yıldım artık !!!

sesli guldum

ayy evet ya aynen dedğin gibi oluyor

Çıldırmakta sonuna kadar haklısın
Birde zeytinyağı gibi üste çıkmaları yok mu bunların

bizim dolapta çökmüş durumda..herşeyini ütüleyip koyuyordum normalde ama hepsi 1 günde kırış kırış oluyor..

İnanmıyorum Sabah sabah ne güldürdünüz ya

Eşin rahat biri anlaşılan
Benim gibi ben o kadar değilim ama
Eşim tam tersi başak burcu düzen hastası biridir
Size ne kadar gıcık geliyosa bize de o kadar olağan geliyo
Size kasıtlı yapmıyoruz

Ben salonda gördüğüm her çorabı itina ile çöpe atarım dedim,inanmadı.attım inandı.Şimdi hepsi kirli sepetinde.Ortalıkta lavabo içine koyulmamış tabakları kırarım dedim inanmadı,kırdım inandı,şimdi hepsi lavabo içinde,hasta isem de itina ile yıkıyor.Portmantoya kirli gömlek asmış,yıkamam dedim,iki ay kirli kalıp o gömleği giymek isteyince inandı.

Evli değilim ama.babam maşallah ayni tarifteki gibi Allah sabir versin siz yıne kocaniz diye bagirip cagiriyosunuzdur ben babama az bise desem yasli adam kalbi kiriliyor mecbur içimde patliyo her sey

Eşin rahat biri anlaşılan
Benim gibi ben o kadar değilim ama
Eşim tam tersi başak burcu düzen hastası biridir
Size ne kadar gıcık geliyosa bize de o kadar olağan geliyo
Size kasıtlı yapmıyoruz

rahat ne kelime...geniş düşünceli benim kocam...tamam temizlik delisi olmasın ama aldığını yerine koysun çöplerini atsın bari yaa..

Süpersin.Böyle olmak gerekiyor zaten. Söylenip söylenip arkasından toplamakla olmaz ki...

evet düzenli temiz olayım derken de manyağa bağlıyorum böyle olunca. akşam temizlik bitmiş yemek yenmiş netten bir dizi açmış izliyoruz ben halının üstünde leke gördüm ve koştur koştur gidip bez alıp geldim kendimden korktum yaptığımı farkedince. içtiğimiz çayın boş bardağı rahatsız etti , şunu bir makineye atıp da geleyim diye içim içimi yedi. bazı zamanlarsa mutfakta temiz tabak bulamayıp misafir tabaklarından devam ediyorum
ortam yok benim. ya koyverip gidicem , ya da herşeyi o an yapıcam..

ben öyle yapsam beni boşar heralde...ama bende yıkamam ütülemem dedim tamam sorun yok dedi...

rahat ne kelime...geniş düşünceli benim kocam...tamam temizlik delisi olmasın ama aldığını yerine koysun çöplerini atsın bari yaa..
Ben etraf dağınıksa umursamam
Eşin kadar değilim ama rahatım bi çok kişiye göre, kadınlar aşırı titiz olur genelde. Bizde o iş tam tersi
Ama çöpümü atarım o konuda hassasım ama laptop yamuk durmuş kabloları fırlamış filan umrumda olmaz aman bu pozisyon daha rahatsa hep böyle kullanırım madem düzeltmeye gerek yok derim

Süpersin.Böyle olmak gerekiyor zaten. Söylenip söylenip arkasından toplamakla olmaz ki...
Kadının işi temizlik değildir,ben böyle düşündüm hep ve ev işinde yardımcı olmayan bir adamla evlenmezdim bile.Başta da konuşmuştuk ben annen gibi olmam olamam,çalışıyorum zira,diye.İkimiz de çalışıyorsak o yatarken ya da dağıtırken hiçbir güç bana iş yaptıramaz,yardımcı olacak ki beraber vakitlerimizi daha keyifli geçirelim.Yoksa benim hem başım ağrıyor hem de çoook yorgun oluyorum kendi bilir.

ben öyle yapsam beni boşar heralde...ama bende yıkamam ütülemem dedim tamam sorun yok dedi...
Boşayamaz,en başta bana kadın değil misin yapacan diyodu.Sonra anladı ki benim hem başım ağrıyor hem iş yapmaktan çok yorgun oluyorum ,akşamları dönüp uyuyorum ,mecbur kaldı bilmem anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…