Komik degil mi ama ya.
Bi bana mi eglenceli geliyor bu tarz daginikliklar? D
Benimkinde aksamlari eve girer girmez montunu asmak yerine askinin onunde yere atar, elini yuzunu yikamak icin banyoya girerken kazagini banyo kapisina atar. Ordan cikar yatak odasi kapisinda pantolonunu cikarir. Coraplarini rast gele firlatir. Sonra onlari toplatmak icin oklava falan gostermem gerekiyor.
Ben egleniyorum ya, sen de eglenmene bak.
evi pazar günü A dan Z ye temizledim salı öğleden sonra memlekete gittik, çarşamba gece döndük ve perşembe uyandığımda evim resmen savaş alanı gibi idi. çoluk çocuk yok, giden gelen yok. 2 kişi nasıl başarıyoruz şoktayım!
eşime sordum "biz nerde yanlışlık yapıyoruz, bir günde evde adım atacak yer kalmaması normal mi, herkes mi böyle yaşıyor, bu yumurtalardan hangisi büyük, keklerden hangisi kabarık"
dün yine A dan Z ye topladım temizledim. yarın ev yine o hale gelmiş olursa hunimi takıp gezicem artıkbırakıcam temizlik sevdasını
evi pazar günü A dan Z ye temizledim salı öğleden sonra memlekete gittik, çarşamba gece döndük ve perşembe uyandığımda evim resmen savaş alanı gibi idi. çoluk çocuk yok, giden gelen yok. 2 kişi nasıl başarıyoruz şoktayım!
eşime sordum "biz nerde yanlışlık yapıyoruz, bir günde evde adım atacak yer kalmaması normal mi, herkes mi böyle yaşıyor, bu yumurtalardan hangisi büyük, keklerden hangisi kabarık"
dün yine A dan Z ye topladım temizledim. yarın ev yine o hale gelmiş olursa hunimi takıp gezicem artıkbırakıcam temizlik sevdasını
ayy yalnız değilim demekki...seninki en azından toplayor...benim kocama ben topla deyince bana bu şekilde söylersen toplamam diyor..söylemiyorum etraf pazar yeri gibi oluyor
Bütün hepsi aynı
Dün aöf de sınavı vardı o gelene kadar heryerı pürü pak yaptım. Bi geldi wc nın kapılarını açmış montunu girişteki portmantonun ustune atmış . Kıyafetlerı yatağın üstüne . Mutfakta meyve suyu içmiş bardağı çamaşır odasına götürmüş :)
Bir çığlık attım alt komşu kesın duydu3,5 senedır düzelmedi. Düzelmez heralde ..
Sabahta ayakkabısını giymiş arada geziniyordu. Delirdim tabı .
Gelınce bu halıyı sılıceksın dedım okey dedı akşam sildircem bakalım :)
ayyy demi bir de o var. o şekilde söylersen yapmam diyor sert söyleyince, "aşkım üstünü kaldırır mısın" deyince de netteyim birazdan toplarım diyor ve yine toplamıyorayy yalnız değilim demekki...seninki en azından toplayor...benim kocama ben topla deyince bana bu şekilde söylersen toplamam diyor..söylemiyorum etraf pazar yeri gibi oluyor
Ben oklava gosteriyorumyine mi olmadi, semsiyeyi elime alip "acilmaz diyorlar ama acayim mi?" Diyorum.
Kalkis hizina verdigim puan 10/10
Ben oklava gosteriyorumyine mi olmadi, semsiyeyi elime alip "acilmaz diyorlar ama acayim mi?" Diyorum.
Kalkis hizina verdigim puan 10/10
ayyy demi bir de o var. o şekilde söylersen yapmam diyor sert söyleyince, "aşkım üstünü kaldırır mısın" deyince de netteyim birazdan toplarım diyor ve yine toplamıyorher şekilde birazdan hücuma geçeceğimi belli etmeden toplamıyor.
bir tek temizliği yaptığım gün artık ne kadar korkunç görünüyorsam ben söylemeden sofrayı toplayıp bulaşıkları falan makineye yerleştiriyor
Ayyy o ne oyle. Benimki toplu allahtan. Sadece agzi durmuyo. Surekli birseyler yiyo
bizim eve gelip bi bak aynısı :) salonda battaniyeler duruyo, yenilen kuruyemişler, çay ve su bardakları, hiçbir zaman koltukta durmayan kırlentler, özellikle salonun orta yerine kurulan bilgisayar ( güya diz üstü bilgisayar hiç dizin üstünde görmedim onu), bilgisayarı koyduğu küçük masası, üçlü prizi vs., hee bir de favorim çoraplar
sabah işe giderken salonun kapısı bi açtım aynen geri kapattım
insanın ruhunu karartıyorlar ya...birisi aniden gelse lavaboyu kullanmak istese oraya varana kadar dağları aşması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?