bizim eve gelip bi bak aynısı :) salonda battaniyeler duruyo, yenilen kuruyemişler, çay ve su bardakları, hiçbir zaman koltukta durmayan kırlentler, özellikle salonun orta yerine kurulan bilgisayar ( güya diz üstü bilgisayar hiç dizin üstünde görmedim onu), bilgisayarı koyduğu küçük masası, üçlü prizi vs., hee bir de favorim çoraplar
sabah işe giderken salonun kapısı bi açtım aynen geri kapattım
bunu muhakkak denicem
Ev isi cok nankor ama ya.
Yatak toplu degilse yatakodasi cop gibi oluyor, hele ortada pijama varsa ooofff..
Oturma odasinda bi battaniye varsa, orasi da bitti.
Mutfak tezgahinda iki tane bulasik birak, mutfagi b.k goturuyor.
Banyo desen aman islanmasin diye o anlik paspasi kaldirinca oluyor savas alani.
Kazara bardak, kulluk, cips poseti falan kaldiysa zaten kabus goruntusu
günaydınlar herkese...
sabah kalktım güne güzel başlamak için...bende genelde pazartesi sendromu olmaz..ama koca sendromu olur
ya canım kocamı çok seviyorum ama oturduğumuz odada yatıp uzanmak için koltuğu açmış birşeyler yemiş üzerini çıkarmış..herşey orada !!! sonra ordan küçük odaya geçmiş bilgisayara ordada daha geçen gün yediği abur cubur çöpleri vardı bunları at dedim tamam aşkım dedi sözde...birde onların yanına yenisi eklenmiş..tırnağını kesmiş tırnak makası banyodan başka yerlerde..su içmiş bardağı ortalıkta...oooofffffff vallahide billahide yıldım tükendim..6 yıldır öğretemedim gitti...
sonrada neymiş efendim sabah sabah neden söyleniyormuşum canını sıkıyormuşum...yaa benim canım daha haftam başladan sıkıldı
Benım eşimde katlar koyar. Ama o kadar kötü katlar kı dolabın görüntüsünü mahvedıyo. Bende kızdım nooooolur sen katlama ben katlarım. Cıkar ve bırakşuraya dıye. Bırde corabını tam banyonun önune koyar mı ben onu ordan alcam kırlı sepwtıne koycam. Vay arkadaşş be
Komik degil mi ama ya.
Bi bana mi eglenceli geliyor bu tarz daginikliklar? D
Benimkinde aksamlari eve girer girmez montunu asmak yerine askinin onunde yere atar, elini yuzunu yikamak icin banyoya girerken kazagini banyo kapisina atar. Ordan cikar yatak odasi kapisinda pantolonunu cikarir. Coraplarini rast gele firlatir. Sonra onlari toplatmak icin oklava falan gostermem gerekiyor.
Ben egleniyorum ya, sen de eglenmene bak.
biri aniden gelse evde yokuz numarası yaparım zaten utanırım kapıyı açamaya :)
Çıldırmakta sonuna kadar haklısın
Birde zeytinyağı gibi üste çıkmaları yok mu bunların
Eşin rahat biri anlaşılan
Benim gibiben o kadar değilim ama
Eşim tam tersi başak burcu düzen hastası biridir
Size ne kadar gıcık geliyosa bize de o kadar olağan geliyo
Size kasıtlı yapmıyoruz
Süpersin.Ben salonda gördüğüm her çorabı itina ile çöpe atarım dedim,inanmadı.attım inandı.Şimdi hepsi kirli sepetinde.Ortalıkta lavabo içine koyulmamış tabakları kırarım dedim inanmadı,kırdım inandı,şimdi hepsi lavabo içinde,hasta isem de itina ile yıkıyor.Portmantoya kirli gömlek asmış,yıkamam dedim,iki ay kirli kalıp o gömleği giymek isteyince inandı.
Ev isi cok nankor ama ya.
Yatak toplu degilse yatakodasi cop gibi oluyor, hele ortada pijama varsa ooofff..
Oturma odasinda bi battaniye varsa, orasi da bitti.
Mutfak tezgahinda iki tane bulasik birak, mutfagi b.k goturuyor.
Banyo desen aman islanmasin diye o anlik paspasi kaldirinca oluyor savas alani.
Kazara bardak, kulluk, cips poseti falan kaldiysa zaten kabus goruntusu
Ben salonda gördüğüm her çorabı itina ile çöpe atarım dedim,inanmadı.attım inandı.Şimdi hepsi kirli sepetinde.Ortalıkta lavabo içine koyulmamış tabakları kırarım dedim inanmadı,kırdım inandı,şimdi hepsi lavabo içinde,hasta isem de itina ile yıkıyor.Portmantoya kirli gömlek asmış,yıkamam dedim,iki ay kirli kalıp o gömleği giymek isteyince inandı.
Ben etraf dağınıksa umursamamrahat ne kelime...geniş düşünceli benim kocam...tamam temizlik delisi olmasın ama aldığını yerine koysun çöplerini atsın bari yaa..
Kadının işi temizlik değildir,ben böyle düşündüm hep ve ev işinde yardımcı olmayan bir adamla evlenmezdim bile.Başta da konuşmuştuk ben annen gibi olmam olamam,çalışıyorum zira,diye.İkimiz de çalışıyorsak o yatarken ya da dağıtırken hiçbir güç bana iş yaptıramaz,yardımcı olacak ki beraber vakitlerimizi daha keyifli geçirelim.Yoksa benim hem başım ağrıyor hem de çoook yorgun oluyorum kendi bilir.Süpersin.Böyle olmak gerekiyor zaten. Söylenip söylenip arkasından toplamakla olmaz ki...
Boşayamaz,en başta bana kadın değil misin yapacan diyodu.Sonra anladı ki benim hem başım ağrıyor hem iş yapmaktan çok yorgun oluyorum ,akşamları dönüp uyuyorum ,mecbur kaldıben öyle yapsam beni boşar heralde...ama bende yıkamam ütülemem dedim tamam sorun yok dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?