmaz. Pes.
Siz doğrusunu yapıyorsunuz, asla para ve sigara vermeyin. Kaldırsın totosunu çalışsın 31 yaşındaki beyefendi.

İstediği gibi bir iş bulamiyormus.cok daraldim artık.girtlagima yapisiyo sürekli hep sırtımda hergun onun stresi banada bulaşıyor.
istedigi gibi isi kim buluyorki. Sigara icmesini biliyorsa calismasini da bilecek. Universite mezunlari yeri geliyor bulasikcilik yapiyor bu devirde

Aayy hem asalak, hem yalancı, hem yüzsüz.
3lü kombo.
Bir kere annesine ve size bağlı sırtınızdan geçinip asalak gibi yaşıyor, gerçekten iş arayan insan 4 yılda iş bulurdu. Yalan söylüyor.
Hemde o yere fırlattığınız yerdeki parayı alacak kadar yüzsüz. Ben elimi bile süremem,gıkım dahi çıkmaz. Pes.
Siz doğrusunu yapıyorsunuz, asla para ve sigara vermeyin. Kaldırsın totosunu çalışsın 31 yaşındaki beyefendi.
Ben motive olmak için kendime su kumbara olan testilerden aldım.ama malesef yine sigaraya gidiyor param

Okadar bunaldimki anlatamam.annem harçlığını bırakıp gidiyor ertesi gün yine geliyor erkenden e noldu daha 24 saat oldu e çok stresliyd 3 paket sigara içtim bilmem ne

Vah vah ne stresi varmış acaba..
İş yok güç yok araması yok ne stresinden bahsediyor. Bildiğin keyifçi. Benim evim darphane değil, bende darphane müdürü değilim para basmıyorum diyip postalayın onu.

Okadar bunaldimki anlatamam.annem harçlığını bırakıp gidiyor ertesi gün yine geliyor erkenden e noldu daha 24 saat oldu e çok stresliyd 3 paket sigara içtim bilmem ne
Pardon da neyin stresi ekmek elden su gölden? :KK57::oha:

Anneni sömür, çalışma o da olmazsa ablandan tırtıkla. Üç ondan beş bundan.Oh ne ala ne ala.

Slm arkadaşlar şuan okadar bunaldimki anlatamam.31 yaşında erkek kardeşim var kendisi 4. Yılı ıssız.askere gitmek için işinden ayrıldı geldiğinde girecekti tekrar işyeri iflas etti.sigortasiz birkaç yerde çalıştı ama olmadi.hep stresli.annemle evlerimiz çok yakın.annemde yeri geliyor bikiyor ondan.cok sigara içiyor malesef sigara masrafına yetisemiyoruz.inanjn onun yüzünden sigarayı bırakmaya uğraşıyorum iki gündür yatak döşek yatiyorum.annemler yaz oldugundan köyde kalıyor.buda çok sigara içtiği için iki günde verdikleri harçlığı bitiriyor.sonra başlıyor bana musallat olmaya.artik öle biktimki malesef kötü bişey sigara bende içmek istemiyorum.her gelişinde yarım paket sigaramı süpürüp gidiyor.gunde iki paket mutlaka alıyorum.eniyisi bu illeti bırakayım belki ustumden düşer dedim.iki gündür yatıyorum.dun dedim ben böle bı karar verdim lütfen üzerine gelme dedim.bu sabah geldi param yok sigaram yok.ozaman icme bende uetiremedigim için bırakıyorum dedim .işte iş arıyorum stresliyim bilmem ne.sonra akşam vakti yine geldi zaten sinirlerim tepemde.yine sigara sigara .vallahi yildim ben çalışmıyorum.sigarayi bıraktığım için parasını kumbarsys atıyorum iki gündür.okadar insanın canina yapisiyorki bağırdım çağırdım delirdim.firlattim parayi al lanet olsun dedim ona rağmen aldı gitti.annemide aradım bundan sonra istemiyorum dedim.hep sırtımda ama kaldırıyorum artik.simdi yine suçlu ben olucam büyük ihtimalle
Iyi yapmışsın ne o suluk gibi yapışmış sana ayrıca sigarayı bu vesileyle bırakın sağlık geri gelmiyor

Vah vah ne stresi varmış acaba..
İş yok güç yok araması yok ne stresinden bahsediyor. Bildiğin keyifçi. Benim evim darphane değil, bende darphane müdürü değilim para basmıyorum diyip postalayın onu.
Anneme bu akşam çok net konuştum.bundan sonra istemiyorum kesinlikle gelmesin dedim.annem bazen çok kızıyor nazende açıyor işte bunalimda kendine birşey yaparsa fln hesabı yapıyor.ama ben napabilirim.esimde cimri bı insan değil sanıyorlar ki bende çok para var

Ahhh kacinciya diyorum.geldiginde elim ayağım titriyor artık okadar tık oldu bende.hastalik kapical diye korkuyorum.kardeslik en nefret ettiğim şey
Telefonu kapıyı açmasan mı evli misin eşin için maddi sıkıntımız var desen

Anneniz 31 yaşında kocaman adama hergün harçlık vermeye devam ederse bitmez o işsizlik, darda kalsın nasıl çalışıyor bir şekilde. Tembelliğe, bedava para yemeye alışmış kardeşiniz.

Sizde iyi yapmışsınız, vermeyin bundan sonra, sigara da para say, kötü olduydanız da oldunuz.

Iyi yapmışsın ne o suluk gibi yapışmış sana ayrıca sigarayı bu vesileyle bırakın sağlık geri gelmiyor
Ben zaten bırakmak istiyorum.ole bı canıma yapıştığı anlatamam.hep ver ver başa çıkamıyorum artik.kendimde sırf stresten içiyorum aslında.hadi eşime bildirmeyim öle böle derken.kac saat oldu hala deli dana gibiyim sinirimi bastiramiyorum.firlattim parayı alda rahatla dedim içimi kemirdin dedim aldı gitti

Anneniz iyilik yaptığını sansa da kötülük yapiyor.
4 yilda nasil is bulamadı ya?insan mecburiyetten a101 bim e bile girer. Bu çocuk nasil evlenecek nasil hayatini kuracak nasil aile gecindirecek?belli bi yaştan sonra deneyimsiz elemanı kimse almiyor yaşı geçmeden oyle boyle bi yerde baslamasi şart

Bu arada hayatta en nefret ettigim sey evde oturan erkek. Cok zor bilirim

Anneniz 31 yaşında kocaman adama hergün harçlık vermeye devam ederse bitmez o işsizlik, darda kalsın nasıl çalışıyor bir şekilde.

Sizde iyi yapmışsınız, vermeyin bundan sonra, sigara da para say, kötü olduydanız da oldunuz.
Kaçıncı delirisim. Annemede çok kızıyorum bbenim üstüme salıp gidiyor.kucuklugunden beri hep benim üstümde.sanki bana doğurmuş.allahini seviyorsan çek artık üzerimden su oglunu dedim

Back
X