Slm arkadaşlar şuan okadar bunaldimki anlatamam.31 yaşında erkek kardeşim var kendisi 4. Yılı ıssız.askere gitmek için işinden ayrıldı geldiğinde girecekti tekrar işyeri iflas etti.sigortasiz birkaç yerde çalıştı ama olmadi.hep stresli.annemle evlerimiz çok yakın.annemde yeri geliyor bikiyor ondan.cok sigara içiyor malesef sigara masrafına yetisemiyoruz.inanjn onun yüzünden sigarayı bırakmaya uğraşıyorum iki gündür yatak döşek yatiyorum.annemler yaz oldugundan köyde kalıyor.buda çok sigara içtiği için iki günde verdikleri harçlığı bitiriyor.sonra başlıyor bana musallat olmaya.artik öle biktimki malesef kötü bişey sigara bende içmek istemiyorum.her gelişinde yarım paket sigaramı süpürüp gidiyor.gunde iki paket mutlaka alıyorum.eniyisi bu illeti bırakayım belki ustumden düşer dedim.iki gündür yatıyorum.dun dedim ben böle bı karar verdim lütfen üzerine gelme dedim.bu sabah geldi param yok sigaram yok.ozaman icme bende uetiremedigim için bırakıyorum dedim .işte iş arıyorum stresliyim bilmem ne.sonra akşam vakti yine geldi zaten sinirlerim tepemde.yine sigara sigara .vallahi yildim ben çalışmıyorum.sigarayi bıraktığım için parasını kumbarsys atıyorum iki gündür.okadar insanın canina yapisiyorki bağırdım çağırdım delirdim.firlattim parayi al lanet olsun dedim ona rağmen aldı gitti.annemide aradım bundan sonra istemiyorum dedim.hep sırtımda ama kaldırıyorum artik.simdi yine suçlu ben olucam büyük ihtimalle